Návštěvník Jagman Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 (upraveno) Nese-r další? Já musím vydržet na léto je rozcházet nebudu warann: odkud jsi bral ND? Upraveno 4. ledna 2017 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 warann: odkud jsi bral ND?Přímo od nich https://www.nudiejeans.com/selection/sale#category=jeansPoštovný 10 EUR, v případě výměny zřejmě doručení jinýho zboží již bez dalšího poštovnýho. Takže "riskuju" jen poštovný na zaslání zboží k výměně, což považuju za OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Nese-r další? Já musím vydržet na léto je rozcházet nebudu warann: odkud jsi bral ND?Tentokrát to nejsou džíny, ale asi kilová mikina IHSW-10-BK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Kde kupujete tie 511 Selvedge? Vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Tak dík warann vzal sem taky jedny na léto 50euro je sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Kde kupujete tie 511 Selvedge? Vďaka V Praze v Levisu, ale myslím, že to byla spíš náhoda, asi je běžně nemají. Tak díkwarann vzal sem taky jedny na léto 50euro je sranda Rádo se stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 warann, vdaka.. u nas v TN nehrozi aby nieco take mali.. skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Tak sem ještě pro zajímavost nahoď foto těch tvjech 5XX. Jinak tyhle moje nebyly vedený jako shrink to fit, ale svrckly se. Škoda, jinak se mi v daný cenový kategorii líbily.Jo a i když zjveně u tohodle segmetnu nejde dát univerzální návod, jaký má kdo zkušenosti s velikostma u http://theunbrandedbrand.com/Tak jsem se samozřejmě sekl, jsou to 501 a v pase měly původně 33. No přijde mi, že to mají pořád, jsou to fakt moje nejvolnější denimy. Na lepší fotky teď nemám podmínky, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Jinak teda když už jsem byl u toho focení, cvakl jsem i Gustiny, u kterých jsem s raw začínal: Ty úplně první byly #88 Japan Thirteener, zakoupené v květnu 2014: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 A o rok a měsíc později 14 oz. #75 Okayama Standard. To bych nevěřil, že už je to tak dlouho, strašně to letí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Gustiny uz maji peknou kresbu. Ja jsem ted smejcil mesic v kuse Momotaro a docela se zacinaji vybarvovat. O vikendu je jeste machnu ve vane a udelam nejakou fotku. Mam je 3 roky, ale jak je stridam s dalsimi dzinami, jde to pomalu, pomalinku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 (upraveno) Tak jsem se samozřejmě sekl, jsou to 501 a v pase měly původně 33. No přijde mi, že to mají pořád, jsou to fakt moje nejvolnější denimy. Na lepší fotky teď nemám podmínky, sorry.Jasně, ony ty 511 jsou celkově o dost užsí, ty bych si příště klidně koupil aspoň o číslo větší, než obyvkle. Naopak u 501 bych volil běžnou velikost. Jinak teda když už jsem byl u toho focení, cvakl jsem i Gustiny, u kterých jsem s raw začínal: Ty úplně první byly #88 Japan Thirteener, zakoupené v květnu 2014:Dobrý. Pravá kapsa je od kudly? :-) Edit: Jinak z Nuddie včera psali, že nestíhají a že zásilka bude mít zpoždění, tak mi jako omluvu nabídli doručení příští zásilky zdarma. Jo, jinek kraj, jinej mrav ;-). Upraveno 6. ledna 2017 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Gustiny uz maji peknou kresbu. Ja jsem ted smejcil mesic v kuse Momotaro a docela se zacinaji vybarvovat. O vikendu je jeste machnu ve vane a udelam nejakou fotku. Mam je 3 roky, ale jak je stridam s dalsimi dzinami, jde to pomalu, pomalinku...Ty první jo, tam jsem s kresbou spokojen, bohužel se jim už taky začíná rozdírat rozkrok - právě jsou u tchýně na záplatování Mám toho na střídání dost (non-raw), tak mi to jde taky pomalu... Dobrý. Pravá kapsa je od kudly? :-)Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 https://shop.tateandyoko.com/products/naked-famous-weird-guy-super-heavyweight-32oz-selvedge-indigo?variant=449377205 Ach jo zamiloval jsem se posledních 100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Gate usite z tuheho koberca. To musi byt maso chodit v tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Taky si myslim, 32oz uz je extrem. To jsou myslim ty, co se daji na nohavice postavit. Na ebay jsem zahlidl obnosene iron heart s fantastickou patinou. Mam co dohanet. http://m.ebay.com/itm/282312023983 Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Ano ty 32oz stoji a ja je hrozne chci ale je to fakt strasne penez tak mam asi smulu Jinak chtelo by to RW/denim sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Na tate & yoko uz maj jen detsky velikosti (29-31). Ebay nabizi 32 a 34 za slusnou raketu. To je tak do trezoru a ne na sebe. http://m.ebay.com/itm/Naked-and-Famous-Weird-Guy-Heavyweight-32oz-Selvedge-Jeans-Indigo-Black-32-33-34-/112235355657?var=412607268979&hash=item1a21bf9e09%3Ag%3AQLAAAOSw3mpXKNwt&_trkparms=pageci%253Af475a9b8-d515-11e6-b199-74dbd180c927%257Cparentrq%253A7a91d7851590a5e0d7d487ceffc19f2b%257Ciid%253A1&varId=412607268981 Sraz neni blbej napad, akorat hodinky se do hospody lip nosi nez satnik a botnik Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 31 je moje velikost to je prave o to horsi Tak jeden kus na sebe jeden do ruky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Nutně jsem ji potřeboval, ale M je mi malé. Hadry nejsou pánský hračky, tak kdyby se někomu líbila, napište. Dohodneme se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se