quest987 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 SEIKO 5 50TH ANNIVERSARY SSA167J zdroj: http://yeomanseiko.com/2013/12/19/seiko-5-50th-anniversary-ssa167j/ size: 43mm / 50mm lug to lugstroj 4R37wr100 škoda toho 24hodinového subcifru. Nevím co to seiko popadlo,, že to začalo cpát na každé druhé Seiko 5. Jinak by mne asi i bavili.
Jörg8X Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 škoda toho 24hodinového subcifru. Nevím co to seiko popadlo,, že to začalo cpát na každé druhé Seiko 5. Jinak by mne asi i bavili.přesně, to mi tam taky vadí... ale líbí se mi 5 na vteřinovce
lub Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 pouzdro úplně vybízí k vyzkoušení, ale cifr to zabíjí a nemyslím tím 24h sub, spíš indexy a celkový nesladění..škoda
Honza.manta Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Mně se celkem líbí. A ten 24h subcifr by mne oslovoval, kdyby to byla GMT komplikace - pak by to byla pecka, ale to jsem tam nevyčetl, škoda.
People Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 vidim v tom potencial pre harolda yobokiesa.
EpsteinBarr Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Presne ako napisal lub vyssie, puzdro zvrchu, zboku, zo spodu vyzera super, ale na mna to tiez posobi nedoladene.
Lamiczka Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Pouzdro vypadá slibně, 24h cifr mi je taky kazí, moc to poslední dobou komplikují a neměly by mít 5ky day-date?
ggrand Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 (upraveno) Lamiczka : Tak jelikož pětky se dělaly i chrona či WR diver´s 200m, tak ta pětice hesel je brána tak všelijak. Kdyby ti oslové udělali 24h ciferník co možná nejmíň nápadně, tak bych je vyzkoušel. Copak je pro lidi taková nutnost vidět, jestli je 6 nebo 18 hodin z 1km? Upraveno 21. prosince 2013 uživatelem ggrand
bandicoot Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Ty téčka na vnitřní lunetě nic moc. A datumka je jak dělaná pilníkem doma. Jinak zajímavý...
instant Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 videl som ich nazivo a vyzeraju o level az dva lepsie ako bezne 5ky, a na pocudovanie ten bordel na ciferniku mi na prvy pohlad az tak nevadil. ako hovori people, pre yobokiesa slubny potencial. na ruku som ich nedaval, ale to puzdro vyzeralo megapohodlne
petr_cha Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Mně se celkem líbí. A ten 24h subcifr by mne oslovoval, kdyby to byla GMT komplikace - pak by to byla pecka, ale to jsem tam nevyčetl, škoda. To jo, fungovat ten subcifr jako GMT, tak to by byla parada. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
odjinud Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Asi už stárnu, líbí se mi víc starší modely seiko (byť o pár let, nemyslím teď vintage). 24h "komplikace" mě připomíná moje festiny... kdybych sloužil na ponorce, na orbitální stanici nebo aspoň na pólu, tak budiž, ale jinak je to fakt znouze cnost.
People Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 to je tym, ze uz si si na nich zvykol... aj tieto sa ti o par rokov budu pacit.
pionyr Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přátelé, teď asi budu vypadat jako tupoun. Proč je na těch Seikách 24-hodinový cifernik? Já bych řekl, že je normální, jen s označením minut. Jak se na nich pozná den, nebo noc? (Přikládám obr. s hodinkama, kde tomu rozumim)
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Bez názvu.jpgPřátelé, teď asi budu vypadat jako tupoun. Proč je na těch Seikách 24-hodinový cifernik? Já bych řekl, že je normální, jen s označením minut. Jak se na nich pozná den, nebo noc? (Přikládám obr. s hodinkama, kde tomu rozumim) To ale mícháš hrušky s jabkama. Tohle(Zenith) je GMT komplikace a ty Seika mají jen 24h indikátor - aby jsi rozlišil jestli je 6 ráno nebo 6 večer.
instant Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Inak povedane, pokial nezijes za polarnym kruhom tak to je komplikacia na .... No, hodi sa mozno pri prehadzovani datumu. Inac uplna zbytocnost.
pionyr Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) JJ už to vidim. Tedy ciferník je normální, jen ten indikátor. No to přece vyrábí hodně firem. Buď se střídá v okénku bílá s černou, nebo obíhá sluníčko s měsíčkem. To jsem nepovažoval za 24-hodinový ciferník. Den a noc poznám, když kouknu z okna, ale nevadí mi to tam. Na těchto hodinkách by mi vadily ty hnusný téčka. Kdyby tam místo nich domalovali ty chybějící minuty, tak jsou to myslim krásný hodinky.Tak pěkně tvarovaný pouzdro jsem ještě neviděl. Ještě k těm zbytečnostem na hodinkách: Kámoš na Edifice nerozumí snad žádný funkci. Neznám nikoho kdo umí na hodinkách zacházet s logaritmickym pravítkem a kalendář u Orientů je pro většinu majitelů jen na ozdobu. Sám jsem měl chronograf od Timex. Byly se třema ciferníčkama. Jeden byla vteřinovka a další dva jsem vůbec nechápal co ukazujou! Tady aspoň Japonec zasypanej sutinama po zemětřesení pozná, jestli je den nebo noc Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem pionyr
gougy Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Pouzdro vypadá slibně, 24h cifr mi je taky kazí, moc to poslední dobou komplikují a neměly by mít 5ky day-date?Přesně!Nebo se něco ve specifikaci řady "5" změnilo?
pionyr Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Nevim přesně jaké funkce ta pětka označuje, ale třeba nahrazuje jedna funkce druhou?! (noc-den, místo datumu) Seiko 6 jsem ještě neviděl, tak museli něco odebrat
instant Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 nic sa nezmenilo - je to vyrocna limitka, nie?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se