Moty Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 V 13. 2. 2024 v 16:30, warann napsal: Tak doruceni rychly, baleni pekny a kosile samotna fajn. Na to, ze jsem kupoval naslepo, sedi paradne. Uplnej Earl Jehosaphat Hickey Vypadá luxusně, škoda, že nemá cvočky, mám je radši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 V 13. 2. 2024 v 16:30, warann napsal: Tak doruceni rychly, baleni pekny a kosile samotna fajn. Na to, ze jsem kupoval naslepo, sedi paradne. Uplnej Earl Jehosaphat Hickey Ahoj, košile fakt super. Sedí M Tvému obvyklému M? Odkud to posílají a jak dlouho trvalo doručení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Bral jsem tady: https://www.filson.eu/collections/longsleeve-shirts?sort_by=price-ascending a hlavně za slušný peníz díky tomuto: což jak patrno brzo skončí. Po pravdě jsem ještě obětoval zbytek důstojnosti na další slevu 10% za newslettery ;-). Doručení trvalo snad dva nebo tři dny - tuším že jsem objednával o víkendu a v úterý byla zde. Sleva má o to větší hodnotu, že doručení mají 25eur. Velikost je OK, jen je malinko delší než jsem čekal, ale v normě. Každopádně je to fakt těžká košile, takže na nošení spíš jako alternativa lehký bundy nebo mikiny. U popisu mají, že tahle verze je trochu víc slim, než jiný košile (viz popis u konkrétního kusu: https://www.filson.eu/products/filson-man-vintage-flannel-work-shirt-fmcam0016w0322-423) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Konečne som zachytil Wabash (furt bolo vypredané). Plán je, že to budú formalnejsie džínsy ku košeli a možno aj saku. No, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Nový přírustek a první zkušenost se Samurai Jeans. Okamžitá zamilovanost. Přesně to, co jsem hledal - skvělý střih, perfektní a příjemný slubby materiál (signature 15oz. Otokogi - gramáž a tuhost tak akorát) a ty různé detaily jsou prostě naprostá nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Poprvé po roce (jinak je dávam do mrazáku nebo na topení) jsem promachal v ruce a nechal jen vykapat svoje ručně barvené INDIGO a i když byla voda hodně vlažná, tak stejně hodně pousteji barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 Niečo na leto. SOSO Bros, what else Týmto by som snáď mohol mať nateraz raw vyriešené. Barbour je ustálený už dlho, RW ma nechávajú chladným, parfemy doriesujem v týchto dňoch. Z nožíkov by som rad už len najbližšiu limitku Chronomagu. Vypadá ze po 10+ rokoch väčšinu nehodinkovych nástrah tohto fóra ako tak zvládam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 Pánové nezkoušel jste si někdo ušít džísku na míru u Alexe ve Vrškách v Praze. Uvažuju o ní, klasická konfekce mi nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 (upraveno) mě šil bundu, sice ne klasiku, ale detailně propracovanou, klasickou tedy určitě zvládne Upraveno 16. května 2024 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 @špelda66 ta je super. Návrh je tvůj nebo jste to tvořili spolu? Jinak navážu otázkou - dělá Alex i chinos? Líbí si mi jako dělá Benzak, ale moc se mi to nechce objednávat bez zkoušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 před 18 minutami, warann napsal: @špelda66 ta je super. Návrh je tvůj nebo jste to tvořili spolu? Jinak navážu otázkou - dělá Alex i chinos? Líbí si mi jako dělá Benzak, ale moc se mi to nechce objednávat bez zkoušení. - návrh byl můj, ale pak jsme ladili, aby byl výsledek co nejlepší, dabl denim na rukávech, knoflíky podšitý kůží, podšívka na ramenou, vnitřní kapsy, ty venkovní jsou přístupný jak shora, tak i z boku (je to 14,5 oz) - Alex chinos nědělá, respektive nedělal, když jsem s ním mluvil naposled, tak mi nabídnul denim 9 oz, takže plánuji kraťasy a možná i lehký gatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 Díkes, bunda fakt dobrá. Chinos škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 zkus poptat, možná by byl vstřícný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 Chinos nedělá ve smyslu nemá klasickou látku. Ale ten střih samozřejmě umí a jak píše kolega, má tam lehkej denim kterej se na chinos hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 (upraveno) před 5 minutami, warann napsal: Díkes, bunda fakt dobrá. Chinos škoda. Před lety tam měl látku na chinos i měl nějaký ušitý, ale pak mu někdo ukradl IG účet a na novým to nemá Edit: Taky bych je od něj chtěl, tak když náš bude víc, tak třeba sežene látku Co nějaký limitovaný por Chmag;-)? S limitkama máš dobrou zkušenost:-DDD Upraveno 16. května 2024 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 (upraveno) před 6 minutami, Moty napsal: Před lety tam měl látku na chinos i měl nějaký ušitý, ale pak mu někdo ukradl IG účet a na novým to nemá Edit: Taky bych je od něj chtěl, tak když náš bude víc, tak třeba sežene látku Co nějaký limitovaný por Chmag;-)? S limitkama máš dobrou zkušenost:-DDD no, to nám ještě chybí, taky bych do toho šel Upraveno 16. května 2024 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbucha Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2024 V 16. 5. 2024 v 10:21, ragu napsal: Chinos nedělá ve smyslu nemá klasickou látku. Ale ten střih samozřejmě umí a jak píše kolega, má tam lehkej denim kterej se na chinos hodí. Loni jsem se ho na chinos ptal, prý není problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 Kupodivu v tom dusnom počasí, sú tie raw kúsky celkom prijemne na nosenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 30. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 Kolikrat zpravidla zahybate nohavice u raw jeans? Resp.dalsi jste si nekdo uz raw jeans zkratit tak, abyste nemuseli zahybat vubec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se