Moty Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Já mám bílou wabash, chtěl sem jí a jiná velikost nebyla, takže sem si říkal, že mi přeci L, podle rozměrů musí sedět, no, jako sedí, ale nemůžu dýchyt z hluboka, sem celý den takovej nedodejchnutej 1
ragu Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna před 3 hodinami, warann napsal: Ještě taková blbina, na níž se dá asi taky blbě od stolu odpovědět. Kdo máte Iron Heart košili, jak jste na tom s velikostma? Vyhlídl jsem jednu na ebay, měřím, porovnávám, čtu doporučení a stejně nevím. Tento model: https://ironheart.co.uk/products/ihsh-208-ind?_pos=1&_psq=208&_ss=e&_v=1.0 Mám cca 178 a aktuálně 76 kg. Běžné nosím klasický M, nicméně trika (zejm. ty, co se tu o nich bavíme) spíš L. eMko by mi čistě teoreticky mělo bejt, ale rozhodně v tom není shoda a někde mi vychází spíš L. Takže? Díkes. Změř si můžeš třeba dvou svých oblíbených košil a porovnej s IH tabulkou. Běžně mám třeba L a IH mám košile od XL až po absurditu SP-Large (XXXXL). Zásadní je pro mě míra přes prsa a ramena. Jinak budeš celej den hyperventilovat jak Moty 1 1
warann Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Dikes vsem. Neudelame nejakou burzu? . Mam ted nejaky vobdobi, furt neco vybiram a pak prijdu na to, ze co jsem si vybral a zdalo se ok, tak ma nejaky ujety cislovani. Jako ted naposledy Naked & famous dziny co ve 34” maji o nekolik cm v pase min, nez jiny znacky. Pak jsem nasranej, zena se pta co mi je a .. copak se ji s tim muzu sverit?
ivan_989 Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna (upraveno) Ja mam 4 gate SosoBros, vsetko 34, vsetko rovnaký strih. A piate som kupil 34 a ten istý strih a su mi od nákupu uzke, asi 2 cm v pase tam proste chýba. Hneď by som ich ako nové dal na burzu Upraveno 8. dubna uživatelem ivan_989 1
Harwey Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Waxed canvas, ale tak fest, ze si natrem aj chleba z toho, a vcelicky ma budu mat rady:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Harwey Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna https://sosoclothing.se/product/13oz-yellow-canvas-waxed-denim-jeans/ 1
sido Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 9. 4. 2026 v 10:28, Harwey napsal: Waxed canvas, ale tak fest, ze si natrem aj chleba z toho, a vcelicky ma budu mat rady:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jaky si vzal strih? uvazuju o slim fit, ale trochu se bojim
Harwey Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Tieto su regular, poviem ti ze v porovnani so slim, co mam railroad wabash, je to lepsie. Nie su take uzke vacky, viac miesta na bedrach a stehnach. Zobral som rovnake cislo 31 na oboch, ale tieto waxed su uzsie v pase. Uz to tu spominal ivan, ze velkosti (cisla) robia kade tade. 1
organic Odesláno 11. dubna Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna Edwin rainbow selvedge Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
warann Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Tak jsem asi "objevil Ameriku". Nicméně cca 2 měsíce trochu bojoval s UB 14 OZ. Furt tvrdý jak sviňa. I obutí byl byl očistec. Tak jsem je tuhle naložil do studený vody, přidal trochu vinegru, pak jen vysprchoval a mokrý natáhl. No a už v nich zůstal, trochu si zacvičil a tak. Jednak se malinko vytáhly v pase (čemuž jsem pomohl oblečením asi tří starejch triček, který jsem si nacpal do pasu), ale hlavně celý povolily neuveřitelným způsobem. Takže asi někde je máchání úplně k ničemu a jindy to může dost pomoct. Tady je to fakt změna jak kdybych měl jiný gatě.
Diamondking Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Zdar, co to je vinegra... Nějak jsem to nenašel
warann Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna (upraveno) před 23 minutami, Diamondking napsal: Zdar, co to je vinegra... Nějak jsem to nenašel Sorry, napsal jsem to na prasáka foneticky, vinaigre. Prostě vinný ocet jsem měl na mysli. Upraveno 14. dubna uživatelem warann
organic Odesláno 14. dubna Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna Mě se osvědčilo normálně nacpat denim do pračky, program bavlna, 30 stupňů a jenom 400 otáček při ždímání. Sice to pak trošku déle schne, ale nehrozí, že by se mi na tom udělaly vybledlé čáry nebo tak. Jak je to více nacucané, nemuchlá se to tolik. Je to rozhodně pohodlnější, než máchat ve vaně a ždímat rukama. Z toho už jsem vyrostl 2
Lobber Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 11. 4. 2026 v 9:11, Harwey napsal: Tieto su regular, poviem ti ze v porovnani so slim, co mam railroad wabash, je to lepsie. Nie su take uzke vacky, viac miesta na bedrach a stehnach. Zobral som rovnake cislo 31 na oboch, ale tieto waxed su uzsie v pase. Uz to tu spominal ivan, ze velkosti (cisla) robia kade tade. Přídám se taky s touhle otázkou . Mám 32/34 ( a snesl bych i o fous delší ) …. Tak že, raději vzít o číslo větší ? jako nohavice mi užší nevadí / nevadili by mi …. Ale jsem hubenej a vysokej tak abych to neměl jak pytel a havlovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Standardne kupujem rifle s dlzkou 34, obe Soso mam 32, k tomu raz prehnute hore, a su akurat. Vyska 185 cm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno pátek v 16:39 Nahlásit Odesláno pátek v 16:39 Ok tak to bude asi moje velikost “34” akorát nebo se kouknu na malinko prodloužené … Já mám 197cm
Harwey Odesláno pátek v 18:04 Nahlásit Odesláno pátek v 18:04 Minimalne 34 urcite, pozri tabulku a porovnaj.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se