ragu Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Já taky, ale klasický modrý, tak přemýšlím jestli zkusit něco jinýho (zamlouvá se mi třeba Naked & Famous) nebo zase Alex... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Chapu. Me uz to vsechno trochu splýva, přijde mi to všechno podobny, takže když uz, raději volim "tailor made" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Máš recht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Chlapi, nevite jestli jeste funguje saskyn.cz? Web se mi na mobilu nechce otevrit a FB nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Mně se web taky nenačítá a na FB mají poslední info z roku 2018. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Tak asi šlus no, škoda. Chtěl jsem po dlouhé době něco objednat. Cenovky byly více než příznivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Je nějaká alternativa? Tuším, že všechno bylo 12 oz a celkem pěkně zpracované, na to že cenovky byly pod 2k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna On 12/7/2023 at 4:55 PM, Frantik said: Chapu. Me uz to vsechno trochu splýva, přijde mi to všechno podobny, takže když uz, raději volim "tailor made" Ok, můžu poprosit o odkaz na Alexandera a cca cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna https://high-cuff.business.site/ +/-5k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Tak tak, podle materialu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 1 minute ago, Moty said: https://high-cuff.business.site/ +/-5k Ok, to jsem si myslel, ale chtěl jsem se ujistit. Cena fajn, díky a vyzkouším fast fashion mě poslední roky strašně sere. Rád bych vše krom tenisek, čemuž se skoro nejde vyhnout vyměnil za něco, co se za 5měsíců nerozpadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 7 minutami, chuckie2 napsal: Ok, to jsem si myslel, ale chtěl jsem se ujistit. Cena fajn, díky a vyzkouším fast fashion mě poslední roky strašně sere. Rád bych vše krom tenisek, čemuž se skoro nejde vyhnout vyměnil za něco, co se za 5měsíců nerozpadne. U Alexe budeš spokojenej, má tady na foru mnoho spokojených a pravidelných zákazníků Nejen, že šije nové, ale i bravurně upravuje/opravuje starší od jiných značek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) Mám od něj jedny cca rok. Do 15oz je to tuším za necelých 5500. Z jinýho soudku - v pátek jsem šel náhodou okolo Denim Heads a dopadlo to takhle. Původně jsem chtěl nechat ušít od Alexe, ale tahle naškrobenost mě okouzlila. Upraveno 9. ledna uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) @Pepino777 Od saskyn.cz jsem bral dziny tesne pred Vanoci, zkus napsat na jejich messenger. Co se tyce stranek, psal mi, ze budou nove. edit: prehledl jsem, ze nemas FB. Poslu do SZ cislo. Upraveno 20. ledna uživatelem pepyczek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Najnovší prírastok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února (upraveno) Skúsenosti. Je to moja prvá Soso raw bunda. Košele mi od nich sedia L. Keďže do tejto bundy som dal podšívku, zobral som XL a dobre som urobil. Zmesti sa pod ňu tričko a nemoc_hruby sveter. Mam tam aj zips aj gombíky. Keď ju zapnem na zips, je to moc príjemný pocit, cítim sa jak rytier v brneni. Ale nikde ma neťahá, neskrti, dokonca si viem aj čupnut alebo sa predklonit. Spokojnosť . Upraveno 10. února uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února To vypadá moc dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Poviem úprimne, že toto počasie by pasovalo aj na Barbour, ale zatiaľ ma viac baví táto Soso :). Strih by som nazval asi tailored, fajn prilieha ale nie je úplne slim. Pre mňa ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Ja si zas chel udelat radost nejakou festovnejsi kosili. Na IH, resp osmicku za kosili jsem jeste nedozral. Vybral jsem Indigiferu, zkusil v Denimheads. Kosile dobra az na to cislovani. Moje obvykly M mi bylo velky, S uz zase moc tesny. Nakonec jsem objednal Filson vintage flannel, kterou jsem ale nemel moznost vyzkouset. Tak jsem zvedav. Ceny ted maji fajn. https://www.filson.eu/products/filson-man-vintage-flannel-work-shirt-fmcam0016w0322-423?variant=47299749445955 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Tak doruceni rychly, baleni pekny a kosile samotna fajn. Na to, ze jsem kupoval naslepo, sedi paradne. Uplnej Earl Jehosaphat Hickey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se