organic Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Odkaz sedí k tvému obnaženému lýtku.
organic Odesláno 20. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Od tohohle Švýcara jsem koupil v létě supr triko IH. Doporučuju sledovat, zrovna nabízí famózní kousky.http://www.ebay.com/sch/civvis/m.html?item=391680983382&hash=item5b32018156%3Ag%3AEzYAAOSwjDZYgKGg&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562
Leviathan Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Bylo to tenhle shop. Byly ve slevě.http://stores.ebay.com/DENIM-MADNESS?_trksid=p2047675.l2563Dakujem idem kuknut. Chino mam rad...netahaju cez vajcia:-)
Filip.J Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Mno... jsem zapomněl, že mám těch raw selvedge Gustinů víc. Tohle je 2.5 roku starý #24 The Slate ve velikosti 33". Trochu jsem tenkrát experimentoval, chtěl jsem k těm dvěma 32" taky nějaký volnější, tak jsem vzal o číslo větší a pak je moc nenosil, protože mi byly volný moc Pak jsem nestihl včas instruovat svoji milou a ta mi je normálně hodila do pračky na 40°C se ždímáním - od té doby jsou takhle blbě zlámaný. Pak jsem je nenosil vůbec a napadlo mě vytáhnout je teď, když se mi nafoukl pupek - no a jsou mi dobře Ještě jsem pak koupil jedny tmavomodrý 32" Gustiny z druhé ruky od nějakýho maňase, co mu zase byly moc velký, tak ty jsou mi od začátku nějak divně těsnější než ty ostatní 32", tak je beru jenom občas a poslední dobou už vůbec ne... Ty zas vyfotím někdy příště...
organic Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Od tý doby, co jsem si podobně zkurvil Unbranded, peru všechno v rukách.
teg Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 OT: Ahoj, mam dotaz. Objednal jsem si z okayama denim dziny momotaro 0705SP (245 dolacu) a bohuzel mi je odchytli celnici. Prisel mi ted z posty nejakej dopis, co ma asi pet stranek a jsem tak nasranej, ze to nemam silu cist. Co me ted ceka? Kolik zaplatim clo a dph? Ted uz se to asi neda nejak obejit? Jak dlouho to asi tak trva, nez se dostanou ke mne? Dik za odpovedi. To je den kua .
pebe Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 já vždycky na ten mail cd-praha120@cpost.cz pošlu screenshot z Paypalu a z Ebaye(obchodu), přiložim vyplněnou a naskenovanou Plnou moc a za pár dní je balíček s dobírkou ve výši DPH+Clo na Poště
teg Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Pebe: Dik za odpoved. Bude to celkem palba navic. DPH je myslim 20%, clo nevim. Posledne mi s kratasama nedelali problemy.
Dokusan Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 DPH 21%, clo tuším 12% (ale zde si nejsem jistý) nomenklaturní kód u kalhot z denimu by měl být 6203423100Jen hrubý výpočet, pokud se pletu předem se omlouvám245*25,5=6248DPH 1312CLO 750Poplatek poště za celní zastupování 99 Kč?
organic Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 já vždycky na ten mail cd-praha120@cpost.cz pošlu screenshot z Paypalu a z Ebaye(obchodu), přiložim vyplněnou a naskenovanou Plnou moc a za pár dní je balíček s dobírkou ve výši DPH+Clo na PoštěZrovna dneska jsem si s pošťákem psal, poslal mu paypal, ale oni změnili vzhled webu a nejsou tam vidět údaje kupujícího, tedy mně, tak mi to omlátil o hlavu. Udělal jsem screenshot s bankovního účtu a pošťák prej nooo, to nevím, jestli vám celník uzná, bude asi chtít objednávku. Tak jsem se nasral a napsal mu, že to byla koupě soukromé osoby od soukromé osoby a žádnou objednávku nemám. Pojebaná byrokracie. Jsem zvědavý na pokračování zítra, až se vyňadří soudruh celník.
teg Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Hele chlapi, ted me jeste napada. Mam ofocenou obalku a na ni je napsano 15 dolaru a gift. Z okayama tam asi neprikladaj fakturu (nepamatuju). Neslo by to tedy prohlasit za gift? Ted ctu ty papiry a tam pisou, ze pokud se nejedna o zbozi obchodni povahy, tak by asi mela stacit informace z pruvodky. Neomlatej mi to o hlavu? Pripadne se muze stat co, kdyz by to takhle na levarnu neuznali?
Dokusan Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 To ti neuznaj, například číňani tam vždycky píšou gift i když zaplatíš 200 dolarů a stejně to celníci většinou chytnou.
teg Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Asi jo. Zkusil jsem jim tam poslat jen tu plnou moc, takze to popripade doplnim tema vypisama.
ivan.b Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Celé obsáhlé vlákno jsem postupně pročetl a též zatoužil po troše hipsteřiny.Což mě dovedlo k otázce: Funguje vám filtrování skrze "item location" na eBay? Sice mi jde jedna košile z USA, ale kvůli vysokému poštovnému a hrozícímu celníkovi jsem si říkal že si vyberu od evropských prodejců a ono se mi to nedaří. Pořád zůstávají ve vyhledávání Američané.
organic Odesláno 28. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 (upraveno) Tak hledej na ebay.co.uk nebo ebay.de ...Nebo zkus IH forum http://www.ironheart.co.uk/forum/index.php?board=5.0 Upraveno 28. ledna 2017 uživatelem organic
teg Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Tak dziny jsou doma. Clo a dph brutalni. Zapocetli mi tam i postovny, ktery bylo na obalce, ale ja zadny neplatil . Mam ale problem, jsou mi kapku delsi. Nechavate to zkracovat, nebo to to nosite ohrnuty :-)? Umej to nekde zkratit a zasit to stejnym zpusobem?
Filip.J Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Spousta lidí to ohrnuje, dá se to ale nechat i kapku delší a "zkrabatit" to nad kotníky, třeba já to tak nosím...
Frantik Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Vzhledem k tem pantoflim je uplne jedno, jestli to budes mit zkracene nebo ohrnute
organic Odesláno 31. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Ta delka je OK. K botam bych to normalne nechal nezahnuty. Vetsina raw denim brandu vyrabi gate v L 36-38, nezavisle na rozmeru v pase. Treba Pure Blue Japan mam zahnute snad natrikrat. Ale tam to nebije tolik do oci, protoze jsou cerny a jsou cerny i zevnitr. 99% denimheads nosi gate ohrnuty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se