Leviathann Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Právě to sklíčko je dělá tím, čím jsou. Vypadají fakt dobře. A já si udělal radost a obul je do meshe (dík jednomu váženému členu) a jsou zase o level výš. Aspoň pro mě...
Leviathann Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Uff, koukam ze mi trochu ujela velikost fotek, sorry za to...
Bushman Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Vypadají dobře, to souhlas. Mám spíš na mysli zranitelnost toho sklíčka.
Leviathann Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Sklíčko zvládlo údery do futer, když jsem nedával při průchodu pozor (asi dva), dále pár zásahů o hranu stolu v kanclu a spoustu takových těch klepnutí, co ani neregistruju a kupodivu v pohodě. A poškrábané také není, takže za mě bych se toho nebál. Nevím, jaké mají zkušenosti ostatní, ale myslím, že to riziko zas tak velké není.
Bushman Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Tak OK, to rád slyším. Něco z té řady potápek Steinhart bych rád pořídil, tohle je jeden horký kandidát.
Doriaan Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 To sklo musí být hodně odolné už jen kvůli vodotěsnosti...maji myslim 300m, sklíčko je macek. Vypadají opravdu parádně. Za mě nejlepší poměr cena, výkon a zvhled. Ještě průhledné dynko a jsou dokonalé. Musím je mít.
hmpf Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 (upraveno) Moc pěkný hodinky Ocean One Dual Time a Ocean One Vintagefoto z google obrázky Ocean One Legacyfoto z google obrázky Upraveno 8. dubna 2017 uživatelem hmpf
Bushman Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Tak tahle poslední fotka mě dorazila a už jsou v PPL přepravě. Ach jo, že já sem lezu....
hmpf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) Jen na té poslední fotce jsem to napsal špatně, to je asi model Ocean One Military, promiň. Vypadají na těch kožených hnědých řemínkách trochu podobně. Ale mě se stejně víc líbí ty Legacy maj zajímavý to sklíčko a rozšíření kontur/linií.. Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem hmpf
shewcza Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Chlapi, kdyby jste si měli vybrat jen jedny, byly by to Ocean one nebo Seiko sumo? Nemůžu se rozhodnout
Bushman Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Já jsem teď vybíral mezi Ocean One Military a Seiko želvama a vybral jsem Steinhart... To zpracování je perfektní. Ale suma jsem v ruce nedržel, tak to ti asi moc neporadím.
Bushman Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Jen na té poslední fotce jsem to napsal špatně, to je asi model Ocean One Military, promiň. Vypadají na těch kožených hnědých řemínkách trochu podobně. Ale mě se stejně víc líbí ty Legacy maj zajímavý to sklíčko a rozšíření kontur/linií.. V pohodě, mě se právě ta verze military líbila vždycky víc. Co máš na té fotce za řemen?
tano Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Chlapi, kdyby jste si měli vybrat jen jedny, byly by to Ocean one nebo Seiko sumo? Nemůžu se rozhodnout Sumo
shewcza Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Na sobotu mám již domluvená modrá suma (ještě jsem je neviděl na živo, jen černé. Za to díky váženému členovi fóra a ohromily mne. Jestli tomu bude stejně i s modrásky, tak je beru. Ovšem ty černé byly lehce potuněné. Safír s AR a černá datumovka, myslím, že to udělalo dost. Modrásky jsou funglovky), ale nějak mi ty 500 ocean pořád nedají spát. Vždy přijdu sem a uvidím nové fotky a zase mi to začne v hlavě šrotovat. Asi budu muset koupit oboje a potom se rozhodnout, které prodám, nebo nevím jak z toho ven
tano Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Vem oboje, jsou to rozdilne hodinky.Pokud bych mel volit Sumo vs 500, bral bych Sumo modra. To ale vis
shewcza Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Jasně tvůj názor na věc znám a velice si ho vážím, ostatně i proto jsem se Tě ptal soukromou zprávou. Na druhou stranu jsi to právě Ty, co mi každý den moji volbu znesnadňuje tvými bezchybnými fotkami. Seiko se mi líbí a je mi sympatičtější jako značka s velkou historií, vlastním inhausem a taky, že si na nic nehraje a nesnaží se prvoplánově všem zalíbit. Alespoň tak to na mě působí. Na druhou stranu oceany mají safír a průhled, což jsem chtěl. Ovšem seika na mě působí dospělejším dojmem a na Crafteru blue budou vypadat jistě dokonale. Po sobotě dám vědět jak jsem dopadl. Zatím díky
hmpf Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 (upraveno) Bushman to nejsou mé hodinky bohužel nevím co to je za pásek, jen se mi líbí tyto modely tak jsem pídil po foktkách z googlu a pak se podělil i tu. Ty Military jsou hodně moc povedený, to si vybral moc dobře, mě se líbí jak mají nažloutlý indexy to vypadá skvěle v kontrastu s tou černou lunetou a hnědým páskem, i ručky mají podle mě hezčí než ostatní Ocean One(y). Upraveno 13. dubna 2017 uživatelem hmpf
Bushman Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Ještě jsem uvažoval o té verzi Ocean One Red, jedny zánovní se tu nabízejí v inzerci, ale nakonec zvítězila verze military. Jednak se mi víc líbí ručky a pak taky nemají datumovku, která na mě působí u spousty hodinek dost rušivě. A taky odpadá štelování data, když se hodinky nenosí a zastaví. :-) Ostatní oceány vyřadil z výběru kyklop - to je hnus, který prostě na hodinkách nesnesu.
wizard-ov Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Rozhodl jsi se imho dobře. Jsou to jedny z mých nejoblíbenějších Štajnů. Na nic si nehrajou (tedy skoro na nic) velikost ideální, cena skvělá, zpracování v téhle hladině fantastické.
hmpf Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Souhlasim. Mě se obecně líbí potápky a až nadejde čas tak si vyberu k Monstrům budˇ SKX007 nebo Military. Podle mě jsou tydle dvoje nej z (nebo jedny z nej) klasických dostupných potápek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se