Návštěvník Snow Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Líbí se mi ten bipolární pohled na spolehlivost vozů. Měl jsem několik italských aut a nic extra se mi neposralo. Měl jsem Alfu Romeo GTA Junior, Laanci Deltu Integrale se splašeným sloníkem, Lancii Dedru a nakonec těžkotonážní Lancii Thesis. Alfa Romeo GTA Junior 1600 Lancia Delta Integrale Lancia Dedra Lancia Thesis
instant Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Za Rodius a Aztek by měli tvůrci vrátit diplom. ..to by najprv museli nejaky mat! BMW GT je hezké, BMX X6 je hezké, Multipla je hnusná jak zvenčí tak zevnitř. Jen nevím, z které strany víc. Jako největší zhanobení značky beru Lancii, protože jsem jich několik měl. Spojení GM mě ranilo do srdce. Lancia Thema včera a dnes. Ja si myslim ze dnes je Lancia Thema najlepsie vyzerajuci Chrysler 300 vsetkych cias.. to instant: priznam sa ze interier PT cruisera som nevidel, no vo vsetkych amikoch, co so kedy sedel, su vyrobene z totalne lacnych bakelitovych plastov (napr camaro super nadesiknovanene, no poklepes po palubovej doske a citis sa ako v trabante) tak PT cruiser je navyse aj hnusny (obr) Pojmu to nevtipne.Osobne nesnasim konfekci a tak jsem za auto jako je Multipla rad. Pravda je, ze ten design je silenej, ale ve finale proc ne. Sve kupce si najde a aspon neni na ulici jen koncern VW. Taky bych si ji nekoupil, ale libi se mi lide, co se jim libi. Stejne jako napriklad Vel Satis a C6, jsou to auta, ktera nejsou pro masu a jsou do jiste miry osobite. C6 je nadherny avantgardny dizajn, bol to vyborny nastupca modelu XM. to ze sa auto neujalo suvisi proste s tym ze v tom segmente je dnes Citroen bezzuby technicky aj imidzovo.
Hasňa Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Snowe, mel jsi sama skvela auta. Silna osobnost, Thesis, a divoka krev, Delta.
Návštěvník Snow Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Na Lancie jsem si potrpěl. Škoda, že už nemám možnost koupit nějakou další. Teď už není z čeho vybírat, tohle spojení je smrtelná rána. Doufám, že se vedení časem vzpamatuje i když chápu, že je nákladově efektivní. Vyrábět stejný model pro dva kontinenty a obměnit ho jen výměnou masky chladiče je chytré.
Josef01 Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Já jsem měl kdysi 2 Fiaty, oba se sr.aly, většinou takové závady, které člověka naštvou (od motorku stěrače po ABS) nicméně jedna, která mě zlomila bylo zadřené kolečko rozvodového řemene o půlnoci 800km od Prahy. Kamarád nedá na Fiat dopustit, ovšem má auto max. 3 roky a jde pryč, já už to do baráku nechci. Na Praze 4 bylo v té době v servisu Fiatu tak 3x víc Alfa Romeo než Fiatů, technik říkal, že se to sypalo děsivě.
Jeremy Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Mírný polo-off topic: Když jsem jel s 8 let starým mercedesem do Fiat servisu před 2 měsíci (zapíchlej hřebík v kole a Fiat je nejblíž), tak mi to zelepili zadarmo: "nechte to bejt, šéfe, konečně nám sem přijelo zase jedno normální auto"..Stejně jsem jim tam něco nechal, ale odzbrojili mě :-D
PepaSFI Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Já jsem měl kdysi 2 Fiaty, oba se sr.aly, většinou takové závady, které člověka naštvou (od motorku stěrače po ABS) nicméně jedna, která mě zlomila bylo zadřené kolečko rozvodového řemene o půlnoci 800km od Prahy. Kamarád nedá na Fiat dopustit, ovšem má auto max. 3 roky a jde pryč, já už to do baráku nechci. Na Praze 4 bylo v té době v servisu Fiatu tak 3x víc Alfa Romeo než Fiatů, technik říkal, že se to sypalo děsivě.jelikož se mezi fiatistama pohybuju už dlouho tak tohle můžu potvrdit. Na Fiatech se sypou věci co nejsou od Fiatu. Komponenty co automobilka nakupuje a obvykle jsou i ve spoustě dalších aut. Různý čidla, motorky, drobnosti. Ono to jiným odchází taky ale holt jinde se na to hledí jinak. Kladka rozvoďáku obvykle odejde když se včas nevymění spolu s řemenem. Zas teda u většiny motorů menších objemů nehrozí jinde obvyklý gruppensex ventilů s pístama takže stačí vyměnit řemen a kladku za pár stovek.
Josef01 Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Kladka rozvoďáku obvykle odejde když se včas nevymění spolu s řemenem. Ano, to je klasika, bohužel to je sázka do loterie, nikdy člověk neví, co tam technici spáchali...
JII. Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 http://www.autorevue.cz/12-nejtrapnejsich-aut-posledniho-desetileti-podle-magazinu-forbes#articleStart
Rodkopf Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Já se zastávám Fiatů, ale jen Punt! A jen první generace...ve své době to byl famózní počin, designově fakt nenuceně sympatické auto ( samozřejmě nic extra, ale když to auto obejdete třikrát dokola, tak mu nemůžete nic vytknout ). Já moje dostal na 18. s zhruba 150 tis. km na tachometru a zhruba 8 lety spokojeného života za sebou. Najel jsem s ním dalších 150 tis. za 7 let provozu. Pořád se na tom auto něco "sralo" ale většinou fakt jen věci u kterých jsem zanedbal údržbu ( motorky stěračů, stěrače, baterka, výfuk, kabel ručky apod... ), z větráků mi jednou stříkala voda ( zacpané odtokové kanálky ), ale jinak jezdilo perfektně, hodně tam vlezlo, všude vyjelo. Když ho bratr dal sešrotovat ( nebylo mu dost dobré ), tak jsem nejednu slzu uronil. Jednou si ho asi pro radost zase koupím. Strašně sympatické auto. TO Snow: Prosím, pokud budeš mít chuť, tak budu rád, když napíšeš pár řádků k Juniorovi a Integrale. Obě tyto auto jsou podle mě legendy a patří mezi mé TOP 10. Díky
wave ceptor Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Snow, hoď tu pár foto jak stojíš u té integraly a juniora.
palom Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 tak PT cruiser je navyse aj hnusny (obr)
lexa Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Nevim jestli to tu uz nahodou neni :-)
Jeremy Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Presne jak pise Bedja - ne kazdy rozumi designu. V pripade tvurcu Multiply v tom tymu nerozumela designu ani asistentka..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se