Harwey Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února před 20 hodinami, Harwey napsal: Samuraje som este nemal, chyba, na omak je to paradna vaticka. je mi jasne, ze samurajov urcite poznate, ja som fakt spokojny ako uz davno nie, a urcite neostanem len pri bielych. L-ko na 185 cm akurat, matros bavlnka paradna, da sa prat na 40 a susit v susicke na jemnom programe, odporucam. 2
warann Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února @Harwey to jsou tyhle? https://denimheads.cz/collections/brand-samurai-jeans/products/samurai-jeans-sj2pst-crew-teeshirt-white?variant=31011263840298
Harwey Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Like it Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
ragu Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Kdo se pozná? https://www.instagram.com/reel/DUlpNe-iEKa/?igsh=Yjd2a3JwcG9yYjZk
Harwey Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Dalsi samuraji dorazili. A fusakle tiez paradicka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
špelda66 Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února zkusil jsem tohle, tak doufám, že bude cajk https://cultizm.com/products/oni-denim-270-old18-neat-straight-olive-denim-18oz?srsltid=AfmBOopk9yIDZyF2jkUyQP-BpeoslWarD65l9R68GziRswYh1-P580iH
Jeronimo Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Bruce Springsteen s N1 Jacket oznamuje zahájení svého turné 2026 Land of Hope and Dreams. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rybkin Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Moc pěknej pásek za ty prachy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
sido Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 17 hodinami, Jeronimo napsal: Bruce Springsteen s N1 Jacket oznamuje zahájení svého turné 2026 Land of Hope and Dreams. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ty jo úplně si nemyslím, možná něco jako N1, ale N1 ma hustou podšívku z Alpaky to tady neni ani na límci ani nikde vidět
Koza_c Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Pravda. Mam uz dva a super. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jeronimo Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 40 minutami, Rybkin napsal: Moc pěknej pásek za ty prachy Krysl má krásné věci, skoro jsem koupil batoh --------------------------------------------------- před 5 minutami, sido napsal: ty jo úplně si nemyslím, možná něco jako N1, ale N1 ma hustou podšívku z Alpaky to tady neni ani na límci ani nikde vidět Aha, nevšiml jsem si. 1
Rybkin Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 3 minutami, Koza_c napsal: Pravda. Mam uz dva a super. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hmm, ten tvůj má pěknou patinu už, super.
sido Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 9 minutami, Rybkin napsal: Hmm, ten tvůj má pěknou patinu už, super. kluci a jak ste řešili velikost? mají tam nějaký návod ale moc sem to nepochopil
Koza_c Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Už ho mám nějakou chvíli a nechám si od něj často vyrábět věci podle mého návrhu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rybkin Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 5 minutami, sido napsal: kluci a jak ste řešili velikost? mají tam nějaký návod ale moc sem to nepochopil Kupoval jsem v denimheads takže jsem zkoušel, L mi bylo malý, XL mám na druhé díře, pas 100cm, jsem vyžranej
Koza_c Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 7 minutami, sido napsal: kluci a jak ste řešili velikost? mají tam nějaký návod ale moc sem to nepochopil Ja si beru větší a mam to na posledni dírce. Jak přiberu, tak povolím a při zhubnutí bez problému výrobce vysekne dírku.
sido Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 1 minutou, Koza_c napsal: Ja si beru větší a mam to na posledni dírce. Jak přiberu, tak povolím a při zhubnutí bez problému výrobce vysekne dírku. nj ja mam 85, ale z toho návodu vím prd… ale DH asi dobra volba, jen tak dojit tech par ulic
Koza_c Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 4 hodinami, sido napsal: nj ja mam 85, ale z toho návodu vím prd… ale DH asi dobra volba, jen tak dojit tech par ulic To asi jo. Jinak oba mam XXL na posledni dírce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se