McMarty Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Děkuji mnohokrát Moty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Dojdi si k Alexovi do High Cuff a usije ti je. Jak široký, tak dlouhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 (upraveno) před 15 minutami, Frantik napsal: Dojdi si k Alexovi do High Cuff a usije ti je. Jak široký, tak dlouhý +1 Tady bych neexperimentoval Další možnost je SOSO Brothers, tam lze změnit W a L na přání za příplatek. Upraveno 25. listopadu 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 (upraveno) . Upraveno 28. listopadu 2022 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 (upraveno) https://tokyodenim.official.ec/items/68854859 Tu som objednal posledny kus ooe yofukuten v mojej velkosti a maju este jeden kus 34/36, tak kto nosite w32 (po oprani idu dve cisla dole) a tuzite po “niche” jeanoch, nevahajte Upraveno 1. prosince 2022 uživatelem vlcisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Máte nejaké skúsenosti so Sashiko? Od pohľadu pekné a keď sa tomu dajú chino vrecká, mohlo by byť fajn. K videniu na Soso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Ty potrebuju, sashiko mám strašně rad, Ti teda pěkné dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 V 9. 12. 2022 v 17:35, ivan_989 napsal: Máte nejaké skúsenosti so Sashiko? Od pohľadu pekné a keď sa tomu dajú chino vrecká, mohlo by byť fajn. K videniu na Soso. Mám čerstvě Sashiko type 2 jacket od Japan Blue, je to krásně lehká košile/bunda a těším se, až začne mít patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 V 13. 12. 2022 v 1:32, Moty napsal: Ty potrebuju, sashiko mám strašně rad, Ti teda pěkné dekuju Neni za co moje sú už na ceste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 V 15. 12. 2022 v 15:56, ivan_989 napsal: Neni za co moje sú už na ceste. Ještě jsem se nekoukal, dá se dobře odměřit, aby přišel správnej kus? Nemám s nákupama kalhot přes net dobrou zkušenost @moco ty jich máš asi nejvíc? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 před 20 hodinami, Moty napsal: Ještě jsem se nekoukal, dá se dobře odměřit, aby přišel správnej kus? Nemám s nákupama kalhot přes net dobrou zkušenost. Díky Ja som sa pri nákupe na Soso popalil s veľkosťou len raz. Potom som našiel svoju veľkosť aj strih a sedia. V skratke ak máš 34/34 trebars Levis, tak 34/34 sedi aj Soso (u mňa). A Soso ma dobre návody na meranie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Tak jsem se díky chronomagu uvrtal do další píčoviny, kam budu cpát prachy. 13oz na míru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Třebas bude někoho zajímat, na UES Japan dneska začala rezervace na nové vzory flannel košilí pro rok 2023. https://www.japaneseselvagejeans.com/free10.php?lang_id=en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 před 18 hodinami, BrotHell napsal: Třebas bude někoho zajímat, na UES Japan dneska začala rezervace na nové vzory flannel košilí pro rok 2023. https://www.japaneseselvagejeans.com/free10.php?lang_id=en nebude někdo objednávat ? je tam doprava 5k jenů - jedna košile, při objednávce nad 40k jenů bezplatně, platba pouze paypal ... o výpalný se podělíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Zítra by mělo dorazit z Londýna toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 A mě ve středu toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Ta modrá je úžasná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Díky, myslím, že bude fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Tak včera DHL doručila z Londýna od Rivet and Hide nové galaty. Zpracování a detaily jsou naprosto dokonalé. Mám model 0306, tedy uzký střih. Taktak jsem se do nich vlezl a zapnul. Nicméně po cca třech hodinách domácího nošení jsou už fajn, v pohodě udělám i dřepy. Počítám, že časem se ještě víc roztáhnou. Konec hlášení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Jo, krasne stárnou a stále vyplavujou indigo, dycky mám z nich večer modrý ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se