Přejít na obsah

Fiat Multipla

Návštěvník Bedjasson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Multipla není hezká, ale je z ní legenda - takže na tom designu něco muselo být! :) Navíc jste naprosto zapomněli na jeden detail, který mě naprosto dostal, když jsem v ní poprvé jel. Je to to žebrování na mince - geniální! :)

post-11236-0-58944200-1385679675_thumb.png

Jinak PT cruiser je hezký i škaredý, ale retro z něho dýchá, to se popřít nedá. 

Za mě:

1. Aztek ( ten dal na prdel i SsangYoungu )

2. SY Rodius

3. SY Actyon

A Avantime byl podle mě taky krásný počin, který trošku předběhl svou dobu. Vel Satis byl už pak mimo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vysvětlete mi, kdo je cílová skupina těchto produktů. Přeci jen to nejsou Rolexy za dvojku. Kdo je ochoten si za nemalé peníze udělat takovou ostudu?

Jinak k věci, ještě tu nepadly ohavnosti jako Scorpio II a nástupce legendy W 124, takzvaná masařka.

Za Rodius a Aztek by měli tvůrci vrátit diplom.

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odkaz ke komentáři

Prijemne zasmani takhle po ranu, nektere kousky jsou skutecne lahoda :D

Pro me byla velka rana, kdyz Subaru uvedlo imprezu 2000, ty svetla jsem jim neodpustil... (a to nemluvim o kombikove verzi). A prvni Tribeca taky stala za to :)

7748.jpg

Ford Puma, Ford Ka, Ford Scorpio...

A vedle Nissan Cube je Multipa slaby odvar :)

003_us_cube_review_opt.jpg

ps. a co roomster? :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

BMW GT je hezké, BMX X6 je hezké, Multipla je hnusná jak zvenčí tak zevnitř. Jen nevím, z které strany víc.

Jako největší zhanobení značky beru Lancii, protože jsem jich několik měl. Spojení GM mě ranilo do srdce.

Lancia Thema včera a dnes.

Odkaz ke komentáři

Tak Lancia me taky hluboce ranila. Nektere modely se mi sice moc nelibily, ale vetsina ano. Otec ma Phedru a myslim, ze z cele te rady (Citroen, Fiat a co bylo to posledni, Renault?) je Lancia nejhezci. Ted uz to neni Lancia, ale neoriginalni amerika... <br /><br />Jinak teda, sedeli jste nekdy v Renault Modus? Ja s tim ujel asi 20km a obcas ho kolegovi preparkovavam v garazi. Vzdycky se pak bojim usnout, ze se mi o tom bude zdat. To je bridactvo absolutni. Hlavne interier. Do kufru se nevleze ani plech na peceni. Myslim ze na podvozku to ma popruhy z krosny...muzete to nosit misto batohu.<br /><br /><br />Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak Scorpio II se mi taky nelíbil a evidentně dostal, co si zasloužil. Masařka se mi líbila, nelíbí se mi současná verze E. Na Lancii se brutálně podepsal GM (a vůbec současný americký trend), bohužel. Ale když už jsme se dotali na tu Lancii (ty dříve typické tvary Lancie), u mě bylo krásný auto toto Audi Quattro:

post-29826-0-21888600-1385714438_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak bylo receno, multipla je tak hnusny auto, az se z nej stala legenda, vsichni ho znaj, vsichni o nem mluvej- taky reklama :-), proste multiplu hned tak neco neprekona, v jistem slova smyslu se zaradila do kategorie aut ktere zna uplne kazdy, coz neni uplne spatny :-)), jinak komentovat " krasu" multiply nema snad ani cenu- JE TO PROSTE LEGENDA a legendou uz zustane - jinak za me nejvic hnusnej je teda Pontiac Aztek, tomu multipla nesaha ani po vejfuk. Jeste jsem zapomnel , a tim bych se nekoho nerad dotknul ze jsem uplne alergickej na tohle hnusny mondeo, s tema zazloutlejma plast svelama, to byl hodne " povedenej" model, a to mi fordy nevadej, ale tenhle mi vylozene leze na nervy

post-13493-0-14189700-1385716888.jpg

Upraveno uživatelem lexa
Odkaz ke komentáři

Pojmu to nevtipne.

Osobne nesnasim konfekci a tak jsem za auto jako je Multipla rad. Pravda je, ze ten design je silenej, ale ve finale proc ne. Sve kupce si najde a aspon neni na ulici jen koncern VW. Taky bych si ji nekoupil, ale libi se mi lide, co se jim libi. Stejne jako napriklad Vel Satis a C6, jsou to auta, ktera nejsou pro masu a jsou do jiste miry osobite.

Rozhodne vic, nez zprasenej tuning stareho ospojlerovaneho bavoraka s led podsvicenim, ty kluky bych nekdy na svetlech profackoval.

inak GT od bavoraku je silenej hnus, ale respektuju, ze se nekomu libi a kdyz treba vidim C5ku zepredu, tak bych sefdesignera Citroenu propustil na hodinu:

http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/12497223?goFrom=list

Ale fakt lepsi rozmanitost nez jeden mainstream vkus. Ja treba kdybych neresil penize, tak si urcite nekoupim nove bavo petku/sedmicku, ale radeji Jaguara...

Odkaz ke komentáři

ivan_989, on 30 Lis 2013 - 07:46, said:snapback.png

Kokso jeden riesi vo vlakne nejake divne pseudo butik hodinky, dalsi hnusne auta. Dajte si nejake prasky resp. prestante brat to co berete.

A co řešíš Ty?

Pitchoviny.

............

Multipla je škaredá :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...