Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdyz jste u těch 501... To jsou taky RAW? Koupil jsem si jedny pred asi 14dny a je to v porovnání se vsema C&A, EXE, atd. úplně jiná riflovina. Jsou tvrdý jak prkno, špiní i pouhým dotekem ruky. Tak jen abych věděl jestli mám mít radost z poctivých kalhot nebo nadávat :-D

Odesláno

Mám od Levisu dvoje raw a dobrý. Byly teda taky tvrdý, v létě se v tom nedalo chodit. Foukl jsem je do pračky a pěkně změkly.

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 3. 11. 2014 v 9:57, Frantik napsal:

Ted jsem tam nesl 501 zkratit a zuzit. V patek budou a cena 290,-  :lol2:

Já si tuhle nechal u takovýho truhláře zkrátit dveře, povidám mu co sem dlužen a von řiká patnáct korun.

Odesláno
  V 3. 11. 2014 v 11:36, Zmizík napsal:

Já si tuhle nechal u takovýho truhláře zkrátit dveře, povidám mu co sem dlužen a von řiká patnáct korun.

To byl asi starej te moji svadleny  :lol2:  Vzdycky me tyhle ceny prekvapi, ale je to jeste mozny. Vedle je ucnovsky stredicko kaderniku a jednou se mi rozbil strojek na vlasy, tak sem tam zasel a porucil si jednickou vyholit hlavu a pani povida "dvacet"  :lol2:

Odesláno

;).

Musi vypadat dobre.

V 2. 11. 2014 v 23:10, organic napsal:

Mazácká pračka :) Já už jsem slušně sedřel své první raw džíny 3sixteen, co jsem pořídil před rokem. Dneska šly do pračky (podruhé :) ), tak je příští týden vyfotím.

• po měsíci...
Odesláno

Jezisek donesl... no byly to jedny z mala na zemekouli v moji dylce (38'') a navic zlevneny na pulku... :cool02:

post-5784-0-21440800-1419506519_thumb.jpg

post-5784-0-92972300-1419506564_thumb.jpg

Jako asi se to s tema japonskejma neda srovnanvat, ale na aspon na vyzkouseni.... Na prvni pohled pekny, akorat gramaz latky stejna jak normalni dziny... teda stejna jako normalni levi's, ne jako normalni hadrovy co se prodavaj jinde... ale cekal jsem vic... zas cena byla priblizne na petine nejakejch tech Momotaro...

Tak jsem zvedavej... ten navod na koupani v nich se mi libi... :)

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 20. 11. 2013 v 10:34, m.n. napsal:

Barví to světlé sedačky?

Hlavně tu světlou kůži v jaguáru. Odpověď od výrobce vozu byla v tom smyslu, že lidé, co nosí džíny, nejezdí v jaguáru, jenže...časy se mění... B)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak já zase vlezu od offtopic vlákna s offtopic příspěvkem: Ještě jednou chci tady veřejně poděkovat Organicovi, že mě do tohohle navezl  :punk:  Skončil jsem na 3 kusech raw jeans od Gustinů (dvoje modrý & jedny šedý), a potom, když měli jakýsi výprodej skladových kusů, si riskl jedny chinos - tenhle typ gatí jsem nikdy nenosil. Zažil jsem klasický "jaktožejsemtohlenezkusildřív" moment, ty gatě jsou super pohodlné a sedly mi jak drápanec na hesalit. Takže kromě těchhle light khakis teď mám ve Friscu rozdělané hnědé (brown duck) a před pár dny bylo uzavřeno fundování pískových (desert duck). Ty troje jeansy mi teď asi vydrží hodně dlouho, páč se vážně domnívám, že s těma chinos se na třech kusech nezastavím 1101100_66bde411ace6e1dc419d.gif?name=sm

post-14111-0-34922900-1421788616_thumb.jpg

Odesláno
  V 20. 1. 2015 v 21:17, Filip.J napsal:

sedly mi jak drápanec na hesalit

:gora:

Ať nejsem jen OT, nemáte někdo tip, kde si jít Levisky 501 "raw" ošahat např v Praze

Odesláno (upraveno)
  V 20. 1. 2015 v 22:40, Lamiczka napsal:

Ok, jsem pako a patří mi to...mělo mě to napadnout hned :( jen v Brně jsem je zatím nepotkal, ale nebyl jsem nikde ve značkové prodejně čistě Levis. Čekal jsem spíš kšeft, kde jich mají víc (myslím tím raw jeans)

Ani já jsem ještě značkovou prodejnu Levis neviděl.To nevím kterou prodejnu Cegy myslel.A v těch obyč teda raw nikde nemaj.

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno (upraveno)
  V 20. 1. 2015 v 21:17, Filip.J napsal:

Tak já zase vlezu od offtopic vlákna s offtopic příspěvkem: Ještě jednou chci tady veřejně poděkovat Organicovi, že mě do tohohle navezl  :punk:  Skončil jsem na 3 kusech raw jeans od Gustinů (dvoje modrý & jedny šedý), a potom, když měli jakýsi výprodej skladových kusů, si riskl jedny chinos - tenhle typ gatí jsem nikdy nenosil. Zažil jsem klasický "jaktožejsemtohlenezkusildřív" moment, ty gatě jsou super pohodlné a sedly mi jak drápanec na hesalit. Takže kromě těchhle light khakis teď mám ve Friscu rozdělané hnědé (brown duck) a před pár dny bylo uzavřeno fundování pískových (desert duck). Ty troje jeansy mi teď asi vydrží hodně dlouho, páč se vážně domnívám, že s těma chinos se na třech kusech nezastavím 1101100_66bde411ace6e1dc419d.gif?name=sm

Za to nemůžu. Já jsem se před rokem stabilizoval na 4 kusech džínů. A ty teď poctivě sdírám. Nejdále jsem s 3sixteen, které mám od září 2013 a už jsou docela vydřený na p...li a stehnech (kolenou), pak černý Kuro od Vánoc 2013, ale ty byly načatý už z fabriky. Momotaro terpve začínají chytat patinu, ale nosím je poslední dobou nejvíc v kombinaci s Unbranded. Občas pokukuju po černých RRL, ale držím se a nenakupuju.

V 20. 1. 2015 v 22:20, CEGY napsal:

Sel bych do prodejny Levis.

Levis je kategorie sama pro sebe. Pro setkání s raw denim  bych zkusil cartoon shop v panské, kde by měli mít edwin nebo obligátní denimheads, kde si vybereš.

eidt: Ale to bys musel dovalit do Práglu :)

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Hej, měl bych ty svý rawky asi zase vyfotit, abyste viděli jak bavlna ubývá... jen bych je asi mohl vyprat :-D nosím je JEN na práci okolo koní a krav, takže jejich patina už chytá patinu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...