Sebonaut Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Tak Momotaro 0306 18oz. jsem vrátil, protože byly dole fakt fest úzký a nepřetáhl jsem je jakoby přes nárt a patu. A teď uvažuji, že místo nich vezmu buď Momo ve střihu 0605 (asi 16oz. texture denim), nebo mě lákají klasické IH 555 14oz. Do čeho by jste šli spíš? @Diamondking koukal jsem, že máš 555ky a i ty 0306, který mi nesedí. Myslíš, že 555 by byly v cajku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 @Sebonaut Jojo, 555 mám už skoro tři roky, jsou od kolen dolů širší než ty 0306. Mám taky velikost 34 a taky mi sedí. Nicméně jsou o trošku volnější. Ale jako nové byly taky hodně těsné. Kupoval jsem je z Anglie a na jejich stránkách jsou u každého modelu přesné rozměry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 před 1 hodinou, Diamondking napsal: @Sebonaut Jojo, 555 mám už skoro tři roky, jsou od kolen dolů širší než ty 0306. Mám taky velikost 34 a taky mi sedí. Nicméně jsou o trošku volnější. Ale jako nové byly taky hodně těsné. Kupoval jsem je z Anglie a na jejich stránkách jsou u každého modelu přesné rozměry. Díky moc! Asi půjdu spíš teda do nich. Mají podle fotek lepší / slušivější střih, než ty Momo 0605 a navíc jsem četl, že ten matroš od IH víc povolí a přizpůsobí se tělu. S Momo už moc nehneš… Chci je vzít z ofiko shopu IH pro EU, ale taky to prý posílají z UK. Nicméně podle jejich tabulek to vypadá na mou standardní velikost 30 (pokud to měří přesně). Tak snad! Ale mrzí mě to, protože Momotaro miluju, mám od nich košile a ty jsou fakt prvotřídní! Vřele doporučuji! Když to teda od nich nebudou džíny, tak asi budu muset vzít ještě Momo type 2 bundu. Mmmm… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 (upraveno) Jak píše kolega výše, IH má perfektní zákaznický servis, můžeš si domluvit, který míry jsou pro tebe důležitý a oni ti popřípadě vyberou kus, který ti bude vyhovovat nejvíc, když budeš chtít tak ti je i zkrátí. Doporučuji pečlivě číst a měřit ! Máš tam i instruktážní video. Ke každého modelu je diskuzní vlákno, které je přímo u vybraného modelu vpravo v podmenu. Upraveno 10. dubna 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Nemá tu náhodou někdo pár od IH z toho jejich “nového” 16oz. textured slubby denimu? Dost se mi líbí a mám tak trochu dilema… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 před 1 minutou, špelda66 napsal: Jak píše kolega výše, IH má perfektní zákaznický servis, můžeš si domluvit, který míry jsou pro tebe důležitý a oni ti popřípadě vyberou kus, který ti bude vyhovovat nejvíc vyhovovat, když budeš chtít tak ti je i zkrátí. Doporučuji pečlivě číst a měřit ! Máš tam i instruktážní video. Ke každého modelu je diskuzní vlákno, které je přímo vpravo v podmenu. OK, moc děkuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 13 hodinami, Sebonaut napsal: Nemá tu náhodou někdo pár od IH z toho jejich “nového” 16oz. textured slubby denimu? Dost se mi líbí a mám tak trochu dilema… Mám z toho materiálu bundu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 S dovolením bych navázal na Organicovu nabídku, kdybyste měli zájem, tak mám volnou košili od Indogofery(M/L) a pak od IH vestu(M) a bundu(L), pro více info a foto prosím o SZ, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 2 hodinami, PEtrS napsal: Mám z toho materiálu bundu A dobrý, spokojenost? Jak ten matroš vypadá když se zajede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 No já ji mám asi měsíc a bohužel to celou dobu bylo spíš na zimní bundu, takže jsem ji měl zatím tak 2x. Materiál není nijak extra tvrdý, je poddajný ale celkem nepravidelný. Mně se to líbí, ale je to samozřejmě dost subjektivní. Kluci z Denim heads to mají dobře nafocené: https://denimheads.cz/collections/apparel-top-denim-jackets/products/iron-heart-ih-526j-slb-type-iii-denim-jacket-16oz-slubby-selvedge-denim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Dobře, děkuji moc. Mě se právě taky líbí, pro tuto texturu denimu mám vyloženě slabost! Budu je holt muset zkusit… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Něco nového na jarní dny. Carhartt Detroit bunda a Pike Brothers košile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Tak uz druhej mesic patrim i do tyhle sekty :). Unbranded 21oz jsem koupil v dubnu 2022, ale byly mi maly. Ale jak jsem zacal jezdit pravidelne na kole, postupne jsem do nich zhubl. Jsou super, takovy brneni, ale zaroven po prvnim prani a natvarovani za vlhka mi krasne sedi. Akorat lem na nohavicich jsem nedal, i manzelka mela ironicky poznamky, takze jsou bez ohrnuti a delkove vychazi akorat. Takhle to jsou skvely univerzaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Tak nakonec jsem šel do bundy a košile a jsem nad míru spokojený! Navíc mě potěšilo rychlé doručení z Německa. V úterý večer objednáno a dnes doručeno! Bunda Momotaro type II jacket herringbone selvedge 14oz. Košile Momotaro work shirt herringbone indigo overdyed 10oz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Pěkný! Kde si kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 před 6 minutami, PEtrS napsal: Pěkný! Kde si kupoval? Děkuji moc! Cultizm - vřele doporučuji. Nakupuji tam už nějaký čas a ani s vracením není žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 jj, tam jsem teď kupoval nějaká Momotaro trička a taky spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Bunda vypadá super...taky letos přemýšlím nad nějakou riflovkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Jsem pořád dumal nad vznikem fleku na svých IH, který tam mám od prvních týdnů po pořízení. Říkal jsem si do čeho tak agresivního jsem mohl sednout, že to vyžralo indigo. Až mi teď došlo, že je to obroušené ze styku se spodním ostrým cípem kapsy, když ve kroku nechávám nohu za sebou, nohavice se ohne takovým způsobem, že dochází ke kontaktu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 (upraveno) To je zcela normální jev… Počítej s tím, že se tam časem udělá i dírka jako mě a bude se to muset nechat zpravit. Ale to je na tom přece to krásný! Upraveno 3. května 2023 uživatelem Sebonaut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se