Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 212
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Rychla kategoricka odsouzeni, stejne, jako nekriticka adorace maji s realitou vetsinou jen velmi malo spolecneho. Nehlede k tomu, ze by jiste bylo vhodnejsi a i pravdivejsi napsat: "Me se vubec nelibi."

Odesláno (upraveno)

No a k hodinkam. Nemam moc co dodat k tomu clanku, souhlasim s tim, co tam bylo napsano. Jen bych byl radsi, kdyby tam dali inhaus osmickove rady. Tu Etu jim za ty penize nemuzu odpustit. Eta, jako takova, mi nevadi, ale kdyz Etu, tak Stowa Prodiver s limetkou za tricet, ne Aquatimer za 130. Ale vetsine zakazniku to asi nevadi a to je samozrejme rozhodujici. Ten zakladni model je nicmene krasny, ten vintazni kaucuk s harmonikou je skvely a vnitrni luneta je taky paradni. Na zivo budou vypadat skvele. Skoda toho strojku.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Svata pravda, a vetsinou se ty nazory, nejen v tomto vlakne, opakuji v seriich, to je taky zajimavy jev.

Rychla kategoricka odsouzeni, stejne, jako nekriticka adorace maji s realitou vetsinou jen velmi malo spolecneho. Nehlede k tomu, ze by jiste bylo vhodnejsi a i pravdivejsi napsat: "Me se vubec nelibi."

Odesláno (upraveno)

Ono to je taky těžko, když člověk napíše co se mu na něčem nelíbí a proč, tak se to nebere jako názor. Ale jako podnět pro obhájce a prudiče, kteří se na něj sletí jako supi a začnou mu vysvětlovat od toho že má jít na oční, až po to že co se mu nelíbí je vlastně jeho přelud.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno (upraveno)

Mekkys, co to neustoji, at jde na eMimino. Navic kdyz to skutecne je prelud. :);Ale kategoricka vyjadreni, jako "to je hnus", pri posuzovani vzhledu hodinek, aut, nebo bot, ktere kazdy vidi jinou optikou, zni proste hloupe.

Odesláno

Mekkys, co to neustoji, at jde na eMimino. Navic kdyz to skutecne je prelud. :);Ale kategoricka vyjadreni, jako "to je hnus", pri posuzovani vzhledu hodinek, aut, nebo bot, ktere kazdy vidi jinou optikou, zni proste hloupe.

Ani tak to neni o ustávaní čehokoli, ale o obyčejné otravnosti. Každého fakt nebaví neustálé poměřování penisů. Není to ani tak o nevyrgumentovaném odsudku, jako spíš o tom že i kdyby byly boty červené, tak se najde někdo, kdo ti začne vysvětlovat že jsi debil že jsou fialové.

Odesláno (upraveno)

@st1g: Podle mě vystřídají. V akváčích se IWC hledá nejvíc. Paralelně byly jen vintáže. A budou nejméně v ceně nových ingů. Takže tipuju 155 na gumě, 175 na tahu.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Ani tak to neni o ustávaní čehokoli, ale o obyčejné otravnosti. Každého fakt nebaví neustálé poměřování penisů. Není to ani tak o nevyrgumentovaném odsudku, jako spíš o tom že i kdyby byly boty červené, tak se najde někdo, kdo ti začne vysvětlovat že jsi debil že jsou fialové.

Moc nevim, o cem vlastne mluvis, ale zcela s tebou souhlasim. Cervenou od fialove nepozna jen debil.

Odesláno

@st1g: Podle mě vystřídají. V akváčích se IWC hledá nejvíc. Paralelně byly jen vintáže. A budou nejméně v ceně nových ingů. Takže tipuju 155 na gumě, 175 na tahu.

Vidim to stejne, soubezne byly jen vintazni. A ty byly taky jedine s inhauzem a vubec celkove byly famozni.

Za 155 by to byla darda. Ale pomalu pritahujou srouby, takze by me to neprekvapili. UVP na soucasny model je tady 31400 NOK na gume a 39300 NOK na tahu.

Odesláno

Taky se přikláním k vystřídání, už jenom proto, že vznikla jak nechrono tak i chrono verze...s cenou budou podle mého blíže Hasňova tipu, Ingy budou pořád dražší, jako tomu bylo doteď

Odesláno

Asi to tak bude... No ale stejně mě celkem udivuje, že se tu sešlo tolik negativních reakcí. Jak psal Hasňa, možná si oči zvyknou. Je to stejné jako u faceliftů některých aut ... taky si lidi museli zvyknout a nakonec se to začlo líbit.

Odesláno (upraveno)

Negativni nazory jsou v poho. Cetl jsem v posledni dobe nemecke i anglicke diskuze na dvoje hodinky. Tyhle a Damasko DK101. A vzdy to byla smes pochvalnych a negativnich nazoru. Casto velmi expresivnich. Tak je to asi spravne a normalni. Pisou ti, ve kterych to vzbudilo nejake emoce, at uz pozitivni, nebo negativni. Ti, kterym jsou ty hodinky volne a nezaujaly je samozrejme nenapisou nic. Nesedelo mi jen to rychle generalni odsouzeni. Ale vlastne i tak jde o howno, jsou to jen blbe hodinky. Spise me zarazi, ze drbarna o hodinkach nekoho donuti, aby napsal a poslal SZ, jako ze posilat lidi na eMimino je teda uz jako moc a ze to je uz jako pres caru. Smajlik, nesmajlik, humor, nehumor. Je zvlastni, jak to tu (a sebe) nekteri berou vazne. Decka, klid, o nic nejde. Zeptejte se Franty, ten to tu mydli a pri tom je to clovek jemny a pritulny, skoro bych rekl nezny. Skutene problemy a skutecne zivoty vypadaji jinak. Mimochodem ty Damaska se obecne spise nelibi a me naopak jo. Tak, a co ted s tim? :)

Odesláno

Cena na kovu bude u zakladu na urovni mini ingu, tedy kolem 155-160t. Za eticku celkem narez, nejak mne tam chybi obecne stredni trida. Zaklad modely s etou jsou u nas 120+, pokud chci inhouse tak 250+... Ing ME bez nahrady v hajzlu, male inga40 s etou pomalu atakuji jejich cenu. Chrona ing 320, yachtclub 320, spitfire 250 ... Nevim co bych si u IWC ted koupil, hodinu a pul jsem sedel v Oriose u svaraku a vybral bych si posledni Mark XVI co maji zasite v trezoru... Nevim, asi zacnu vic vysedavat v casti vyhrazene pro JLC.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...