panedge Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Tico je hnusny,ale Multipla je stokrat hnusnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 No já chápu, že multipla je asi velmi praktická za super peníze atd... Mi se subjektivně vůbec nelíbí, ale v poměru cena/ výkon a pokud někomu ten design nevadí, tak proč ne. Co mi přišlo jako největší neštěstí bylo to minulé Ačko od mercedesu, za ty peníze s tím designem nejškaredší auto. To nové je naopak docela povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Proč chodit za humna? Fabia sedan je taky dost humáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 To mi ani nepřišlo, z Fabií je IMHO nejkoukatelnější. Super humáč je podle mě dvojkový hatchback. Je to ještě o trochu hnusnější než Suzuki Swift, kterým se pachatelé zjevně inspirovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Já mám prostě k malejm sedanům odpor. A pokud jde o Multiplu, tak jak už psal někdo přede mnou, z mého pohledu ji mnohem víc než design diskvalifikuje fakt, že to je FIAT. Což říkám na základě vlastních zkušeností, nikoli z předpojatosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Proč chodit za humna? Fabia sedan je taky dost humáč. Mně se nelíbí žádná fabia. A když už jsme u škodky, opravdu tragický designérský počin je prolis pro zadní poznávačku poslední octavie, superbu a rapidu. Nechápu, jak to mohli takhle prodělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Já jsem Multiplu měl 3 roky a super auto. Mě se moc líbí, je netypické a těch 6 sedadel se hodí. Samozřejmě je to Fiat, ale co se dá dělat Dnes bych již bral asi jiné, ale ve své době nám hodně pomohlo.Tož tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 ...je zajímavé, že znám pár lidí, co mají Punto (2x), Marea (2x) a Brava (1x). Kromě koroze, nemají s auty potíže a slouží dobře jako mezci. Kromě Mondea a Oktávky I, jsem tady nevyčetl, že existuje nějaký spolehlivý vehikl.Já měl kdysi Punto od nova a nebyl s ním za 3 roky jediný problém. Malé auta jsou IMHO to jediné, co Taliáni umí. Co se spolehlivosti, myslím, že současní Japonci mají navrch nad jakoukoli produkcí z Evropy. Jistě, když má člověk štěstí či smůlu ma kus, může být všechno jinak. Napsal bych tady Subaru, ale budu zase za fanatika:-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Multipla se mi fakt nelibi. Tohle delali taliani s dvojkou v zile na prescase o vikendu A ještě bylo mistrovství světa ve fotbale . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Kromě Mondea a Oktávky I, jsem tady nevyčetl, že existuje nějaký spolehlivý vehikl.Béďo, to jsi mne rozesmál. Mám okolo sebe pár nepoučitelných fordistů, kteří by mohli vyprávět. Z těchto zkušeností se dá usoudit, že být fanouškem Fordu je poměrně drahý koníček.Za spolehlivou technikou se musí moc moc na Východ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Hmm, můj opravář si kdysi přivezl z Německa pořekadlo "Na dovolenou Fordem, zpátky vlakem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Béďo, to jsi mne rozesmál. Mám okolo sebe pár nepoučitelných fordistů, kteří by mohli vyprávět. Z těchto zkušeností se dá usoudit, že být fanouškem Fordu je poměrně drahý koníček.Za spolehlivou technikou se musí moc moc na Východ.Hmm já měl 4 roky C-maxe, žádný problém, nyní 3.rokem S-maxe, totéž. Manželka dodnes vzpomíná na Fiestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Myslím, že je potřeba mít auto tak maximálně 4 roky a pak jsou relativně spolehlivá všechna a dneska snad i v záruce, kor když s tím někdo najede za tu dobu jenom 50K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 (upraveno) Přesně tak. Kolik ty Fordy měly najeto? Upraveno 30. listopadu 2013 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Je zajímavé tady sledovat ty rozdílné názory . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Multipla se mi hrubě nelíbí, hlavně z venku, ale třeba Škoda Roomster je imho ještě hnusnější, je totiž na rozdíl od Multiply bez jakýhokoliv nápadu. I když taky jsem tři roky jezdil spokojeně Renaultem Espace, jehož interiér mnozí hodnotili jako hnusnej..a byl tak pohodlnej, že bych s ním jezdil dál, kdyby po 220tkm byl schopnej fungovat dýl než 1000 km bez servisního zásahu;-). Slovy klasika, prostě podle vkusu každého soudruha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 No jo, na Roomstera jsem zapomněl, ten se mi taky fakt nelíbí a navíc je úplně k ničemu, to Multipla měla alespoň nějakej účel, nějakou přidanou hodnotu krom toho kontroverzního designu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 ...je zajímavé, že znám pár lidí, co mají Punto (2x), Marea (2x) a Brava (1x). Kromě koroze, nemají s auty potíže a slouží dobře jako mezci. Kromě Mondea a Oktávky I, jsem tady nevyčetl, že existuje nějaký spolehlivý vehikl.Přidal bych Focuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Přidal bych Focuse. Mne firemný Focus občas pri rozjazde vypísal Engine Malfunction a znížil výkon tak, že auto sotva išlo krokom. Dosť zábavné pri predstave, že sa niekam chcem rýchlo zaradiť. Kolegov o dva roky starší to robil tiež. Aj na internete som našiel o tejto závade celkom dosť.Raz mi po naštartovaní zdochol tak, že ho do servisu museli odtiahnuť. Tri dni nevedeli prísť na to, čo mu je a keď ho "opravili", ani nevyšiel zo servisu. Ďalších päť dní. Inokedy sa mi nerozbehli po štarte budíky, niekedy iba stav paliva. Keď sa mi to stalo prvýkrát, bol som sa hádať s obsluhou čerpačky, že som natankoval plnú a palivo nikde. Žiarovky som musel kupovať Osramy, ak som kúpil niečo lacnejšie, vydržali tak mesiac. Je to síce iba jeden kus auta, ale ostatné firemné mali tiež muchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Já patřím k té malé skupině, které se multipla líbí. Navíc po facelifu uz se zacala líbit skoro každému co znám. S roomsterem taky nemám problém. Je to ale tak, že když si najdu na autě cokoliv, co se mi líbí a navíc mi přijde, že má smysl, tak je to OK. Dost se vždycky leknu posledního Porsche Cayenne, protože ty zadní lampy vypadají jak kdyby je malovaly v Renaultu, to stejné mi přijde u Panamery, ale tam se mi líbí. Co do spolehlivosti, souhlasím s tím, že do cca 3-4 let stáří jsou všechny auta +- OK, ale konkrétně starý mondeo víc jak 5 let bych nechtěl. Co mají v okolí kamarádi, nebo jsem potkal, tak byla na servis hotová katastrofa.Moje první auto bylo Fiat Uno a dodnes na něj mám jen super vzpomínky. Levné díly, s 1,5 to jelo dobře a kdyby to nehnilo, tak si ho asi z nostalgie nechám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se