Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

rad se pripojim k doporuceni - kdyby takovi byli vsichni kupujici... ;) a diky za prijemny pokec!

Edited by IzTaPa
Posted (edited)

Tak, tak. Mám s Martarem stejnou zkušenost. Navíc se jedná o dalšího Primmaniaka na scéně. :D

Edited by Jeronimo
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

co mam povedat? super clen z toho fora... este raz dakujem za super obchod?

• 1 month later...
Posted

Skvělá dohoda, rychle a bezproblémové předání na neobvyklém místě a s nesrovnatelným poznávacím znamením, takže vše super a doporučuji i dále

• 2 months later...
Guest tysmek
Posted

Za sebe mohu jenom doporucit. Skvela a rychla komunikace. Velice prijemny pokec. Dekuji velmi za obchod.

Posted

Taktiez sa pripajam ku kladnemu hodnoteniu. Rychla komunikacia a aj platba aj bonusom   :eek: . Velka spokojnost. Hodinky sa fakt dostali do dobrych ruk.  :notworthy:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Ano ano. Bezchybna komunikace. Bezva pokec nad hodinkama (dnes jen 7 kousku :-D ). Jiz druhe "obchodni" setkani a opet vse ferove. Doporucuji. Diky Martine (na delsi pokec jeste urcite dojde ...)

• 3 weeks later...
Posted

Super! spokojenej vše jak v popisu tak ve skutečnosti

Díky

• 3 months later...
Posted

Taktéž se zpožděním, ale úplně mi to vypadlo.

Martina jednoznačně doporučuji - spolehlivost, ochota, parádní přístup a navíc o hodinkách toho ví hodně. Takže za mne děkuji a za obchod dávám 1* :)

• 2 weeks later...
Posted

Absolutní pohoda a velice příjemný byť krátký pokec

Martine děkuji a kdykoli znovu. (přijeď na čokoládu)

• 3 weeks later...
Posted

Vše v naprostém pořádku. Férové jednání, doporučuji 1A

• 1 month later...
Posted

Řešil jsem s Martinem dárek pro babičku. Musím vyzdvihnout Martinův velký přehled mj. kolem hodinek PRIM i jeho šikovnost s laděním a dalšími drobnostmi. Rozhodně doporučuji!!!

Martine děkuji za obchod i péči. 

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Já se budu opakovat. S Martinem je radost obchodovat. Co se domluví, to platí - je to pan puntičkář :) . Rozhodně jej doporučuji. 

• 4 months later...
Posted

Jeden z nejsolidnějších prodávajících na chronomágu.  Pečlivě zpracovaný prodejní inzerát s perfektními foto a navíc dobrou cenou. Skvělá komunikace, rychle odesláno a pečlivě zabaleno, prostě vše na 1. Ještě jednou díky za obchod.

• 4 weeks later...