Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jsem na Chronomagu krátce a neustále řeším info prohlížeče "Stránka nenalezena". Poraďte, je chyba na mém přijímači a nebo je to normální stav? Rád bych nasál spoustu informací před životní koupí hodinek a výpadky mi to znesnadňují.

Posted

Jsem na Chronomagu krátce a neustále řeším info prohlížeče "Stránka nenalezena". Poraďte, je chyba na mém přijímači a nebo je to normální stav? Rád bych nasál spoustu informací před životní koupí hodinek a výpadky mi to znesnadňují.

zadne jine stranky ti to ve stejnou dobu nedelaji? ta stranka nenalezena ti naskoci okamzite nebo se to snazi treba 20s nacitat a pak to tam spadne? pouzivas ve stejnou dobu treba stahovani pres torrenty? jake mas pripojeni (catv, adsl, ..)? pridej detaily, at se nad tim mistni znalci mohou zamyslet (pripadne admini podivat do logu)..

Posted

Nevím, co se děje, ale úderem půl jedné v noci mi takřka pravidelně stránky "umřou", resp. odezva se zvětší nad jakoukoliv rozumnou dobu. To se v tuto dobu spouští nějaká údržba serveru či co? U jiných stránek se mi to nestává.

Posted

Nevím, co se děje, ale úderem půl jedné v noci mi takřka pravidelně stránky "umřou", resp. odezva se zvětší nad jakoukoliv rozumnou dobu. To se v tuto dobu spouští nějaká údržba serveru či co? U jiných stránek se mi to nestává.

taky tak
Posted

Zhruba přes týden mi to také jede-nejede. Zrovna nyní, když otevřu v záložkách cca 10 stránek, tak se polovina načte, druhá ne. Na žádných jiných stránkách mi to nedělá.

Posted

Po půlnoci máte spát! :D

Jo. To jsem přesně čekal ...

Nešla by ta údržba přesunout na tři ráno ? To tu je jen Snow a Instant. ....

Posted

No právě. Nešla 30nhzr6.gif.

Posted

Jo. To jsem přesně čekal ...

myslím, že by se ti v noci škytalo, až by se Snowovi rozsypal thread s 20 fotkama...

Posted

Mám to stejně, po půlnoci, do půl jedný to tuhne, tipoval bych na nějakou údržbu.

No, když to po půlnoci ztuhne, tak probuď manželku, třeba bude mít radost... se musí využít, todlecto...

Posted

No, když to po půlnoci ztuhne, tak probuď manželku, třeba bude mít radost... se musí využít, todlecto...

Vidíš, tak k tomu je to dobrý... Sem potřeboval tydlety pubertální rady  :lol2:

Posted

Vidíš, tak k tomu je to dobrý... Sem potřeboval tydlety pubertální rady  :lol2:

Soráč, takovou nahrávku na smeč jsem nemohl nechat jen tak...  ,,Stará, tuhne mi chronomag, budeme muset zvolit náhradní řešení :rolleyes:

Posted

Děkuji za info. Celý víkend mi chronomag tuhnul, ale jen jsem položil dotaz, je to absolutně v pořádku a ani jednou se to neprojevilo. Tak takovou vyšší moc moc mám rád :-)

Tak u mě už zatím vše ok. Vypadá, že to byla jen víkendová záležitost. To jsem rád.