Dali Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Uvědomil jsem si, že nutně potřebuju nějaké super pilotky. To znamená ciferník s centrální vteřinovkou, vzor A. Vlastnil jsem už:Archimede 42 limitka s manuálním nátahem, byly moc malý.Steinhart 47 le s centrální vteřinovkou, trochu mě mrzí, že jsem je prodal, ale byly nepraktický a velký.IWC BP nějak mi nesedly designově, je to automat a navíc už mám 7 denní portugaly a mám je radši. Po designové stránce splňují všechny předpoklady Steinhart Nav B-Uhr 44 Vintage Titan A-MusterA velikost 44 je podle mě dlouhodobím studiem slepých uliček ideální. http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-navb-uhr-ii-vintage-titan Už bych je koupil, přijdou mi až na řemen ( což je maličkost) dokonalé. Zásadní problém, který nepřekousnu je ETA 2824-2 AUTOMAT Moje představa je nahradit automat strojkem s manuálním nátahem a pokud strojek bude stát za to, tak dýnko s průhledem. V případě, že by se našlo dost zájemců, tak můžeme požádat Guntera, aby dodal hodinky bez strojků. S Mechanem jsem se domluvil, že se po nějakých vhodných strojcích podívá a potom zajistí montáž. Pokud by bylo zájemců víc než 20 tak to může být limitka.Tak dejte vědět, koho tenhle nápad oslovil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Nebude-li cena v násobcích seriového modelu, tak by mne to také mohlo zajímat. Jen by se mi více líbily ručky černěné, než modřené, ale netrval bych na tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Jelikož jedu na vintage pilot vlně, nebyl bych bez zájmu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Tak tady bych měl zájem. Pilotky nemám a nějaké takové by se mi šikly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 dovnitř 280x? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Abych pravdu řekl tak mě vždy překvapovalo proč tam standartně nedávají 280x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Taky bych se asi přidal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Abych pravdu řekl tak mě vždy překvapovalo proč tam standartně nedávají 280x.malý strojek + velké pouzdro = dlouhá hřídel + velká korunka + ruční nátah => jsou tam nějaká úskalí prostě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Pokud bude možnost tohoto cifu http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-uhr-44-vintage-titan-b-muster Hlásím važný zájem , Nepřekousnu ty dvě tečky nahoře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 dovnitř 280x?Ahoj, díky za zapojení se. Můžeš prosím dát nějaký odkaz s tech. parametry a obrázky na strojek o který by šlo? Každopádně bych radši nějaký větší a zajímavější strojek, aby bylo na co koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Pokud bude možnost tohoto cifu http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-uhr-44-vintage-titan-b-muster Hlásím važný zájem , Nepřekousnu ty dvě tečky nahoře To je ůplně jedno na strojek to vliv nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Dneska k večeru jsem se ještě zastavil v Chrono shopu, abych je detailně prozkoumal, ubezpečil se o správné velikosti a otestoval jsem je za snížených světelných podmínek . Musím říct, že lumi je neskutečná krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Ok tak semnou počítejte pilotky chci dlouho a todle bude ideál hlavně peknej strojek jak říkáš at je naco koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Ahoj, díky za zapojení se. Můžeš prosím dát nějaký odkaz s tech. parametry a obrázky na strojek o který by šlo? Každopádně bych radši nějaký větší a zajímavější strojek, aby bylo na co koukat.to bude právě problém, Ety 2801/2804, které by se daly použít a asi by byly i sehnatelné v potřebném množství, jsou malé blechy, které je v tak velkých hodinkách lepší zadeklovat pevným dýnkem. A nic většího s manuálním nátahem není k dispozici za ?rozumné? peníze. Modifikované Unitasy s centrální vteřinovou se dneska prodávají kolem 1000usd? další možností je modifikovaný Valgranges A07.111 ale ten už i nemodifikovaný stojí raketu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Hmmm. A raketa za modifikovaný Valgranges je kolik ? Ať mám alespoň orientační představu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Hmmm. A raketa za modifikovaný Valgranges je kolik ? Ať mám alespoň orientační představu.300EUR bez daně stojí standardní verze, kolik by stálo překopání na jen ruční nátah nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) Ve zdejší limitce B-Uhr "Gradmaß" byla Eta 2801 a ty měly 47mm. Takže technicky to GS umí i přes rozdíl velikosti strojku a pouzdra.Strojek má 25,6mm, takže zadeklovat určitě. Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 U ETA 280x je na co koukat tak do průměru pouzdra 40 mm, pak to začíná vypadat divně (jak říkal kolega jako tanga na velký pr.eli). Co finta ala Hamilton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Ve zdejší limitce B-Uhr "Gradmaß" byla Eta 2801 a ty měly 47mm. Takže technicky to GS umí i přes rozdíl velikosti strojku a pouzdra.Strojek má 25,6mm, takže zadeklovat určitě.při tomhle projektu jsme taky odhalili nějaké ty konstrukční problémy s podobným řešením prostě velká korunka + dlouhá hřídel + natahování jak o život není úplně ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 při tomhle projektu jsme taky odhalili nějaké ty konstrukční problémy s podobným řešením prostě velká korunka + dlouhá hřídel + natahování jak o život není úplně ideálníAha, díky za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se