Chocholusik Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 (upraveno) ked je prilezitost, tak pekne v ciernom a v klobuku... Upraveno 23. listopadu 2013 uživatelem Chocholusik
wave ceptor Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Ha ha ha, úplně se chytám za břicho.Nevím čemu by ses měl smát. Jako že nosím na hlavě příčesky?
kdojinej Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 To byla ironie. Předpokládám, že příčesky nenosíš.
kamilb Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 (upraveno) To jsem měl na hlavě letos v létě,čekal jsem v noci u hřbitova na děti, se sekyrou v ruce Upraveno 23. listopadu 2013 uživatelem kamilb
instant Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 uz uz som podlahol pokuseniu dat sem aj svoju fotku, ale pojal som nahle podozrenie. ze tie vase fotky asi nie su uplne realne.
kamilb Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 No tak v reálu mi neteče kečup z oka,jinak podoba sedí,neříkej žes mě nepoznal
instant Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 to je kecup hovoris.. no to ma zmiatlo. vyzeras jak zombie gorbacov
Chocholusik Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 pekne, si to dokombinujem k mojemu uboru
Fishi Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Na hlavně nenosim nic, pokud není -20, to vemu svýho kulicha, ve kterym vypadám jak ukrajinec, ale je v něm teplo. Jinak ve všech čepicích, kšiltovkách a tak vypadám divně
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 tohle...léto/zima Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Jak teplota klesne pod deset stupnu a prida se k tomu vitr, vytahuju pokryvku hlavy, jinak nastupuje okamzite bolest hlavy. Bez ohledu na to, jak vypadam (presvedcuju se, ze mi to slusi) Ke kabatu kloboukted kdyz je movember, tak klobouk s knirkem dostava novy rozmer ) Ve volnem case celenku nebo cepici. Ksiltovku jsem prestal nosit, kdyz prestal hrat v nhl quebec nordiques,ale nekde ve skrini nejspis jeste uplne odrbana bude schovana
Trojan Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 V zimě nosím na hlavě vycpanou smotanou kočku ala turban, na jaro a podzim nosím jen takové apartní kotě které si drápky zaplétám do vlasů. Na léto pak volím většinou želví krunýř s kšiltem ze sušené přejeté kočky.Bohužel když čepce schnou tak hrozně smrdí, to je jediná nevýhoda. A do toho kotěte mi furt lezou čmelíci z holubů.
organic Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Venku přituhuje, tak jsem si z Německa objednal beranici od Stetsona. Měli 45% slevu, tak jsem neodolal
Moty Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 co tam dělaj ty boční klapky? Je tam otvor kvůli sluchu a když fouká tak ho zavřeš?
habadej Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 (upraveno) Neměl jsem todle vlákno vůbec otvírat, páč po těch příspěvkách od Chocholušika a kamilba budu mít zlý sny.A abych nebyl OT, tak na hlavě nosím už deset let to samý - pleš jako vyšitou. Upraveno 3. prosince 2013 uživatelem habadej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se