Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Takova drobnost. Zvazuju si trochu posunout knoflik v pase, k cemuz potrebuju novej … knoflik 😁. Koukal jsem na net, ale nejak nevim. Nemate tip kde vzit? Dikes. 

Odesláno
V 4. 4. 2026 v 10:15, ragu napsal:

U alexe (high cuff)?

Jako jo, to me taky napadlo, ale myslel jsem, ze bych to mohl zvladnout i sam doma 😁. Jen najit ten vhodnej kroflik.

Jinak diky svym autistickym sklonum resim neco jako kvadraturu kruhu:

Naposledy jsem mel 2x Edwiny s 1% elastanu. Jelikoz jsem diky Frantikovejm odbornejm radam shodil cca 5-6 kg, byly mi volny. Tak jsem - po premereni - vzal o cislo mensi,  (UB 14 oz), ale prijde mi, ze to neni uplne vono. Rekl bych, ze pokud by tam zase bylo to 1% elestanu (docela pekny jsem videl od Naked&Famous), chtelo by to ty mensi, ale 100% cotton asi velikost zachovat, ponevadz pro chuzi (ve stoje) je to ok, resp. bez pasku padaji, ale kdyz dyl sedim, zejmena v aute, obvykle si ten vrchni knoflik povoluju. No, a jelikoz je tam prostor pro mirny posunuti toho knofliku (coz by asi stacilo), daval jsem ten puvodni dotaz 😁

Odesláno

Ještě taková blbina, na níž se dá asi taky blbě od stolu odpovědět. 

Kdo máte Iron Heart košili, jak jste na tom s velikostma? Vyhlídl jsem jednu na ebay, měřím, porovnávám, čtu doporučení a stejně nevím. 

Tento model: https://ironheart.co.uk/products/ihsh-208-ind?_pos=1&_psq=208&_ss=e&_v=1.0

Mám cca 178 a aktuálně 76 kg. Běžné nosím klasický M, nicméně trika (zejm. ty, co se tu o nich bavíme) spíš L.

eMko by mi čistě teoreticky mělo bejt, ale rozhodně v tom není shoda a někde mi vychází spíš L.

Takže?

Díkes. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...