Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman
Odesláno

Jasně bude se šít ještě uvidím jak to dopadne zatím stále řeším :) budu informovat a košile pro místní budou jako první budu potřebovat testovat střih apod :)

• po 2 týdnech...
Návštěvník Jagman
Odesláno

Tak a sou doma nakupní horečka na "černej pátek" me sice nechavá v klidu ale když mi unbranded hodily email že maj poštu zdarma tak jsem je vzal. Je to sice Čína ale material je brutalní zpracování je ok a cena (120$) je myslím naprosto ok

post-30201-1480938665,19.jpgpost-30201-1480938674,56.jpg

Odesláno

Pěkný, tak ti přeju kvalitní masochistické zážitky :D. Denim nad 20 uncí chce odvahu. Já jsem poprvé vypral 23oz Iron Hearty a radši jsem je navlíkl na sebe ještě mokrý, abych zjistil, jestli se moc nesrazily. Jde to, ale bude to masakr, protože jsou mi dost natěsno. Snad je nezlomím pod koleny :D

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Hale měl sem je na sobě asi 5min a až na kolena je to cajk však vono to povolí ne? :D přinejhorším v nich budu i spát. 23Irony budou následovat ale až příští zimu na léto chci něaké lehoučké

JInak ti teda děkuju víš že za to vše můžeš ty viď? :D :D

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

Za málo děkuješ... Hele, já už si džíny nekoupil snad rok, mám zásobičku a teď jsem dvoje pustil tatíkovi. 

Přál bych ti vidět jeho obličej, když jsem mu řekl, že ty odrbaný černý Kuro, co se mu tak líbí, vyjdou nový na 500 dolarů :D

Teď vrážím peníze do inkoustu pod kůži (pořád levnější než hodinky, akorát, že kérky nejdou dát do prodejního vlákna  :)  

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tydlety výhodný koupě :-(. Jelikož u nás běžně v krámě na selvedge gatě člověk zrovna čast nenarazí, tak když jsem náhodou objevil levisky 511 v selvedge provedení, tak jsem neváhal ani minutu. Číslo sice bylo obvyklý, ale jsou to slimky a byly dost těsný. No a pak jsem udělal další blbost a sice že jsem je vymáchal. Sice jen v lavoru ve vlažný vodě, ale stejně už jsem neměl šanci je natáhnout. Tak snad mě modi nevyjebou, ale než je dám jinam, kdyby měl někdo v rodině hubeňoura, můžou být za rozumný peníz jeho. Jsou to 32/32, ale 32 běžně nosím a todle je tak 30. Dýlka odpovídá. Podotýkám jsou minimálně nošený, nepraný v pračce, pouze vymáchaný v čistý vodě bez jakýkoli chemie. 

post-29493-0-17604100-1483381102_thumb.jpg

post-29493-0-40208700-1483381107_thumb.jpg

Odesláno

Tydlety výhodný koupě :-(. Jelikož u nás běžně v krámě na selvedge gatě člověk zrovna čast nenarazí, tak když jsem náhodou objevil levisky 511 v selvedge provedení, tak jsem neváhal ani minutu. Číslo sice bylo obvyklý, ale jsou to slimky a byly dost těsný. No a pak jsem udělal další blbost a sice že jsem je vymáchal. Sice jen v lavoru ve vlažný vodě, ale stejně už jsem neměl šanci je natáhnout. Tak snad mě modi nevyjebou, ale než je dám jinam, kdyby měl někdo v rodině hubeňoura, můžou být za rozumný peníz jeho. Jsou to 32/32, ale 32 běžně nosím a todle je tak 30. Dýlka odpovídá. Podotýkám jsou minimálně nošený, nepraný v pračce, pouze vymáchaný v čistý vodě bez jakýkoli chemie. 

Tak to já mám problém opačný s Levis 511,normálně beru 33/34 na krámě vyzkoušené 32/34, které jsem měl hodně těsné a 33/34, které  seděly bezvadně jsem vzal. Roztáhly se teda dost,že teď lituji,že jsem nevzal 32. No opasek to řeší a uvidíme jaké budou až půjdou do vody...

Odesláno

Waranne, a jaký máš obvod v pase? Mám Levi's 5-teďnevímkolik, možná taky 511 ve verzi W34 Shrink to Fit, měly se srazit o 2 - 3 čísla, schválně jsem je máchal v teplejší vodě, aby se fakt srazily fest, a pořád jsou mi volný - a to jsem přitom ztloustl.

Odesláno

Waranne, a jaký máš obvod v pase? Mám Levi's 5-teďnevímkolik, možná taky 511 ve verzi W34 Shrink to Fit, měly se srazit o 2 - 3 čísla, schválně jsem je máchal v teplejší vodě, aby se fakt srazily fest, a pořád jsou mi volný - a to jsem přitom ztloustl.

Hele v pase radši ani nevím (ani teď hned nemám jak měřit), ale normálně nosím bez výjimky 32 džíny všech možných značek. Tohle je po dlouhý době úlet, ale ony jsou to fakt slimky a byly mi dost těsný i přes stehna.

Odesláno

OK, mám taky 32, regular fit je mi přiměřeně volný a slim fit přiměřeně těsný... tedy u denimu. Do slim chinos od Gustinů se sice ještě vejdu, ale není to hezký pohled, takže jsem je uložil na dno skříně na hubenější časy.

Odesláno (upraveno)

Tak sem ještě pro zajímavost nahoď foto těch tvjech 5XX. Jinak tyhle moje nebyly vedený jako shrink to fit, ale svrckly se. Škoda, jinak se mi v daný cenový kategorii líbily.

Jo a i když zjveně u tohodle segmetnu nejde dát univerzální návod, jaký má kdo zkušenosti s velikostma u http://theunbrandedbrand.com/

Upraveno uživatelem warann
Návštěvník Jagman
Odesláno

Unbranded: Mám LEE101 velikost 31 a UB (viz hore) taky 31 a sou trošku v pase těsnější než LEE jinak seděj ale prozkoumej tu jejich tabulku a porovnej s kalhotama co máš tabulka sedí dokonale počítej s tím že hodně povolí a pokud máš chlapské lejtka neber slim ani tight já už bych to tight nešel je to fakt brutálně uzké ale zatím sem je nosil jen tejden takže uvidím jak to povolí zatím bojujem :D. Jinak se zaregistruj a počkej až bude pošta zdarma teď byla třeba mezi svátky

Jinak změříš mi pas těch Levisek?

Odesláno (upraveno)

Unbranded: Mám LEE101 velikost 31 a UB (viz hore) taky 31 a sou trošku v pase těsnější než LEE jinak seděj ale prozkoumej tu jejich tabulku a porovnej s kalhotama co máš tabulka sedí dokonale počítej s tím že hodně povolí a pokud máš chlapské lejtka neber slim ani tight já už bych to tight nešel je to fakt brutálně uzké ale zatím sem je nosil jen tejden takže uvidím jak to povolí zatím bojujem :D. Jinak se zaregistruj a počkej až bude pošta zdarma teď byla třeba mezi svátky

Jinak změříš mi pas těch Levisek?

Díky, hele pas je 42cm, což mě dost zaskočilo, protože jiný gatě, co jsou v pohodě, jsem naměřil tak 43, tudíž rozdíl je dle měření kolem celýho pasu 2, max 3 cenťáky, ale v reálu propastnej. Jedny zapnu úplně v pohodě a ještě mám vůli, druhý ani omylem.

Jinak jsem včera neodlolal a zkusil na dálku objednat Nuddie. Sice vím, že se netěší tady moc velký oblibě, ale  jsou za polovic a ačkoli mám džíny rád, nosím je v reálu dost málo. Takže by mohly stačit. Nicméně jsem zvědav jak sednou. Dle jejich tabulek to mi vyšly 33, tak uvidíme.

Upraveno uživatelem warann

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...