organic Odesláno 10. března Autor Nahlásit Odesláno 10. března Wabash day Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
špelda66 Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března (upraveno) super a gatě fajně šouplý BTW - evidentně na sobě pracuješ, výborný Upraveno 10. března uživatelem špelda66
ragu Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Tmavej wabash potrebuju sakra. A taky nějakou UHF. @organic nechceš spíš přibrat a něco prodat? 1
Harwey Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Tiez wabash, aj ked este malo zodraty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Exiztence Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Je to práce... Ty Oni se vyšisovaly za měsíc, Momo je dlouhý proces. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
organic Odesláno 24. března Autor Nahlásit Odesláno 24. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
špelda66 Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března IHSH-293-OD 18oz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
špelda66 Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března @organic naopak, těžký, ale měkký @Harwey IHTL-1213 1
organic Odesláno 25. března Autor Nahlásit Odesláno 25. března Asi patym rokem. Pure Blue Japan. Prodreny v rozkroku, opraveny High Cuff. Zas se do nich vejdu. Dokud se nerozpadnou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ivan_989 Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Oprane, no. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 3. dubna Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
warann Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Takova drobnost. Zvazuju si trochu posunout knoflik v pase, k cemuz potrebuju novej … knoflik . Koukal jsem na net, ale nejak nevim. Nemate tip kde vzit? Dikes.
Tomak Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Moje Iron Heart 666 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
warann Odesláno úterý v 08:40 Nahlásit Odesláno úterý v 08:40 V 4. 4. 2026 v 10:15, ragu napsal: U alexe (high cuff)? Jako jo, to me taky napadlo, ale myslel jsem, ze bych to mohl zvladnout i sam doma . Jen najit ten vhodnej kroflik. Jinak diky svym autistickym sklonum resim neco jako kvadraturu kruhu: Naposledy jsem mel 2x Edwiny s 1% elastanu. Jelikoz jsem diky Frantikovejm odbornejm radam shodil cca 5-6 kg, byly mi volny. Tak jsem - po premereni - vzal o cislo mensi, (UB 14 oz), ale prijde mi, ze to neni uplne vono. Rekl bych, ze pokud by tam zase bylo to 1% elestanu (docela pekny jsem videl od Naked&Famous), chtelo by to ty mensi, ale 100% cotton asi velikost zachovat, ponevadz pro chuzi (ve stoje) je to ok, resp. bez pasku padaji, ale kdyz dyl sedim, zejmena v aute, obvykle si ten vrchni knoflik povoluju. No, a jelikoz je tam prostor pro mirny posunuti toho knofliku (coz by asi stacilo), daval jsem ten puvodni dotaz .
warann Odesláno středa v 14:06 Nahlásit Odesláno středa v 14:06 Ještě taková blbina, na níž se dá asi taky blbě od stolu odpovědět. Kdo máte Iron Heart košili, jak jste na tom s velikostma? Vyhlídl jsem jednu na ebay, měřím, porovnávám, čtu doporučení a stejně nevím. Tento model: https://ironheart.co.uk/products/ihsh-208-ind?_pos=1&_psq=208&_ss=e&_v=1.0 Mám cca 178 a aktuálně 76 kg. Běžné nosím klasický M, nicméně trika (zejm. ty, co se tu o nich bavíme) spíš L. eMko by mi čistě teoreticky mělo bejt, ale rozhodně v tom není shoda a někde mi vychází spíš L. Takže? Díkes.
Diamondking Odesláno středa v 15:13 Nahlásit Odesláno středa v 15:13 Mrkni tady na ty míry, já kupoval tu stejnou, ale work a sedí. Mám cca 180 a 92 kg a velikost XL https://ironheartgermany.com/products/iron-heart-ihsh-208-ind-kersey-western-shirt-indigo?variant=39921010770086
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se