Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Zdarec denimheads. Kdysi jsem koukal na jednoho celkem zajímavého výrobce v Indonésii. Hezké výrobky za solidní, až směšné ceny. Jenže neposílají do naší bohem zapomenuté země. Teď se pár jejich modelů objevilo na Cultizm. Tak mě zase svrbí ruce....sakra.

https://wingmandenim.com/

https://www.cultizm.com/en/wingman-denim/?p=1&boxAnchor=SW63373

wm.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
před 4 hodinami, Moty napsal:

Dostal jsem zajímavou nabídku, ale sem srab, aby mě to nezlomilo vejpůl, co myslíte?

samurai-jeans-s710xx25oz-25th-anniversary-25oz-selvedge-jeans.jpg

710 je skvely strih, ja mam ich 19oz. Z 25oz mam iron heart a moc prijemne nosenie to nie je (strih 555). Nie ze neprijemne, ale stale vies, ze mas na sebe nieco tazke. Ja som v nich robieval aj v zahradach, tazku manualnu pracu, tusim pol roka v kuse, nosenie 5 dni v tyzdni. Vtedy som bol z toho nadsehy, teraz som sa ukludnil a nad 15oz uz jeany vobec nepozeram. Teraz mam este pracovne strike gold 17oz, v chladnom pocasi ok, ale vzdy ked sa supnem do 13,5-14oz tak je to nebe a dudy. Ak si 25oz este nemal, isto skus

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, vlcisko napsal:

710 je skvely strih, ja mam ich 19oz. Z 25oz mam iron heart a moc prijemne nosenie to nie je (strih 555). Nie ze neprijemne, ale stale vies, ze mas na sebe nieco tazke. Ja som v nich robieval aj v zahradach, tazku manualnu pracu, tusim pol roka v kuse, nosenie 5 dni v tyzdni. Vtedy som bol z toho nadsehy, teraz som sa ukludnil a nad 15oz uz jeany vobec nepozeram. Teraz mam este pracovne strike gold 17oz, v chladnom pocasi ok, ale vzdy ked sa supnem do 13,5-14oz tak je to nebe a dudy. Ak si 25oz este nemal, isto skus

Já měl IH 555 21oz a taky sem je prodal, proto se a asi i oprávněně bojím ještě větší gramáže

Odkaz ke komentáři

Čus, do ostatního prodeje jsem hodil novou koženou pilotku od Nudie Jeans. Jak tuhle švédskou firmu moc nemusím, tahle bunda je top. Akorát se do ní nevejdu...

K raw denimu a RW křuskám jak dělaná, pro někoho, kdo nemá 100 kilo jako já :D Tak neváhejte, za tuhle cenu ji nikde nekoupíte. Potřebuju místo ve skříni :)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tři měsíce? A já uvažoval, že si nechám ušít kalhoty z toho jejich sashika. Ale tři měsíce určitě čekat nebudu... 🙄

https://sosoclothing.se/product/navy-blue-sashiko-jeans/

Upraveno uživatelem Diamondking
Odkaz
Odkaz ke komentáři

3 mesiace, lebo k tomu bola aj košeľa a išlo to cez SE, aby sa ušetrilo na cle, platbe kurierskej sa preclenie atd. Ináč by to bolo rýchlejšie.

Hento modré sashiko mam od nich tiež,na toto chladné obdobie ideálne. Len sa na to zo začiatku chytá každá smietka a treba sa sem tam oprášiť. Ale keď sa oprali, zlepšilo sa to.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...