Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já mám bílou wabash, chtěl sem jí a jiná velikost nebyla, takže sem si říkal, že mi přeci L, podle rozměrů musí sedět, no, jako sedí, ale nemůžu dýchyt z hluboka, sem celý den takovej nedodejchnutej😂😂😂

• Haha 1
Odesláno
před 3 hodinami, warann napsal:

Ještě taková blbina, na níž se dá asi taky blbě od stolu odpovědět. 

Kdo máte Iron Heart košili, jak jste na tom s velikostma? Vyhlídl jsem jednu na ebay, měřím, porovnávám, čtu doporučení a stejně nevím. 

Tento model: https://ironheart.co.uk/products/ihsh-208-ind?_pos=1&_psq=208&_ss=e&_v=1.0

Mám cca 178 a aktuálně 76 kg. Běžné nosím klasický M, nicméně trika (zejm. ty, co se tu o nich bavíme) spíš L.

eMko by mi čistě teoreticky mělo bejt, ale rozhodně v tom není shoda a někde mi vychází spíš L.

Takže?

Díkes. 

Změř si můžeš třeba dvou svých oblíbených košil a porovnej s IH tabulkou. Běžně mám třeba L a IH mám košile od XL až po absurditu SP-Large (XXXXL). Zásadní je pro mě míra přes prsa a ramena. Jinak budeš celej den hyperventilovat jak Moty

• Díky 1
  • Haha 1
Odesláno

Dikes vsem. Neudelame nejakou burzu? 😁. Mam ted nejaky vobdobi, furt neco vybiram a pak prijdu na to, ze co jsem si vybral a zdalo se ok, tak ma nejaky ujety cislovani. Jako ted naposledy Naked & famous dziny co ve 34” maji o nekolik cm v pase min, nez jiny znacky. Pak jsem nasranej, zena se pta co mi je a .. copak se ji s tim muzu sverit? 🙈😂

Odesláno (upraveno)

Ja mam 4 gate SosoBros, vsetko 34, vsetko rovnaký strih. A piate som kupil 34 a ten istý strih a su mi od nákupu uzke, asi 2 cm v pase tam proste chýba. Hneď by som ich ako nové dal na burzu  :)

Upraveno uživatelem ivan_989
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 9. 4. 2026 v 10:28, Harwey napsal:

Waxed canvas, ale tak fest, ze si natrem aj chleba z toho, a vcelicky ma budu mat rady:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

jaky si vzal strih? uvazuju o slim fit, ale trochu se bojim

Odesláno

Tieto su regular, poviem ti ze v porovnani so slim, co mam railroad wabash, je to lepsie. Nie su take uzke vacky, viac miesta na bedrach a stehnach. Zobral som rovnake cislo 31 na oboch, ale tieto waxed su uzsie v pase. Uz to tu spominal ivan, ze velkosti (cisla) robia kade tade.

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...