mi3 Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Ach jaj hosi ......... sklamal som Nevydichal som TU VELKOST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 (upraveno) Ach jaj hosi ......... sklamal som Nevydichal som TU VELKOST Ber to z tý lepší stránky - udělal jsi mi radost. Btw zatím mě ta velikost nijak netrápí, ačkoli mám ruku stejnou jako ty. Jen si nějak netroufám dát foto do vláken jako "Co máte dnes na ruce" a "Pochlubte se novými přírůstky", aby mi hned nějaký chytrák nemusel připomenout, že dle jeho názoru jsou mi velké (konkrétně u těchto hodinek obvyklá taškařice). Upraveno 4. března 2014 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 No to si rozhodne nenechaj nakecat. Pre mna osobne su velke. Lebo mi mensie pridu elegantne. Ale to je len o mojej chlupatej pracke Chapes. MNE SU VELKE Tebe sedia dobre, skoro som si to to pri tej predafke este rozmislel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Tebe sedia dobre, skoro som si to to pri tej predafke este rozmislel Nesedí mi dobře, sedí mi skvěle, právě jsem to - opět - vizuálně zkontroloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 :D Tak to je setko v najlepsom poriadku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterko Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Ahojte, pridal som sa nakoniec, mam ododneska LLD/ND od pana Švendy a toto je zaroven moj 1. prispevok warann: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/NDMaxT: LLD/D (300 meter)Pavlucha: LLD/DGSIA79: LLD/D (300 meter)Peterko: LLD/ND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Ahojte, pridal som sa nakoniec, mam ododneska LLD/ND od pana Švendy a toto je zaroven moj 1. prispevok Slušnej kousek pro začátek. Tož vítaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Tak ode dneska se pridavam i ja, vcera mi prisly LLD/D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 (upraveno) warann: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/NDMaxT: LLD/D (300 meter)Pavlucha: LLD/DGSIA79: LLD/D (300 meter)Peterko: LLD/NDdiadass: LLD/DDee: LLD/D Upraveno 26. března 2014 uživatelem Dee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 A ještě pro pořádek odkaz na fotky zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71174-lld-date/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Jsem pro přehlednost přihodil číslování. Jinak by mě celkem zajímalo, jak je seznam aktuální. warann: LLD/D damankapsky: LLD/D sery.vlk: LLD/ND kalba: LLD/D (300 meter) ricardo216: LLD/D iwannabeasailor: LLD/ND MaxT: LLD/D (300 meter) Pavlucha: LLD/D GSIA79: LLD/D (300 meter) Peterko: LLD/ND diadass: LLD/D Dee: LLD/D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatan Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Přebírám žezlo po Warannovi, takže s dovolením Hatan: LLD/D damankapsky: LLD/D sery.vlk: LLD/ND kalba: LLD/D (300 meter) ricardo216: LLD/D iwannabeasailor: LLD/ND MaxT: LLD/D (300 meter) Pavlucha: LLD/D GSIA79: LLD/D (300 meter) Peterko: LLD/ND diadass: LLD/D Dee: LLD/D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fans hodinarske krasy Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 hodinky pekne,ale ten napis 30 bar se zda byt zbytecny az otravny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fans hodinarske krasy Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 a ve verzi rose gold/uchvatne/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Hatan: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/NDMaxT: LLD/D (300 meter)Pavlucha: LLD/DGSIA79: LLD/D (300 meter)Peterko: LLD/NDdiadass: LLD/DDee: LLD/Daddalbert: LLD/D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Hatan: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/NDMaxT: LLD/D (300 meter)Pavlucha: LLD/DGSIA79: LLD/D (300 meter)Peterko: LLD/NDdiadass: LLD/DDee: LLD/Daddalbert: LLD/Dvareka: LLD/D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s9per Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Hatan: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/NDMaxT: LLD/D (300 meter)Pavlucha: LLD/DGSIA79: LLD/D (300 meter)Peterko: LLD/NDdiadass: LLD/DDee: LLD/Daddalbert: LLD/Dvareka: LLD/Ds9per: LLD/D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Hatan: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/NDMaxT: LLD/D (300 meter)Pavlucha: LLD/DGSIA79: LLD/D (300 meter)Peterko: LLD/NDdiadass: LLD/DDee: LLD/Daddalbert: LLD/Dvareka: LLD/Ds9per: LLD/DBobisek: LLD/D (300 meter)- pořád se jich nemůžu nabažit, i když výstupní kontrola byla asi horší než v NMnM, ty nelícující indexy jsou na palici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Ja uz jsem je pustil dal, takze me muzete ze seznamu vyskrtnout. Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Tak co? Jsou Tad ještě nějaké? V tématu "Co máte dnes na ruce" moc vidět nejsou. Nosíte je aktivně? Nějaké návrhy na řemeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se