vareka Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Jsem na Chronomagu krátce a neustále řeším info prohlížeče "Stránka nenalezena". Poraďte, je chyba na mém přijímači a nebo je to normální stav? Rád bych nasál spoustu informací před životní koupí hodinek a výpadky mi to znesnadňují.
Exiztence Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Já osobně jsem žádné výpadky nepozoroval.
tmoris Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Jsem na Chronomagu krátce a neustále řeším info prohlížeče "Stránka nenalezena". Poraďte, je chyba na mém přijímači a nebo je to normální stav? Rád bych nasál spoustu informací před životní koupí hodinek a výpadky mi to znesnadňují. zadne jine stranky ti to ve stejnou dobu nedelaji? ta stranka nenalezena ti naskoci okamzite nebo se to snazi treba 20s nacitat a pak to tam spadne? pouzivas ve stejnou dobu treba stahovani pres torrenty? jake mas pripojeni (catv, adsl, ..)? pridej detaily, at se nad tim mistni znalci mohou zamyslet (pripadne admini podivat do logu)..
JHonza Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Nevím, co se děje, ale úderem půl jedné v noci mi takřka pravidelně stránky "umřou", resp. odezva se zvětší nad jakoukoliv rozumnou dobu. To se v tuto dobu spouští nějaká údržba serveru či co? U jiných stránek se mi to nestává.
SCIFI Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Nevím, co se děje, ale úderem půl jedné v noci mi takřka pravidelně stránky "umřou", resp. odezva se zvětší nad jakoukoliv rozumnou dobu. To se v tuto dobu spouští nějaká údržba serveru či co? U jiných stránek se mi to nestává.taky tak
prischera Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Mám to stejně, po půlnoci, do půl jedný to tuhne, tipoval bych na nějakou údržbu.
P_P Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Zhruba přes týden mi to také jede-nejede. Zrovna nyní, když otevřu v záložkách cca 10 stránek, tak se polovina načte, druhá ne. Na žádných jiných stránkách mi to nedělá.
lukin_ova Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Po půlnoci máte spát! Jo. To jsem přesně čekal ... Nešla by ta údržba přesunout na tři ráno ? To tu je jen Snow a Instant. ....
tribec00 Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Potvrdzujem, ze sa casto stava, ze stranka sa nenacita v realnom case. Sent from my iPad using Tapatalk
Guest Snow Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Nešla by ta údržba přesunout na tři ráno ? To tu je jen Snow a Instant. ....No právě. Nešla .
tombed Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Jo. To jsem přesně čekal ...Nešla by ta údržba přesunout na tři ráno ? To tu je jen Snow a Instant. ....myslím, že by se ti v noci škytalo, až by se Snowovi rozsypal thread s 20 fotkama...
straspol Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 Mám to stejně, po půlnoci, do půl jedný to tuhne, tipoval bych na nějakou údržbu.No, když to po půlnoci ztuhne, tak probuď manželku, třeba bude mít radost... se musí využít, todlecto...
prischera Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 No, když to po půlnoci ztuhne, tak probuď manželku, třeba bude mít radost... se musí využít, todlecto...Vidíš, tak k tomu je to dobrý... Sem potřeboval tydlety pubertální rady
straspol Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 Vidíš, tak k tomu je to dobrý... Sem potřeboval tydlety pubertální rady Soráč, takovou nahrávku na smeč jsem nemohl nechat jen tak... ,,Stará, tuhne mi chronomag, budeme muset zvolit náhradní řešení
vareka Posted December 9, 2013 Author Report Posted December 9, 2013 Děkuji za info. Celý víkend mi chronomag tuhnul, ale jen jsem položil dotaz, je to absolutně v pořádku a ani jednou se to neprojevilo. Tak takovou vyšší moc moc mám rád :-) Tak u mě už zatím vše ok. Vypadá, že to byla jen víkendová záležitost. To jsem rád.
Recommended Posts