Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 13. 2. 2024 v 16:30, warann napsal:

Tak doruceni rychly, baleni pekny a kosile samotna fajn. Na to, ze jsem kupoval naslepo, sedi paradne.

Uplnej Earl Jehosaphat Hickey 😁

Vypadá luxusně, škoda, že nemá cvočky, mám je radši

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 13. 2. 2024 v 16:30, warann napsal:

Tak doruceni rychly, baleni pekny a kosile samotna fajn. Na to, ze jsem kupoval naslepo, sedi paradne.

Uplnej Earl Jehosaphat Hickey 😁

IMG_9843.jpeg

IMG_9841.jpeg

IMG_9844.jpeg

Ahoj, košile fakt super. Sedí M Tvému obvyklému M? Odkud to posílají a jak dlouho trvalo doručení? 

Odkaz ke komentáři

Bral jsem tady:

https://www.filson.eu/collections/longsleeve-shirts?sort_by=price-ascending

a hlavně za slušný peníz díky tomuto:

image.png.4f8af6bd0f8abf0a84346e9c38777a97.png

což jak patrno brzo skončí. Po pravdě jsem ještě obětoval zbytek důstojnosti na další slevu 10% za newslettery ;-). 

Doručení trvalo snad dva nebo tři dny - tuším že jsem objednával o víkendu a v úterý byla zde. Sleva má o to větší hodnotu, že doručení mají 25eur.

Velikost je OK, jen  je malinko delší než jsem čekal, ale v normě. Každopádně je to fakt těžká košile, takže na nošení spíš jako alternativa lehký bundy nebo mikiny.

U popisu mají, že tahle verze je trochu víc slim, než jiný košile (viz popis u konkrétního kusu:

https://www.filson.eu/products/filson-man-vintage-flannel-work-shirt-fmcam0016w0322-423)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Niečo na leto. SOSO Bros, what else  :)

Týmto by som snáď mohol mať nateraz raw vyriešené. Barbour je ustálený už dlho, RW ma nechávajú chladným, parfemy doriesujem v týchto dňoch. Z nožíkov by som rad už len najbližšiu limitku Chronomagu. Vypadá ze po 10+ rokoch väčšinu nehodinkovych nástrah tohto fóra ako tak zvládam.

20240413_072403.thumb.jpg.ef73908da1b96b983d08297ae4cc2418.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
před 18 minutami, warann napsal:

@špelda66 ta je super. Návrh je tvůj nebo jste to tvořili spolu?

Jinak navážu otázkou - dělá Alex i chinos? Líbí si mi jako dělá Benzak, ale moc se mi to nechce objednávat bez zkoušení.

- návrh byl můj, ale pak jsme ladili, aby byl výsledek co nejlepší, dabl denim na rukávech, knoflíky podšitý kůží, podšívka na ramenou, vnitřní kapsy, ty venkovní jsou přístupný jak shora, tak i z boku  (je to 14,5 oz) 

- Alex chinos nědělá, respektive nedělal, když jsem s ním mluvil naposled, tak mi nabídnul denim 9 oz, takže plánuji kraťasy a možná i lehký gatě 

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, warann napsal:

Díkes, bunda fakt dobrá. Chinos škoda.

Před lety tam měl látku na chinos i měl nějaký ušitý, ale pak mu někdo ukradl IG účet a na novým to nemá

Edit: Taky bych je od něj chtěl, tak když náš bude víc, tak třeba sežene látku

Co nějaký limitovaný por Chmag;-)? S limitkama máš dobrou zkušenost:-DDD

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Moty napsal:

Před lety tam měl látku na chinos i měl nějaký ušitý, ale pak mu někdo ukradl IG účet a na novým to nemá

Edit: Taky bych je od něj chtěl, tak když náš bude víc, tak třeba sežene látku

Co nějaký limitovaný por Chmag;-)? S limitkama máš dobrou zkušenost:-DDD

no, to nám ještě chybí, taky bych do toho šel 🙂

Upraveno uživatelem špelda66
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...