Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To rád vidím, jsou zatím moji favorité. Je se ještě rozhoduji mezi několika variantami. Nevíte náhodou jestli si ty dveře nechali dělat do původní zárubně nebo ne? nevím co je lepší.

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Rád bych obnovil diskuzi na toto téma. Je pro mě zrovna aktuální výběr bezpečnostních dveří a tak jsem to tady omrknul a zajímá mě názor na firmu  líbí se mi tam asi dvoje dveře. Znáte někdo?

už jsem o nich slyšel od švagra. Byl na pobočce v Brně a říkal, že spokojenost.

a co takhle se přihlásit jiné fórum, nějaké takové, kde imbecilní reklama zabírá?

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tak já se taky zeptám. Potřeboval bych bezpečnostní dveře, chtěl jsem normálně standartně objednat nové ALE.  Vzhledem k tomu, že mám v bytě dvoukřídlá - ještě k tomu by to muselo být na míru, tak by ta cena byla přes 100k, což se mi dávat nechce. Další možnost je to vyzdít a dát tam standartní rozměr, což se mi taky nechce ( bordel, taky poměrně drahé a mám strach aby pak neřekli, že něco zvorali a já bych zůstal týden bez dveří :D ) No a vychází mi z toho, že nechám zabezpečit ty stávající ( jsou celkem pěkné, akorát bych je vykopnul asi i já) trochu mě štve, že jim to vzhledově ubliží, ale co už. Máte někdo typ na nějakou firmu v Praze, co mi to udělá a nebude v průběhu měnit ceny ( ferové jednání, dobrá bezpečnost a rozumná cena ? ) 

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Tak já se taky zeptám. Potřeboval bych bezpečnostní dveře, chtěl jsem normálně standartně objednat nové ALE. Vzhledem k tomu, že mám v bytě dvoukřídlá - ještě k tomu by to muselo být na míru, tak by ta cena byla přes 100k, což se mi dávat nechce. Další možnost je to vyzdít a dát tam standartní rozměr, což se mi taky nechce ( bordel, taky poměrně drahé a mám strach aby pak neřekli, že něco zvorali a já bych zůstal týden bez dveří :D ) No a vychází mi z toho, že nechám zabezpečit ty stávající ( jsou celkem pěkné, akorát bych je vykopnul asi i já) trochu mě štve, že jim to vzhledově ubliží, ale co už. Máte někdo typ na nějakou firmu v Praze, co mi to udělá a nebude v průběhu měnit ceny ( ferové jednání, dobrá bezpečnost a rozumná cena ? )

Dvoukridle dvere jsou na prd, zbav se jich a prekopejto.

Návštěvník
Odesláno

Dvoukridle dvere jsou na prd, zbav se jich a prekopejto.

No to za 1. Nevím jak s památkáři a za 2. Se trosku desim te akce, abych vecer neskonvil bez dveri a nedali mi tam koralky s tim,ze se do mesice ozvou :)

Musim to zjistit, newtiham ted moc casove, pred pulrokem jsem rozbil jednu tabulku skla na dverich a do ted jsem se k tomu nedostal.

Odesláno

Zkus zabezpecit stavajici. Udelal jsem to podobne. Byly relativne ok, tak jsem koupil novy zamek, namontoval stity proti vypaceni, novou vlozku, zabrany proti vyvraceni z pantu a vyslo me to ve finale levneji.

Taky to bohate staci na uznani pojistne udalosti, protoze pojistka je samozrejme zaklad.

Návštěvník
Odesláno

Zkus zabezpecit stavajici. Udelal jsem to podobne. Byly relativne ok, tak jsem koupil novy zamek, namontoval stity proti vypaceni, novou vlozku, zabrany proti vyvraceni z pantu a vyslo me to ve finale levneji.

Taky to bohate staci na uznani pojistne udalosti, protoze pojistka je samozrejme zaklad.

Jo ja s tím počítám, že to tak dopadne ještě mám slíbenou kalkulaci od sherlocku a nextu na výměnu za kladické dveře. U toho zabezpečení mě štve zničený vzhled dveří. ( jsou moc pěkné) v každém případe musím i zatěsnti proti teplu a hluku. Teď to moc nefunguje. Jinak pojistku samozřejmě mám a přidal jsem hned po nastěhování dva zámky.
  • Po roku...
Odesláno

Ceka mne vymena bytovych dveri, treti patro, cihla, takze dvere jsou hlavni cesta, jak se do bytu dostat. Setrit proto nechci - urcite tedy bezpecnostni trida 4, vymena komplet i se zarubnemi. Ovsem kdyz se clovek podiva na net a na zkusenosti, tak se jedou hejty prakticky na vsechny vetsi firmy...Next, Adlo, Sherlock. Zajimala by mne proto nejaka osobni zkusenost...jednani, dodaci lhuty, kvalita prace, nasledny servis apod. Jo a je to Praha.

Odesláno

Moje zkušenost: Sherlock, jenže je tomu už přes deset let, teď nevím. Ale tenkrát úplně bezproblémový průběh. Přijeli, změřili, nešly použít sériově vyráběné rozměry, řekli kdy to bude, za kolik to bude, jak dlouho budou montovat a tak se taky stalo. Objednal jsem tenkrát přes internet, resp. mailem, kdy jsem jim zaslal konkrétní představu, kterou jsme po mailu trochu doladili a bylo.

Odesláno

Neviem ci sherlock v sk a cz je to iste ale mam s nimi 2x absolutne spickovu skusenost, dost som sa obaval burania a prachu, bordelu...o 4 h boli prec a ja som mal nove dvere a perfektne zafinishovanu omietku. Vsetko povysavane a umyte.

Odesláno

NAPAKO v.d., již dveře u 4 bytů (poslední cca 3 měsíce zpět) Bohužel proběhlo nějaké vlastnické převzetí a změna v termínech k horšímu (přesun základní výroby z Prahy)

Odesláno

Ja poptal jen next a sherlock a oboje celkem v pohode, nakonec mi to delalo next ( kvuli pamatkarum nesly dvere vymenit a to sherlock nedela) Chovani lidi v pohode a vlastne mi i dost vysli vstrict. Trochu me zklamalo, ze ty stare dvere za ty prachy uz nezatesnily, s cimz bych tak trochu pocital za nejakych 60k. Ale bylo videt, ze je hodne drti na chovani k zakaznikum. Ti dva co mi to momtovali mezi sebou sice mluvili jak dlazdici ale kdyz neco chteli, tak 5x prosim a 6x dekuju a div se neuklonili :) myslim, ze oboji v pohode...

Odesláno

Taky musím pochválit Sherlock. Montáž a vše kolem naprosto bez problémů a ani po cca 4 letech co je mám si nemůžu na nic stěžovat.

Jo, tak to ještě taky musím dodat, že po těch více než deseti letech, jsou dveře tak, jak je namontovali (zatím ještě nikdo neztratil ani klíče:-)  )

Odesláno

Diky za nazory kluci!

Ja jsem dneska teprve obvolaval - Adlo, Next a Sherlock. Vsude ochotni, prijemni, trpelive zodpovedeli moje otazky. Nicmene Next termin realizace az brezen-duben 2017! Pry vyroba se stihne za katalogovych 14 dnu, ale montazni kapacity maji takhle vytizene. Taky jako jedini rikali, ze se se to neda zvladnout s vymenou zarubni behem jednoho dne, pry je potreba davat nejake prozatimni dvere a kdesi cosi. Takze Next vypadava ze hry, stejne by byl nejspis nedrazsi.

Do Adlo a Sherlocku se zajdu podivat osobne a nejspis si oboje pozvu na to nezavazne mereni a vypracovani kalkulace.

Jeste doplnujici dotaz - jakou bezpecnostni tridu dveri mate? Chtel bych 4, ale rikam si, zda to neni uz prilis? Je to totiz celkem raketa...

Odesláno

mam cerstvou zkusenost s ADLO a NEXT. Oboje účel splní bohatě. vahou a zpracováním mi připadají NEXT kvalitnější. Montáž ADLO bez problémů, u NEXT nemohu říct ze přístup k práci byl na profi úrovni

z mého pohledu bych bral produkt NEXT byť je o několik % dražší, a u montáže je to o štěstí nebo doporučení

Odesláno

V praci mame Sherlock a vzdy jen ty nejlepsi zkusenosti, neskutecne fajn lidi, veskery servis reseny zadarmo a velmi rychle... mozna je to tim, ze firma je asi slusny odberatel, nekolik desitek dveri... ale pristup zamestnancu je neskutecne vstricny...

Doma mam Next, nechtelo se mi cekat na delsi dobu na Sherlock, objednaval jsem se znamym dohromady, super domluva, snad jedina firma, ktera neprisla o x hodin pozdeji, v presne urceny cas zacali, vsechno resili sami, bordel uklidili... proste sice clovek zaplati docela dost penez, ale nejedna s idiotama, co se vymlouvaji, pokazi co muzou...

Asi bych se orientival podle doby, do kdy to potrebuju a ceny... podle me jsou vsechny uvedene spolecnosti kvalitni a na rozdil od ostatnich oboru dost kvalifikovane na jednani a prodavani "lepsiho" zbozi...

Preci jen clovek nekupuje rohlik a rad vidi lidi, co nekecaji, nevymysli, proc to nejde.... makaji, dodrzuji terminy...

Odesláno

Ve dvou bytech NEXT. V prvnim museli jit ven i zarubne. Prisli, namontovali a osadili jejich provizornimi dvermi. Do zamereneho otvoru pak behem asi ctrnacti dni dodali dvere na miru. V druhem byte vyuzili starsi bezpecnostni zarubne, takze uplne bezproblemu. Po zmince, ze uz od nich mame druhe dvere si nas technik pri zamereni sam nasel v DB a rovnou prihodil slevu. Takze ja jsem spokojen.

Odesláno (upraveno)

My mame ve dvou bytech Adlo, zamerili, pak nejakej cas na vyrobu, navim presne jak dlouho, jedny dvere 8 let a druhy 10. 

Pak behem jednoho dne vymlatili stary futra, dali novy a osadili, nemuzu si stezovat, vse na jednicku

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Jeste doplnujici dotaz - jakou bezpecnostni tridu dveri mate? Chtel bych 4, ale rikam si, zda to neni uz prilis? Je to totiz celkem raketa...

Proti náhodnému zloději / agresorovi určitě odolají i dveře v 3 třídě. Pokud bude dveře překonávat někdo, kdo to umí a jde cíleně k tobě, tak si s vyšší třídou kupuješ o něco víc času. Je podstatné si uvědomit, že žádné dveře nejsou nepřekonatelné. Liší se jen doba, za kterou se přes ně lze dostat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...