nickolas Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 ..si clovek kupi Grand Seika a ani si ich nema kedy obzriet, kuafix Blackheadove? Antimagnety jsou skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 jojo.. kupil som ich pred par tyzdnami ale nejako nas delilo par tisic kilometrov. No nie ze by som ich na ruke este nemal, ale nova hracka je nova hracka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Slusi panovi slusi, i velikostne je to ok...si clovek kupi Grand Seika a ani si ich nema kedy obzriet, kuafix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 jojo.. kupil som ich pred par tyzdnami .... No je to lepší než ty obludy cos měl na ruce vo věrtaljotě. Zas nějak začínáš tlakovat kabelku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 ..si clovek kupi Grand Seika a ani si ich nema kedy obzriet, kuafix Jsem si říkal, kdo je od organica vzal...blackhead je tu prodával půl roku a organicovi zmizely asi za hodinu, bylo mi jasný, že to musel bejt nějakej Seikokot...tak ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Gratulace! Taky jsem o nich chvilku uvažoval, ale estě na ně nemam koule (nebo co je na ně potřeba) asi. Takže stále beze změny a dlouho to tak zůstane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Byly by Ti stejne velky, oproti tem co mas to jsou poradny kladiva ...Gratulace! Taky jsem o nich chvilku uvažoval, ale estě na ně nemam koule (nebo co je na ně potřeba) asi.Takže stále beze změny a dlouho to tak zůstane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Abych jen nekecal tak jedna ze vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 No je to lepší než ty obludy cos měl na ruce vo věrtaljotě. Zas nějak začínáš tlakovat kabelku zas tolko toho nie je.. tie kvarcky som kupil za dve stovky, jako sa hovori f Trnave "pod autáky sa válat dobré budú".. proste na dni ked clovek robi spinavu pracu v kancelarii su samozrejme ozrutne, ale nosia sa fajn. i ked si myslim, ze vacsina ich majitelov si vyrazne fandi ked si ich kupuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Jsem si říkal, kdo je od organica vzal...blackhead je tu prodával půl roku a organicovi zmizely asi za hodinu, bylo mi jasný, že to musel bejt nějakej Seikokot...tak ať sloužíTo byly jednotky minut kamo A sly k tomu nejpovolanejsimu. Ja mam ted misto nich ohnusane stare turtle se zlutyma indexama od Mirka. Asi jsem divny, ale radost mi delaji stejnou jako SBGR, mozna i vetsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 To byly jednotky minut kamo A sly k tomu nejpovolanejsimu. Ja mam ted misto nich ohnusane stare turtle se zlutyma indexama od Mirka. Asi jsem divny, ale radost mi delaji stejnou jako SBGR, mozna i vetsi...Stejně nechápu, proč si springdrivista kupuje za takový prachy mechanický mrtky? Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 tie kvarcky som kupil za dve stovky, jako sa hovori f Trnave "pod autáky sa válat dobré budú".. proste na dni ked clovek robi spinavu pracu v kancelarii Ale jo, sedí dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Tak když už jsou antimagnety teď venku, tak si dovolím čtyři srovnávací dvou ozvěžujícím způsobem nekonzervativních GS (jasně, kupující má droit du seigneur, ale snad mi to instante odpustíš, navíc to bylo pod bedlivým dohledem). Čert ví, kdy se zase naskytne příležitost mít právě tyhle dvoje vedle sebe: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Tak když už jsou antimagnety teď venku, tak si dovolím čtyři srovnávací dvou ozvěžujícím způsobem nekonzervativních GS (jasně, kupující má droit du seigneur, ale snad mi to instante odpustíš, navíc to bylo pod bedlivým dohledem). Čert ví, kdy se zase naskytne příležitost mít právě tyhle dvoje vedle sebe:Kde jste porovnavali? A co pocity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Porovnávalo se v baště anarchokapitálu/pozérství (co z toho si vybrat je otázka habitu každého p.t. soudruha), kde korunama nezaplatíš. Základní rozdíly nad rámec úplně očividných: Antimagnety lumi ručičky a pak 6 9 12. SD GMT ručičky plus všude kromě 3. U obou hodinek se té lumi na ručičky nevejde bůhvíjak moc, čili zázraky nečekat. Antimagnety jsou samozřejmě hodně masivní, tomu opticky napomáhá i výrazně menší vzdálenost cifru od skla. SD GMT jsou asi globálně pohodlnější, ale GS ingy jsou ... prostě hustý Kdyby quartzové antimagnety měly datumovku, tak už je mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Tak to je bomba! Ja baterkove antimagnety cumim uz minimalne dva roky a ze namaji datum jsem si vubec nevsiml! Slepejs To ovsem nic nemeni na tom, ze bych je rozhodne snesl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Ono je to celé poněkud mysteriózní: M antimagnet: 80000 A/m, datumovka ANO.Q antimagnet: 40000 A/m, datumovka NE. Tak babo raď. Možná u těch M mají silnější to vnitřní pouzdro (jsou to fakt macci) a nechtějí Q nafukovat, ale je to jen spekulace a sám moc nevěřím, že to spolu souvisí. Prostě je to tak a komu se to nelíbí, ať se příslušně zachová. Další GS Rolexmoment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 "Kdyby quartzové antimagnety měly datumovku, tak už je mám." pod to sa podpisem. Sedeli by do zbierky akuratne. Takze mam automaty a som spokojny. Najlepsie su auto GS antimagnety s bielym cifrom, ale kokot som ich vtedy v HongKongu nekupil a mal som. Ten cifernik je uzasny. No nie ze by boli cierne zle, to nie, ale kto raz uvidel biele.. Mozno raz k tej odolnosti - Seiko sa tym specialne chvasta, ze dokaze tie automaty v antimagnetickej uprave aj s dierou v ciferniku (nie ze by to bolo nieco uzasne /vynimocne, ale milgaussy datumku nemaju tak asi preto). Quartz model: tu si myslim ze nic neriskovali, ten twin pulse mechanizmus asi bude na magneticke pole pekne citlivy. Preto bez datumky a polovicna odolnost. Nakoniec, SD v antimagnetickej uprave nerobia, ktoviepreco.. asi by ten trisynchroregulator nereguloval az tak trisynchronne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 No hlavne milgy to s nima vubec nejde srovnavat, je to proti nim takova detska hracka, ingy jo, ale milgy, milgy ty ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 To je otázka - u quartzu člověk běžně najde informaci, že negativní efekty magnetického pole odezní, jakmile je po poli. Twin pulse nebude dělat myslím nic zásadně jiného než jiné quartzy, jen toho bude za vteřinu dvakrát tolik. Třeba by jim to ale nějak usmažilo tu čtvrtstoletí starou termokompenzaci, co já vím. Jak je na tom SD nevím, kromě toho, že magnetizmem nejzranitelnější součástka odpadá. Ale třeba by se tam vyindukovaly takové proudy, že by to ten býložravý IC vaporizovalo. No a to, že historicky u antimagnetů datumovka nebývala právě kvůli díře je fakt, ale dneska ji už u antimagnetů s 80000 umí každý Fritz z Řezna, Frankfurtu nebo i mezinárodního WC (Rolex se nepočítá, ten má ty svoje tajemné cykly). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se