Filip.J Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Jo, nechce se mi shánět ta Sugar Cane sada, co tady někdo dřív postoval, ale tekutej prášek bych zkusit mohl. A asi do toho půjdu hned, protože na ten pokus s mrazákem se mi moc nechce čekat Gustin píšou, že se právě při praní o velikost smrsknou, o tom, že by měly povolit, už ne. Ale když to píšeš ty, tak to zkusím. Neb jinak střihově, materiálem a provedením jsou supr a drásá mě, že zahálejí Jinak teda k tomu zhubnutí gratuluju, akorát ty starosti s šatníkem ti nezávidím. Absolvoval jsem něco podobného před 3 roky, nemusel jsem řešit obleky a i tak to byl docela fičák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Tak ta Sugar Cane sada byla spíš pro puristy. Co v těch gatích smrdí je žluklej pot, Když to namočíš do vlažný vody s jakýmkoli detergentem (čti práškem), pomůže to.A když se srazí, zatáhneš pupek, natáhneš je jeden to protrpíš a zase budou OK. Případně je můžeš nechat uschnout na těle, pokud si tvrďák Když jsem koupil Momotaro z UK přes net bez zkoušení, sotva jsem je zapnul, po 3 dnech nošení byly OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Len tak pre zaujímavosť, totok je tiež raw denim? Kedysi to boli hrubsie čierne rifle A teraz to vyzerá takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 (upraveno) Tak pokud byly černé jak bota a nebyly ošoupané, asi by mohly být raw. V drtivé většině se tady ale bavíme o džínách, co jsou z látek vyrobených v Japonsku, nebo USA, tzv selvedge denim. Dry or raw denim (contrasted with "washed denim") is denim that is not washed after having been dyed during productionRaw Denim ? Dictionary Term What does Raw Denim mean?Raw denim, also known as dry or unwashed denim, is denim that has not undergone any of the usual washing and distressing processes. It is stiff with a deep blue color and has a distinctive sheen. Raw denim allows the wearer to personalize the pants for his/her unique shape, with creases and fade marks forming to his/her body type. Up until the early 1970s, all jeans were made of raw denim and it was up to the consumer to break them in. Many people would sit in a bathtub or go swimming in their jeans to shrink the pants to their body. During the first few months of wear, it is recommended that you does not wash the denim in order to allow the creases and faded areas to fully develop. When you do finally wash your jeans, use cold water and a detergent specifically made for dark colors such as Woolite Black. Finally, hang the jeans up and allow to air dry. Some people prefer to speed along the aging process of their jeans and will starch them to achieve more prominent crease marks. Other people may soak their jeans and allow them to dry while wearing them. Upraveno 23. května 2014 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Aha. Hm. Tak to uz fakt nezistim ci boli alebo neboli prane pred uvedenym do prevadzky. Asi to su normalne rifle co sa casom sprali a vysla z nich farba. V kazdom pripade som nerobil s nimi nic z tych procesov (nesedel vo vani atd). Dik za objasnenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Jde spíš o to, že se dneska džíny po nabarvení indigem či jinýma barvama různě perou s pemzou a jinak upravují, dřív než si je koupíš.Raw jsou prostě jen nabarvené indigem a nejsou nijak upravované nebo stabilizované proti oděru. S výjimkou sanforizace, ale nezabíhejme do detailů. Toť vše. Žádná věda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Aha. No ja sa vyhybam rifliam, ktore su uz na pulte dotrhane, osupane, vysuchane a pod. vzdy pozadujem "nove", a predavacky reaguju nechapavo. Toto boli obycajne black gate (Boss), a pranim sa z nich stalo toto, co sa ale tiez predava ako nove tak som sa len pre zaujimavost pytal...ani to teda je basic raw, nie fashion raw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 OK, OK, nebudu z toho dělat vědu a vymáchnu je. Co v nich smrdí, to vím dobře Sušení na těle je taky zajímvý nápad Perlička: Můj pot je takového složení, že mi vyžírá barvu z bavlněných triček a kapsáčů. Speciálně na zelené a hnědé barvě dělá rezavé fleky. U nikoho jiného jsem to neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Tvl, bys měl nosit na krku toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Levis má zrovna víkendový slevy až 40% nemáte někdo zkušenost s nákupem přímo v jejich US shopu a posíláním do evropy, eventuálně neplánujete někdo objednávku?http://us.levi.com/product/index.jsp?productId=2076855&&cp=3146842.3146854.11301980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Na ebay jsem kupoval pred ca 3my tydny 501ky za 39 USD. Coz je lepsi cena, nez na LS shopu. Jenze k tomu posta 20 USD. Dph 2 kilca. Poste manipulacni poplatek kilco a uz to zas tak vyhodne neni. Je to samo levnejsi, nez v krame v CR, ale k tomu stravis minimalne pul hodky na celnici, cestu tam a zpet. Pro me tak dalsi hodka. Ale pokud si tam objedna kalhoty treba vice lidi a podeli se na postovnem, tak to muze byt zajimavejsi a k tomu by teoreticky mohli dostat tech 40 pct slevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Tvl, bys měl nosit na krku toto:images.jpgJo, to bych si mohl dát na tričko!------------------------------------------Včera večer jsem ty gatě vypral, jaks mi radil, přes noc je nechal okapat a dneska si zahrál na "polovičního tvrďáka" - ráno jsem je oblíkl vlhké. Na pohled to poznat nebylo, tak jsem v nich normálně vyrazil do města a při návratu byly suché. Při tom praní pustily barvu pořádně, ale přijde mi, že jim to prospělo, jsou takové trochu jasnější.Odřeniny se na nich teprve pomalu začínají objevovat - neztratily se, jak jsem se bál, ale spíš ještě trochu vynikly. Takže paráda, zbytečně jsem se toho bál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 No vida! Už začínají vypadat k světu. Přidávám jedno edukativní video, i když ten týpek je protivnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Nový Gustiny. Velikost 33, straight střih - přece jenom pohodlnější a sedí líp než ten 32 slim - zvlášť poté, co jsem zase 5 kilo nabral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Ty jsou parádní. Já teď sdírám Momotaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Holahej. Dnes jsem objednal uniqlo S001, selvedge, šitý v Japonsku... tak jsem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Nudie ORGANIC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Paráda, Nudie mám rád, kór řadu ORGANIC . Asi půjdu nakoupit něco na podzim. Ráno už je kosa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupinus Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Předevčírem jsem si pořídil Japan Blue 14,8 uncí. Jsem zvědavej za jak dlouho a jestli se vůbec "rozlámou". Zatím je to pěkná dřina v tom chodit a o pohodlí se rozhodně mluvit nedá. No nic, customizuju co to jde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 todle vlákno sleduju se vzrušením a pomalu docházím k názoru, že se tu opěvují kalhoty které jsem si koupil v tuzexu někdy v roce 82 ..... byly to kalhoty značky wildcat a daly se postavit v rohu místnosti a samo to drželo ve stoje ..... něco jako štafle ..... je to vono ? ... tadleta móda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se