luidis Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Zdravím pánové, mám menší dilemató. Docela jsem se zakoukal do TH aquaracer 500m, pravda, zatím ještě nevím, jestli doopravdy nebo chvilkově. Každopádně kdybych do nich šel, musel bych pustit Omegy. Takže mi to docela haraší v hlavě a nějak se pořád nemůžu rozhodnout, jestli je to dobrý nápad nebo špatný nápad nebo jaký je to vlastně nápad. Dost by mi pomohlo vědět, jak je to u vás, do čeho byste raději šli vy. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Fúha ťažká voľba osobne by som omegy nemenil ale tie aquaracery majú fakt niečo doseba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Mel jsem oboje a myslim, ze vetsi koule maji Aquaracery :-) Bondovky jsou takove jemne, propracovane.Ale lepsi zpracovani a image maji Bondovky.Tezkej vyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Pokud již máš Omegy, taky bych neměnil. Párkrát jsem měl obojí v ruce na našem OV srazu a vždy jsem zůstal u Omeg. Pokud měnit, tak výše - tady bys podle mě šlapal na místě.Pokud by to byla ale první volba, tak to sám nevím... Obojí jsou fajn hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Nechej si bondovky , přišetři a skoč do vyššího levelu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 No, pokud bych je měl vedle sebe, nový a nebyl tam žádnej cenovej rozdíl, možná bych ve slabý chvilce zakolísal.. ale neměnil bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 (upraveno) nech si bondofky, ikdyz jsou 'jemne', stale to jsou prijemne se nosici ikonicke casomerice. aquaracery jsou pekne, ale nemyslim si, ze by sis polepsil. jak pise chosef76, prisetri na next level... Upraveno 18. prosince 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Zůstal bych...tuto verzi Aquaracerů mám rád (asi jako jedinou) ale Omega je mému srdci bližší a to by rozhodlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 (upraveno) Měl jsem oboje a určitě bych preferoval Omegy. Hujery jsou taková neforemná hrouda železa, i když perfektně zpracovaná. Na ruce 17.5 prostě neseděly, tak jak měly. Dále obecně známé problémy se závitem na krčku a korunce = drahá oprava. Jo a korunka měla ostré hrany, takže korunkový mozol byl horší a horší.Určitě bych teda bral novější Omegy, než s kalibrem 1120. Tam ty indexy žloutnou a pro někoho (mě např.) to není příjemné na pohled.Jo a Bondovky byly určitě nejpohodlnější, nejergonomičtější hodinky, co jsem dosud měl. Buznatah se taky může někomu příčit, ale jak jsem psal, je neskutečně pohodlný. Upraveno 18. prosince 2013 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Ahoj, souhlasim s horhem, mel jsem taky oboje a na cele care to vyhrali omegy. Zpracovani bondovek je urcite o level vyse, tah a spona tak o tri levely bondovky jsou taky mnohem univerzalnejsi a na pohled lajka libivejsi navic ta gumova luneta me casem zacala srat, pusobi nejak lacine. Hujery sou sice pekny hodinky ale bondovkam imo konkurovat nemuzou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Urcite Omegy, neuveritelne pohodlne sedi na ruce a zpracovani fakt prikladne. Pul roku jsem je nemel na ruce, ale ted po rukavem ocenuji jak prijemne sedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Podobnou otázku jsem řešil před rokem. Vybírat mezi touhle dvojkou, zvítězí TH. Co ale vedle TH položit SMP 2254/2264 (u mě pak vyhrála Omega, ale jen proto, že Carrery už mám doma a chtěl jsem vyzkoušet i jinou stáj)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cannondale Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Pokud já bych měnil, tak asi spis za IWC Aquatimer. U TH si myslím, že půjdeš o level níž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Mně je Omega rozhodně bližší,navíc,tohle je natolik kultovní model.Rozhodně bych nezvažoval náhradu tímto směrem.Klidně bych zkusil PO 42mm s dvaapůlkou kalibrem.A samo nejraději totéž ale s 8500.No vrátím se k tvému problému.Omegy bych pro tento model TH pryč nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Nechaj si omegy alebo skoc do inych Bondoviek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Pokud já bych měnil, tak asi spis za IWC Aquatimer. U TH si myslím, že půjdeš o level níž. Původně jsem taky chtěl měnit, zůstaly oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Za mě omegy.-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Bond... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 (upraveno) TH "prvoplánovější" (ale moc fajn hodinky)Bondovky neoslní, ale "zůstávaj" ze všech těch důvodů, co psali kolegové výše.. Možná se jednou k nějaké reinkarnaci vrátím, ty pohodlné, bezproblémové, poctivé "Bondovky k džínám" se vážně hodí. Upraveno 18. prosince 2013 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Za mě Omega, odzkoušený nástroj do nepohody Jó, to kdyby jsi měl měnit, za ty druhé mńamky co má na cesty Traveller, to by bylo dilema, ale v tomhle případě, zůstaň chladným Omega forever" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se