Přejít na obsah

Bondovky x Aquaracery 500m

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové,

mám menší dilemató. Docela jsem se zakoukal do TH aquaracer 500m, pravda, zatím ještě nevím, jestli doopravdy nebo chvilkově. Každopádně kdybych do nich šel, musel bych pustit Omegy. Takže mi to docela haraší v hlavě a nějak se pořád nemůžu rozhodnout, jestli je to dobrý nápad nebo špatný nápad nebo jaký je to vlastně nápad. Dost by mi pomohlo vědět, jak je to u vás, do čeho byste raději šli vy. Díky.

post-2667-0-87129900-1387378726.jpgpost-2667-0-30857800-1387378921_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem oboje a určitě bych preferoval Omegy. Hujery jsou taková neforemná hrouda železa, i když perfektně zpracovaná. Na ruce 17.5 prostě neseděly, tak jak měly. Dále obecně známé problémy se závitem na krčku a korunce = drahá oprava. Jo a korunka měla ostré hrany, takže korunkový mozol byl horší a horší.

Určitě bych teda bral novější Omegy, než s kalibrem 1120. Tam ty indexy žloutnou a pro někoho (mě např.) to není příjemné na pohled.

Jo a Bondovky byly určitě nejpohodlnější, nejergonomičtější hodinky, co jsem dosud měl. Buznatah se taky může někomu příčit, ale jak jsem psal, je neskutečně pohodlný.

post-8501-0-02267600-1387381726_thumb.jpg

post-8501-0-22337700-1387381727_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Ahoj, souhlasim s horhem, mel jsem taky oboje a na cele care to vyhrali omegy. Zpracovani bondovek je urcite o level vyse, tah a spona tak o tri levely :) bondovky jsou taky mnohem univerzalnejsi a na pohled lajka libivejsi :) navic ta gumova luneta me casem zacala srat, pusobi nejak lacine. Hujery sou sice pekny hodinky ale bondovkam imo konkurovat nemuzou :)

Odkaz ke komentáři

TH "prvoplánovější" (ale moc fajn hodinky)

Bondovky neoslní, ale "zůstávaj" ze všech těch důvodů, co psali kolegové výše.. Možná se jednou k nějaké reinkarnaci vrátím, ty pohodlné, bezproblémové, poctivé "Bondovky k džínám" se vážně hodí.

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...