Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
před 7 minutami, chuckie2 napsal:

Ok, to jsem si myslel, ale chtěl jsem se ujistit. Cena fajn, díky a vyzkouším :) fast fashion mě poslední roky strašně sere. Rád bych vše krom tenisek, čemuž se skoro nejde vyhnout vyměnil za něco, co se za 5měsíců nerozpadne. 

U Alexe budeš spokojenej, má tady na foru mnoho spokojených a pravidelných zákazníků

Nejen, že šije nové, ale i bravurně upravuje/opravuje starší od jiných značek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám od něj jedny cca rok. Do 15oz je to tuším za necelých 5500.

Z jinýho soudku - v pátek jsem šel náhodou okolo Denim Heads a dopadlo to takhle. Původně jsem chtěl nechat ušít od Alexe, ale tahle naškrobenost mě okouzlila.

IMG_3819.thumb.jpeg.d5e8fa06b03840abc783fd21a34512f5.jpeg

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

@Pepino777 Od saskyn.cz jsem bral dziny tesne pred Vanoci, zkus napsat na jejich messenger. Co se tyce stranek, psal mi, ze budou nove.

edit: prehledl jsem, ze nemas FB. Poslu do SZ cislo.

Upraveno uživatelem pepyczek
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Skúsenosti. Je to moja prvá Soso raw bunda. Košele mi od nich sedia L. Keďže do tejto bundy som dal podšívku, zobral som XL a dobre som urobil. Zmesti sa pod ňu tričko a nemoc_hruby sveter. Mam tam aj zips aj gombíky. Keď ju zapnem na zips, je to moc príjemný pocit, cítim sa jak rytier v brneni. Ale nikde ma neťahá, neskrti, dokonca si viem aj čupnut alebo sa predklonit. Spokojnosť .

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Poviem úprimne, že toto počasie by pasovalo aj na Barbour, ale zatiaľ ma viac baví táto Soso  :). Strih by som nazval asi tailored, fajn prilieha ale nie je úplne slim. Pre mňa ideál.

Odkaz ke komentáři

Ja si zas chel udelat radost nejakou festovnejsi kosili. Na IH, resp osmicku za kosili jsem jeste nedozral. Vybral jsem Indigiferu, zkusil v Denimheads. Kosile dobra az na to cislovani. Moje obvykly M mi bylo velky, S uz zase moc tesny. Nakonec jsem objednal Filson vintage flannel,  kterou jsem ale nemel moznost vyzkouset. Tak jsem zvedav. 
Ceny ted maji fajn. 
https://www.filson.eu/products/filson-man-vintage-flannel-work-shirt-fmcam0016w0322-423?variant=47299749445955

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...