Michal Heky Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Něco takového jsem ještě nazažil. Posuďte sami: Vešel jsem dnes ráno hodinářství (www.hodiny-zlato.cz). Za pultem byla paní, v chodbičce pak majitel firmy. Vytáhl jsem tissoty po dědovi, že je chci vyčistit a seřídit a dát nové ručičky. Paní je vzala a šla se zeptat majitele. Asi 10 minut se nic nedělo, jen jsem viděl gestikulovat toho pána. Pak vylezla zpět ta prodavačka a řekla, že generální oprava bude stát tři tisíce, ale že neví, jestli se jim podaří objednat ručičky, že možná nebudou. A že se platí předem a ne kartou, ačkoliv nové hodinky si kartou koupit můžu. Tak jsem jí řekl, že když renovace, tak i s novými ručičkami, jinak to nemá cenu. Poprosil jsem ji, jestli by to nemohli zjistit a že bych je tam pak přinesl. Zase zmizela za majitelem, tan tam máchal rukama. Pak vylezla s tím, že ať si to zjistím sám, když chci nové ručičky a řekla mi kde sídlí pobočka od tissotu. Vyvalil jsem oči a než jsem stačil cokoliv říct, tak mně paní sdělila, že pan majitel říkal, že nefungují stopky. Opáčil jsem, že stopky fungují, že jsem je zkoušel. Zmizela za majitelem, pak se objevila, že pan majitel říkal, že nefungujou. A jestli s ním chci mluvit. A že generální oprava by trvala 3 měsíce. Ja jsem s ním už ani mluvit nechtěl, jen jsem se zeptal, jestli by byli schopní do pátku srovnat ručičky na primkách, aby o sebe nedrhly. A ona ,,snad jste slyšel, že čekací doba jsou tři měsíce, ne?" To už jsem nevydržel, sebral jsem se a celkem upříimně jsem jí sdělil, že jestli opravu dělat nechtejí, že to mohli říct rovnou a odpustit si ten tyjátr...
Frantik Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Doporucuji ti Hodinarstvi v Praze v ulici Belehradska. Pan Horacek je opravdu fachman a me opravoval loni Poljot Chronograph 3133. Trvalo to asi tyden a oprava stala asi 1200,-. Zkus ho. Anebo klasika v pasazi Alfa :-).
kubson Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 možná kdybys chtěl vyměnit baterku tak by ti pomohli
mechano Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Něco takového jsem ještě nazažil. Posuďte sami: Vešel jsem dnes ráno hodinářství (www.hodiny-zlato.cz). Za pultem byla paní, v chodbičce pak majitel firmy. Vytáhl jsem tissoty po dědovi, že je chci vyčistit a seřídit a dát nové ručičky. Paní je vzala a šla se zeptat majitele. Asi 10 minut se nic nedělo, jen jsem viděl gestikulovat toho pána. Pak vylezla zpět ta prodavačka a řekla, že generální oprava bude stát tři tisíce, ale že neví, jestli se jim podaří objednat ručičky, že možná nebudou. A že se platí předem a ne kartou, ačkoliv nové hodinky si kartou koupit můžu. Tak jsem jí řekl, že když renovace, tak i s novými ručičkami, jinak to nemá cenu. Poprosil jsem ji, jestli by to nemohli zjistit a že bych je tam pak přinesl. Zase zmizela za majitelem, tan tam máchal rukama. Pak vylezla s tím, že ať si to zjistím sám, když chci nové ručičky a řekla mi kde sídlí pobočka od tissotu. Vyvalil jsem oči a než jsem stačil cokoliv říct, tak mně paní sdělila, že pan majitel říkal, že nefungují stopky. Opáčil jsem, že stopky fungují, že jsem je zkoušel. Zmizela za majitelem, pak se objevila, že pan majitel říkal, že nefungujou. A jestli s ním chci mluvit. A že generální oprava by trvala 3 měsíce. Ja jsem s ním už ani mluvit nechtěl, jen jsem se zeptal, jestli by byli schopní do pátku srovnat ručičky na primkách, aby o sebe nedrhly. A ona ,,snad jste slyšel, že čekací doba jsou tři měsíce, ne?\" To už jsem nevydržel, sebral jsem se a celkem upříimně jsem jí sdělil, že jestli opravu dělat nechtejí, že to mohli říct rovnou a odpustit si ten tyjátr... Musím se trochu zastat konkurenta Zahradníka : to že chtějí platbu předem je způsobeno zkušeností, stává se totiž, že zákazníci po úvaze tomu hodináři ty hodinky nechají a on je musí dlouho skladovat a nakonec pracně prodávat. Jistě uznáš že to není příliš zábavné. Další věc by byla to s ručkami, zjišťovat jestli to nebo ono je k dostání , je poměrně namáhavá a nevděčná činnost , zvlášť když se dělá bez nějaké motivace. (bez zadání opravy). Tím, že ti paní řekla, kde je pobočka Tissotu, chtěla nejspíš docílit abys tam šel a přesvědčil se sám, jak je pracné shánět náhradní díly. Další věc je debata neodborníka (předpokládám) s odborníkem na téma funkce stopek. Když někomu kontroluji hodinky a upozorním ho na závadu, čekám že mi neodpoví že to není pravda protože on je zkoušel. Zkus se tedy vžít do jejich situace a pochopíš, že byli rádi že se tě zbavili.
Jerryl Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Při takovém jednání bych se taky dožral. To co tu zmínil mechano mohli klidně vysvětlit slušně lidsky Michalovi, který by to jistě pochopil a už by tu neměl co psát. Zatímco, oni se na něj dívali jako že je obtěžuje. Trocha lidskosti nikdy nezaškodí.
Michal Heky Odesláno 3. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Mechano, kdyby mi to byli řekli tak, jak jsi to napsal ty, tak držím hubu a krok. Ani proti platbě předem nic nemám, snad jen to, že to nejde kartou. Ale styl, jakým mne vyhodili, byl donebevolající.
RomanP Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Mechano, kdyby mi to byli řekli tak, jak jsi to napsal ty, tak držím hubu a krok. Ani proti platbě předem nic nemám, snad jen to, že to nejde kartou. Ale styl, jakým mne vyhodili, byl donebevolající. S tou kartou je možná potíž, že když si vezmou 3,000,- a pak to bude stát méně, tak ti budou muset vrátit třeba 200,- , ale v hotovosti.
lolohh Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Mechano, kdyby mi to byli řekli tak, jak jsi to napsal ty, tak držím hubu a krok. Ani proti platbě předem nic nemám, snad jen to, že to nejde kartou. Ale styl, jakým mne vyhodili, byl donebevolající. S tou kartou je možná potíž, že když si vezmou 3,000,- a pak to bude stát méně, tak ti budou muset vrátit třeba 200,- , ale v hotovosti. Ano, to je možné, ale to pro průměrnou účetní není problém. Já mám jinak s panem Zahradníkem (i onou paní) zkušenosti dobré.
Jerryl Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Nechápu, že tolik let tržního hospodářství nedokázalo takové obchodníky změnit k lepšímu nebo vymýtit. Nikde v cizině jsem se s takovým přístupem nesetkal. U nás na každym kroku.
Pachollini Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Musím říct, že moje zkušenost s tímto hodinářstvím se taky nedá označit za jednoznačně pozitivní. Asi dvakrát slíbili, že zavolají, nezavolali, asi dvakrát přetáhli slíbený termín opravy, zvlášť milí taky nebyli? Suma sumárum, příště půjdu jinam.
jjjj Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Mám podobné negativní zkušenosti. Všechno problém....
JARDA2 Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 to Heky: mám podobnou zkušenost akorát jinde. Dneska sehnat dobrýho a levnýho hodináře je problém. Náhradní díly sehnat je ještě větší problém. A slušný jednání v obchodě sehnat je největší problém. To není jen v hodinařině. Zkus zkušené hodináře tady na chronomagu.
xmenm05 Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Aby to zase nevypadalo, jako že neexistují dobří hodináři ... Povídá jeden: "Když už jsem do nich nakouknul, tak jsem je komplet rozdělal a dal jim generálku, sice jsem si to nedohodli, ale když už jsem byl v nich, ... takže to necháme za ty 400,- i když generálka by byla dražší ... Kde najdete takového hodináře? Jiří Wildt, U Kavalírky .... Se Zahradníkem mám (ale už je to pár měsíců) zkušenosti dobré, jako jeden z mála hodinářů se nezalekl mých Raket, co jsem dostal ke křtu a dal je dohromady ... . Co na Zahradníka Acmik ? Ten tam je vařený pečený ...
mechano Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Nechápu, že tolik let tržního hospodářství nedokázalo takové obchodníky změnit k lepšímu nebo vymýtit. Nikde v cizině jsem se s takovým přístupem nesetkal. U nás na každym kroku. Myslel jsem si to samé co ty, dnes už ale vím, že těch roků bylo na změnu příliš málo.
X-Bob Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 potvrzuji taktéž negativní zkušenost s p. Zahradníkem a dospěl jsem k závěru, že p.Wildta nemá cenu chválit - toť vskutku Hodinář a kulatní obchodník. Více chvály by způsobilo, že byste tam courali a pak by se doba oprav a tak protahovala! :L)
acmik Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 (upraveno) Co na Zahradníka Acmik ? Ten tam je vařený pečený ... mno, obe zeny za pultem jsou pekne od rany a bavit se dalo jen s jednou, nicmene prace zatim k naproste spokojenosti... zrovna ted tam mam na renovaci kapesni standard romeo, odhadovana cena 2.5k a zatim ubehl jenom mesic - doufam, ze si to nepokazi UPDATE: termin splenen (plus tyden, akceptuju), ozval se dle dohody sam a hodinky krasne tikaji... castecna platba byla predem (asi 3/4), celkova v ramci odhadu celkove spokojenost Upraveno 4. července 2007 uživatelem acmik
Stefan Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Já mám naopak zkušenost docela dobrou. Nechával jsem tam opravit Roamery, do kterých se mi na dovolené dostala mořská voda a bohužel jsem se k hodináři dostal až po třech týdnech. Vyčištění a výměna pár dílů sice trvala jeden až dva měsíce a stálo to asi dva tisíce, ale za to hodinky teď šlapou naprosto spolehlivě a odchylka je +- pár vteřin za měsíc. Jediný problém, že mi tam nechal původní ručičky, které jsou trochu chytlé korozí, ale je to vidět jen zblízka.
Andreas Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Nebyl jsem u p. Zahradníka, ale mám čerstvě negativní zkušenost od p. Brože (pasáž u Václavského nám.). Banální vypadlá stopková ručka ze starších chronografů. Přinesl jsem to v pondělí ráno, první dotaz byl, zda si to chci odnést odpoledne. Říkám, že ne, ale že se zastavím ve středu. Ve středu odpoledne tam jsem a bylo mi řečeno, že to není, musí se tam dát nová ručka a kdesicosi... Když jsem se podivil, proč mi tedy nezavolali, když nestihli termín, který si sami dali a já jim ho prodloužil, tak se začal nasírat, že to dělat nemusí, nakonec mi vrazil hodinky zpátky a ostentativně zmačkal objednávkový lístek, že to nemá zapotřebí...že tam mám telefonní číslo já a že jsem si měl zavolat, zda to je hotové. Takže k panu Brožovi už nikdy, i kdybych si měl koupit digitálky - takové jednání nemám zapotřebí ani já... Takže jako hlavní problém vidím obecně skutečnost, že si hodináři neváží zákazníků. Pro mě by nebyl problém na hodinky čekat 14 dní, pokud by pak byly zaručeně opravené (nebo pokud by se hodinář sám telefonicky ozval, že nastal problém). Ale několikrát jezdit po termínu a testovat, zda to nááááhodou není (případ od hodináře v Lucemburské nebo Jagellonské, nebo co to tam je), mi přijde divné. Porovnávám to s praxí z jiných firem, které jsou na zákaznících závislé - i z toho, jak se člověk sám chce a musí chovat i k nepříjemným zákazníkům. Také bych navrhoval, aby si hodináři dávali reálné termíny, neslibovali nesplnitelné a v okamžiku, kdy termín nestíhají se sami ozvali s novým návrhem (o omluvě a odškodnění za přetažený termín se raději ani nezmiňuji). O aroganci paní (výměna řemínku, zážitek kolegy YPO) ani nemluvím - ta osoba by měla vyletět na hodinu...
D.M.hodinar Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Slušnost a zdvořilost se nedá naučít, ale třeba platí to, že čím větší trable, tím větší usměv a naopak. Není nad to, když je práce řemeslníku koníčkem, pak se řeší pouze spokojenost zákazníka , s dobře odvedenou prací. Třeba jsou to vyučení hodináři a na jinou školu je nevzali, proto je práce "baví" a není jim líto obětovat čas a prostředky pro získání info o ND. A termíny - věčný boj. I já bojuji,.... To Jacob: Seiko je jedna zmála firem, kde se dá sehnat i poškozený šroubek! Žádný problém, teda - žádne překvapení,.... .
Pavel K Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Mě se jednání p. Zahradníka také moc nelíbí. Kupoval jsem řemínek k vintage hodinkám s roztečí nožiček cca 16,5 mm. Pravděpodobně správně mi navrhl, že je lepší tam nacpat 18 mm než volných 16 mm. Ale když jsem poznamenal, že ideální by asi bylo 17, ale že si nejsem jistý, jestli vůbec existuje, jako třeba velikost 19 (i když vzácně), začal mě poučovat, že řemínky v lichých velikostech se vůbec nevyrábí. Už to je delší dobu, ale měl ještě pár poznámek, ze kterých mám pocit, že má radost, když může ze zákazníka udělat blbce Ale jinak mi nic špatného neudělal, protože na servis jsem tam nic neměl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se