Filip.J Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Asi moc jezdil po zábradlí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 ty Samuraje jsou bombový, ale 5 a půl litru... hele a tyhlety http://www.ebay.com/itm/Levis-511-Mens-Slim-Fit-Jeans-Rigid-Dragon-31W-x-32L-New-With-Tags-Authentic-/281239412965?pt=US_CSA_MC_Jeans&hash=item417b2ce0e5 to jsou fakt jako ty první? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Jinak teda z té hitparády mi 5, 7, 8, 9, 13 a to poslední čestné uznání připadají jetý až moc, asi tomu pořád nerozumím. Anebo jsou ty fotky trochu vylepšené a zkreslují. A na č. 6 vůbec nechápu, co se děje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Hoši, tak jsem před půl rokem dostal od kamoša džíny od Zara (koupil si blbou velikost). Tehdá jsem ještě nevěděl, že je to taková věda, tak jsem to moc neřešil a vypral jsem je - naštěstí jen růčo, protože děsně barvily (pak asi 3x v pračce)... No a teď už je mám pěkně zajetý - zkusím vám to nafotit - koukám že jsem drsňák s RAW denim a ani jsem to nevěděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Hele tak já už v tom zase plavu. V tom žebříčku sou jacxny, který nikdo nikdy nepral a stejně sou sepraný. Tak jak to teda je??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Beztak je to celý nějaká bykovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Imho to není praný, ale obnošený, indigo se z látky ošoupe. Já už to pozoruju na svých příležitostně nošených, v listopadu koupených, nikdy nepraných Unbranded (barví jaxsviňa) a hodně jetý 3sixteen mají na kolenou a na prdeli docela světlou barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Ještě že jsem si ty Unbranded nepořídil. I tak začínám mít strach, že si s sebou na sedání v Gustinech budu nosit pod zadek nějakej hadr. To jsem to dopracoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Dneska je mám na sobě a snad poprvé nemám modré ruce Je to úchylárna, ale baví mě to. A hlavně se mi nepraný tmavý denim líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Po jaké době? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 (upraveno) Asi dva měsíce. Ale to, že pouští Unbranded z Taiwanu, neznamená, že budou Gustiny taky. Třeba mé milované Momotaro nebarví vůbec.Mimochodem, někdy v říjnu jsem objednal Gustin Super Heavy 21oz na zimu, které by měly příští týden poslat z US. Téměř s jistotou je neunosím, tak kdyby měl nějaký pořádný chlap zájem.(Jsou 36/34)21 uncový denim, to je jak fáračky. Kalhoty budou s trochou nadsázky samy stát. Nejextrémnějsí jsou 32oz Monster Naked and Gamous. PS: unce udávají hmotnost jednoho yardu látky, tedy 21 oz denim znamená, že 91,44 cm látky váží 588 gramůMyslím, že by to byly dobrý gatě do lesa nebo na snowboard Upraveno 16. ledna 2014 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Dobrá zbytečnost - termochromatický denim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Jasně, ty Gustiny jsem si vybral z japonskýho denimu, tak očekávám, že to nebude tak zlé. Jinak 2 měsíce považuju za zvládnutelné, zas tak cimprlich nejsem, měl jsem strach, že to bude barvit pořád. Mimochodem, v pátek mi přišel mail, že ta várka s mojí objednávkou jde na stříhání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Co se tyka prani.Nevim, jestli to takto ma byt,ale mam rok a nosim prevazne kazdy den Levi's? 506 pricemz jsem je pral teprve jednou minuly tyden a to jen proto, ze jsem byl polity Pivem jinak bych je jeste nepral (vsechny Jeans peru jen tehdy pokud jsou maximalne spinavy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 A tak to má byt, bo tak je to spravne!Ale třeba po takovéto akci, je dobré gaťe promáchnout v potoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Presne takhle to delam.Akorat je nepromachnu v potoce, ale ocistim je mokrou Houbickou.Nebyl nikdy problem. .A tak to má byt, bo tak je to spravne!Ale třeba po takovéto akci, je dobré gaťe promáchnout v potoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) A tak to má byt, bo tak je to spravne!Ale třeba po takovéto akci, je dobré gaťe promáchnout v potoce To je pěkná akce Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 tvl, me gate po mesici docela smrdi. a po rolex srazu a tour de bar sly novy rifle okamzite do pracky. raw denim tak nenacichne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Dá se to odvětrat, gatě na týden pověsit do průvanu. Čistit jen mechanické znečištění. Nebo extrémisti je dávaj věci mrazáku, aby povraždili bakterie a gatě přestaly smrdět. Tady není hygiena na prvním místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 tak tajemstvi raw denim s vama asi objevovat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se