mnovace Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 100% souhlas s mechanem. Do celé této diskuse jsem nechtěl vstupovat, ale pro všechny se to pokusím srozumitelně napsat. Mistr Diskutér alias GTI je největší opruzovatel na fóru, ví toho opravdu málo jak o hodinkách, tak o autech / pročtěte si jeho příspěvky také na auto.cz /, trpí grafománií, ty jeho rádoby žvásty cucá z netu a je štěstím bez sebe, když s ním někdo plká. Když už jsme u těch aut pane diskutére můžeme se potkat klidně na okruhu nebo kde chceš , přijedu buď v M3 nebo v Sti nebo integře Type R a rád bych tě svezl, jen za to abych zjistil jaké vozidlo sedláš ty a co máš na ruce. Ne proto, abych se ti vysmíval, ale proto abys to o čem tady meleš také jednou zažil. Jen si urči kdy a kam mám dojet.
Jeremy Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Diskutér napsal: Jeremy napsal: Díky, tati! Otevřel jsi mi oči! Nemusíš to tak prožívat. Příště se jen hlouběji zamysli. Uáááááááááááá.. válím se smíchy. Ale slibuji, že ještě dnes zajdu do meditační místnosti a zítra už možná budu mít taky spoustu nic neříkajících povrchních názorů na věci, kterým nerozumím. (Tedy - pokusím se polepšit a trochu se Ti přiblížit).
JJ Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Diskutére, jen krátce - nové auto (s výjimkou opravdu luxusních jako Maybach) bych si mohl koupit v podstatě kdykoli a naprosto bez problémů. E-čkový Mercedes mi byl nabízen v práci jako služební. Jenže i když ty peníze mám, nevidím důvod, proč bych je měl utopit v autě nebo proč bych měl kvůli autu platit vyšší daň z příjmu (ve druhém případě, nevím, jak to funguje v CZ). A tak jsem si koupil auta starší, ale netuctová, která se mi líbí a svými vlastnostmi mi vyhovují.
Návštěvník tolja Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Chlapi jste nepoučitelní =( ,ale s mnovacem bych se taky svezl =).Bohužel to nabízí pouze tomu,jehož jméno je pro mne nevyslovitelné.Ledaže bych začal také pru.. a vosí.....
mechano Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 tolja napsal: Chlapi jste nepoučitelní =( ,ale s mnovacem bych se taky svezl =).Bohužel to nabízí pouze tomu,jehož jméno je pro mne nevyslovitelné.Ledaže bych začal také pru.. a vosí..... Taky se za svezení přidám k prudičům.............
mnovace Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Chlapi, ale né vy jste v klubu, zatímco ten osel fakt neví, která bije.
midloch Odesláno 4. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2007 YPO napsal: mnovace napsal: 100% souhlas s mechanem. Do celé této diskuse jsem nechtěl vstupovat, ale pro všechny se to pokusím srozumitelně napsat. Mistr Diskutér alias GTI je největší opruzovatel na fóru, ví toho opravdu málo jak o hodinkách, tak o autech / pročtěte si jeho příspěvky také na auto.cz /, trpí grafománií, ty jeho rádoby žvásty cucá z netu a je štěstím bez sebe, když s ním někdo plká. Když už jsme u těch aut pane diskutére můžeme se potkat klidně na okruhu nebo kde chceš , přijedu buď v M3 nebo v Sti nebo integře Type R a rád bych tě svezl, jen za to abych zjistil jaké vozidlo sedláš ty a co máš na ruce. Ne proto, abych se ti vysmíval, ale proto abys to o čem tady meleš také jednou zažil. Jen si urči kdy a kam mám dojet. předběžně se hlásím na jízdu v STI ..... Já taky! Já taky! Já taky!!!!
boo-beek Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Mě z toho jebne. To Vás to fakt baví? Už ho nechte spát, to je asi jako když se hádáte s 4 letym harantem...
RomanP Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Myslím si, že kdyby byl tím člověkem, na kterého si tady hraje, tak by si už dávno nenechal od ostatních takhle kálet na hlavu, prostě proto, že by to neměl za potřebí. Takže ta první ze dvou vyslovených variant padá :-) Jeho rádoby všeobecný rozhled je dán internetovým připojením. Nechci a nebudu nikoho soudit, ale neměli bychom si kvůli člověku, který se nudí u počítače a jehož jedinou opravdovou zálibou je závislost v plkání o čemkoli a kdekoli, kazit tohle fórum. A můžeme si za to my, protože jsme bez disciplíny a vůle a dál ládujeme toho trpajzlika, jak tady někde někdo trefně k situaci psal. Netvrdím, že zde nemá příspěvek, kdy s ním trochu souhlasím, ale těch 99% ostatních je za to krutá daň.
Ondraj Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 A o co ti vlastně diskutére jde ? Potřebuješ přesvědčit o své jediné pravdě a neomylnému správnému náhledu na život, nebo prostě potřebuješ hodně psát a prudit ? Začínám si představovat, jaká je to pro tebe asi slast, jak se vyžíváš. Najít pěkně nějaké fórum a obrátit ho vzůru nohama.
cigi Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 No jeden den jsem v limbu - a zase taková bomba mi uteče - nejkrásnější mi přijde, jak je diskuze s přibývajícím večerem jaksi pudovější a údernější. Dobrá práce, pánové. Vzhledem k tomu, že mě midloch jmenoval za jakéhosi kmotra tohoto vlákna (je mi ctí midlichu ) dovolím si přidat pár vět. Midlochu - považuji nyní již mimo téma za dosaženou shodu, že instruments for professionals je prázdný reklamní slogan. Jediná skupina lidí, pro kterou to platí, jsou lidi, pro něž je sebeprezentace profesionální nutností - to respektuju. Dle klasického modernistického výtvarného názoru, je prvek použitý mimo svou vlastní funkci a účel pouze pro vyvolání dojmu něčeho, co věc, na které byl použit ze své podstaty není (logáro na dnešních bé for bé) kýč - učebnicový - podle mě zákeřný a tedy obzvláště zavrženíhodný (na rozdíl od trpaslika - ten si na nic nehraje, je alspoň sám za sebe) - POZOR - z hlediska toho v naší kotlině pravda snobského výtvarného názoru - připouštím, že je-li použit jako tzv. nadfrajeřina , např. ironie, je to fakt neodolatelný - ty 24 hodinový sinn s 24 na 6-ti hodinách, co skoro už hraničí s hlavolamem . Dikutére - já tě varoval, proč myslíš, že jsem byl tak zdrženlivý?? Je tu skupina, říkám jí vy víte jak, pro kterou je (vlastní) ekonomická stránka věci jaksi kdovíproč citlivá a mají tendenci vše na ni redukovat a pak jsou velmi nedůkliví. Myslím, že ses trefil v tom prvním příspěvku na toto téma - skutečně mám i já za to, že člověk pořizující si natolik zbytnou věc jako ozdoba zápěstí za peníze nezasahující jeho rozpočet pro věci nezbytné, může mít menší potíže bavit se o svém skvostu s patřičným nadhledem, ale není to pravidlo, víc záleží na konzistentnosti osobnosti - když si vyberu podle mě správně - mohu o tom do všech detailů s každým otevřeně diskutovat, i s diskuterem nebo cigim. Potíž je, že tady jsou watchjunkies očarovaní černou chronomagií - a patří-li navíc do vy víte jaké skupiny, nemají jinou volbu, než to vzít osobně . Kde ses sek, je to, že nemá cenu kupovat starší nesbírkové hodinky - to nemá logiku - za prvé VŠECHNY skutečně luxusní hodinky jsou sbírkové, za druhé - pro sběratele očarované chronomagií jsou VŠECHNY hodinky sbírkové, za třetí - proč by si chlap nemohl udělat normálně radost např. obyčejnými pěknými railmastery z druhé ruky, nebo z internetu - to už je opravdu nafrněně snobský úlet. No vida grgo, noname (a ostatní se podobnými názory) - taky si myslím, že když vyžaduju kulturu prodeje, tak bych měl poskytnout i kulturu nákupu, a to na internetu, na ebay, na chronomagu, v kamenném obchodě.........ZVEŘEJŇOVAT přehmaty, nedorozumění, zkušenosti.... prosím! Ondraji a ostatní nejmenovaní s podobnými názory - napsat promyšlenou kritiku je těžší, než nadšenou gratulaci a gentleman jistý si svou volbou ví, že tato se děje v určitém okamžiku a podléhá diskusi, názorům a úhlům pohledu jiných - umí si z nich vzít něco pro sebe a možná i změnit tu volbu - my nejsme přeci naše hodinky, nežijeme si tak, jak drahé máme hodinky, dle našich hodinek si NIC nepozná - tak proč porád tak osobně. Nečetl jsem tu dosud žádný příspěvek, který by měl někomu brát radost z hodinek, který si vybral. Podívejte na midlocha, jak vytrvale hrdinně opěvuje béčka proti přesile - obdivuhodný fanda! Gratuluju, midlochu! Ještě si dovolím jedno kacířské žihadlo - začíná se mi pozdávat, že ti, kteří nejvíce volají po beznázorové slušnosti svými osobními výklady kritických příspěvků diskusi na chronomagu opravdu negativně ovlivňují. Já si dovoluji požádat o méně sic rozmilé, leč neproduktivní pubelescentní ješitnosti, a více sebejisté otevřenosti.
Návštěvník Diskutér Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Cigi... poklona. Jo, poklona. Dobrej, co dobrej, výbornej příspěvek. Souhlasím s tvým textem. Tedy až na ty railmastery z druhé nebo třetí? ruky... k tomu se tu ještě vrátím... Napíši speciál článek s názvem - Komu... tiká hrana
Jeremy Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 cigi: jsem překvapen, s 80% textu (jakkoli dlouhého) souhlasím! Diskutér: Článek speciál rozhodně napiš, piš ho dlouho a pečlivě, a hlavně ho pak nezveřejňuj TADY. Cokoli by tam totiž bylo, rozhodně by nesouviselo s hodinkami, víš?
roon Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Snow napsal: sibirnaya napsal: snow, bacha, budes zas osocen, ze zaplacavas forum auty Jo, jo, to mi to zase babaq dá sežrat vařící, je mi to docela volný, ale alespoň Ty máš pro mou lehčí úchylku pochopení je nás víc co máme pochopení, myslím, že i já měl svůj díl na zaplácávání
jacob Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Diskutéra nejvíce těší že na něj lidé reagujou. Může ho znicit kolektiv a to jedině tím že na nej nikdo nebude reagovat, sam uznavam ze je to jen pro silné jedince...
klobadysek Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 jacob napsal: Diskutéra nejvíce těší že na něj lidé reagujou. Může ho znicit kolektiv a to jedině tím že na nej nikdo nebude reagovat, sam uznavam ze je to jen pro silné jedince... Hrebicek na hlavicku...
Návštěvník Diskutér Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Jeremy napsal: cigi: jsem překvapen, s 80% textu (jakkoli dlouhého) souhlasím! Diskutér: Článek speciál rozhodně napiš, piš ho dlouho a pečlivě, a hlavně ho pak nezveřejňuj TADY. Cokoli by tam totiž bylo, rozhodně by nesouviselo s hodinkami, víš? To nevím Mimochodem, nevěděl jsem že ujíždíš na digitálkách... ty, jak známo, většinou netikaj... Vždyť už jen ten název - "Komu TIKÁ hrana" to je dokonalý úvod k hlubokému ponoru do světa hodinek, do světa představ, tužeb, nenaplněných přání, splněných nákupů... a tak. Nebo ne?
typograf Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 jacob napsal: Diskutéra nejvíce těší že na něj lidé reagujou. Může ho znicit kolektiv a to jedině tím že na nej nikdo nebude reagovat, sam uznavam ze je to jen pro silné jedince... No, já s tím problém nemám ? a to nejsem silný jedinec.
jacob Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 typograf napsal: jacob napsal: Diskutéra nejvíce těší že na něj lidé reagujou. Může ho znicit kolektiv a to jedině tím že na nej nikdo nebude reagovat, sam uznavam ze je to jen pro silné jedince... No, já s tím problém nemám ? a to nejsem silný jedinec. Tak jenom už te diskutér musel asi hodne nasra*
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se