organic Odesláno 19. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 A to je dobře, že se rozpadaj. Nech si je profesionálně opravit. Dám ti link do UK. Není to drahý. Anebo ti půjčím repair kit od Nudies a můžeš se vyřádit sám. Ja jsem si zalátal díru na koleni na Kuro. BTW, co to je? Levisky? Z toho nýtu to nepřečtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Organic: OK, tak uvidíme po čase. Taky většinou prodřu rozkrok.Jinak jak jsem si přeměřoval ty svoje stávající jeansy, abych věděl, jakou velikost objednat u Gustina, tak mě hodně překvapilo, že i pánské velikosti se "vylepšují" - pořád mi bylo divné, že přece nejsem zas takovej chcípák, abych měl velikost 30 - takže v reálu podle poctivého měření je to 33... Komu tím sakra ti výrobci prospějí? Já se tou 30 rozhodně neměl chuť chlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Buď v klidu, já kupuju 37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 organic, jsou to obyc. pepe j. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Koukám, ta výdrž nic moc. Kde jsou ty doby,kdy jsem Webery nosil intenzivne tri roky a jak zacaly byt trochu odrane,tak dalsi tri roky stravily v sedle motorky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Buď v klidu, já kupuju 37No však, to je chlapská velikost. Nebo máš 37 konfekční a v reálu 40? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 No džíny mám 36/34, ale raw jsou v pase o cca palec větší. Dneska jsem vyzvedl u GLS Momotaro. Zabaleno v plátnu, omotáno šňůrkou. Po rozmotání....Nirvána. Hustej matroš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Reportáž z Kojimy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 tak jsem si napsal jeziskovi o nejaky rawky a hnedy, manzestrovy sacko... co se k tomu nosi za hodinky? priznam se, ze jsem bezradnej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 No já počítám s tím, že za tepla k raw modrákům plátěné kecky, tričko s nějakým manga potiskem a k tomu vidím jako ideální nějaká ostře barevná Géčka Akorát se svojí lehce ochmýřenou pleší už teda nedám tu černou patku padající přes jedno oko, aby to bylo komplet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 tak jsem si napsal jeziskovi o nejaky rawky a hnedy, manzestrovy sacko... co se k tomu nosi za hodinky? priznam se, ze jsem bezradnej..Hnědý manžestrový sako je gut, určitě to chce i nějakou flanelku na zimu no a co se týká hodinek tak jednoznačně vintage Submariner nebo GMT Pepsi, ideálně na Nato kožce:) Starýma Seikama nebo Grand Seikama člověk taky nevypadne z konceptu, stejně tak mladší kousci G-Shockama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Inspirace k předchozímu příspěvku:https://www.weargustin.com/instagram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Tak to je v pohodě, světle hnědé full broque botky mám, akorát teda oversize pilotky jsem prodal... s tím budu muset něco udělat - tedy až nebudu chtít být za mladého kouska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Tak da se i takto že Ináč z Momotaro jsem odvařenej. Studuju je jak hodinky. Přišly zabalený v surovým plátnu, zavázaný jak bonbon trikolorní šňůrkou po stranách. A uvnitř cukrátka s růžovým švem na vnitřku nohavic. Bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Tome mám jeden dotaz, barvej hodne? Mám světlý interier v aute, tak bych byl nerad prekvapenej... Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Jak který, třeba Unbranded barví hodně. Mám vždycky modrý ruce, když je mám na sobě a netroufam si k nim vzít světlou košili. Taky mi neohrnutý trochu obarvily Red Wingy. Ale jsou nový, třeba časem budou barvit míň. Momotaro jsem šolichal rukou a modrá nebyla. Naštěstí mám v autě černý sedačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Auto má ve skoro 190 tisících na sedačkách tolik barev, že modrá se už v tom ztratí, a jestli dostane moje šedá židle v kanclu modrý nádech, bude to dobře, aspoň ji poznám, až si ji zas někdo "půjčí" a nechá mi u stolu místo ní nějakou rozbitou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 (upraveno) Tak Nudie jeans zo Svedska ma -30%... Upraveno 30. prosince 2013 uživatelem lac1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Top 13 fades of 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 pockej, to ma jako po pul roce deravy? fakt? 13. Kamikaze Attack x Naked & Famous (6 Months, No Washes) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se