sejkoram Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 P: jeans Unbranded Brand v.32 https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=6783&share_tid=150185&url=https://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/150185-P%3A-jeans-Unbranded-Brand-v%2E32&share_type=t&link_source=app Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 V 24. 9. 2021 v 9:33, Moty napsal: @jore1To si dobrej, že si to rozchodil, já sem ty 21oz nedal a prodávám je @Diamondkingjj Kersey je super, mě se líbí ta "karamelová" 21oz v pohodě, ale 25oz to už byl trochu boj. Dá se, když se chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzík Lékárník Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Ahoj, pokud jsou volné, tak bych si je vzal. Můj mail: Michnak.Jan@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Honzo, myslím, že jsem byl rychlejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 V 22. 9. 2021 v 2:16, Diamondking napsal: V pátek objednáno, dnes doručeno.... Paráda, měkká a přitom silná, barva mi připomíná modrý inkoust... https://www.ironhearteu.com/tops/ihsh-288-IND.html#/590-colour-indigo/835-size-s Vyzera skvelo! Paradny ulovok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 před 7 minutami, vlcisko napsal: Vyzera skvelo! Paradny ulovok Díky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 freewheelers bib overall Dlho som nad nimi spekuloval, az som dospekuloval Strasne pohodlne, len sa to treba naucit rychlo rozopinat, ked to na vas pride Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 A k tomu este tieto real mccoys bear head, shinki tea core konina. Toto uz je skoro end game. Este nejake clinche a snad zacnem dobre spavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 No tak ty botky jsou total luxusní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Parádní boty, zakázkové ? ( Páč se v tom prd vyznám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 před 30 minutami, bohus76 napsal: Parádní boty, zakázkové ? ( Páč se v tom prd vyznám) Dal jsem název do gůglu a vyjely mi na denimheads... Ale raketa.. 29 litrů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 před 1 hodinou, Diamondking napsal: Dal jsem název do gůglu a vyjely mi na denimheads... Ale raketa.. 29 litrů.. No ja tie boty lovim uz cez 2 roky. Dokonca som uz aj v minulosti zaplatil zalohu do standard&strange, ale nakoniec sa ukazalo, ze v japonsku v real mccoys (odkial ich brali) mali uz len 10.5 velkost a neboli ziadne plany na novu produkciu do buducnosti. A zrazu sa objavili v denimheads a aj ked s extra ceskoslovenskou cenovou prirazkou, tak som ich musel mat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vočmen Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 SOSO 20 OZ Bál jsem se tvrdosti,ale úplně v poho.Asi jste párátka .Perfektní střih i velikost.Za mě jsou best,tak už mi šijou další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vočmen Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 (upraveno) SOSO. 11 OZ Opět sedí skvěle. Ale pozor, tahle bunda není pro tlustý!!! Vzal jsem 3XL kvůli velikosti (196cm) jsem celkem štíhlej a mám to akorát. Mit pupek tak to nezapneš. Upraveno 4. října 2021 uživatelem Vočmen Pravopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vočmen Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 No a tady už máme komplet, je to bomba. Holky se otáčej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Ako raz naskocite na loopwheel vlak, uz nieje cesty zpatky. No a top topv su mna tricka od SDA. Material, strih, detaily, gramaz…vsetko hraje jak ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Pánové nemáte někdo heslo na Club SOSOBROTHERS? Denim který bych chtěl na bundu je jen pro členy.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 @cuborgobjednává tam @moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Tak jsem si udělal v téhle divné době radost flanelkou od Iron Heart... https://www.ironhearteu.com/tops/ihsh-303-yel.html Pro tuhle značku mám opravdu slabost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Paradni. Asi taky budu muset neco objednat :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se