lub Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 MR 73. hodně silný, hodně depresivní, hodně dobrý. doporučuji. http://www.csfd.cz/film/228849-mr-73/
dagou Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Rozhodne tu nejsou jen klasiky, takze pridam nejlepsi fr. film posledni doby, dle meho nazoru. L´ennemi public nr.1 (Verejny nepritel c.1) oba dily, ale predevsim ten druhy. Vincent Cassel je tam faktm velice dobrej. Z toho se jednou klasika stane. Ten příběh na to má.
1primakluk11 Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Odesláno 28. června 2010 Z toho se jednou klasika stane. Ten příběh na to má. Souhlasím, pro mě je to kultovka už nyní a určitě zařazuji do mé top 10!
rubus32 Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Souhlas, Veřejný nepřítel je hodně dobrý a nadčasový snímek (podobně dobrý je AlPacino ve Zjizvené tváři). Ale co chci napsat, v levných knihách jsem natrefil na Melodii podzemí s Gabinem a Delonem, doporučuju. Jinak méně známé ale neméně dobré filmy pro toho kdo má rád Gabina jsou Paša, Kočka, Heroin, Sicilský klan a samozřejmě další zde zmíněné. S Annie Girardot nemůžu zapomenout na Prožít si své peklo. Klasika je Zinnemmanův Den šakala podle románu Fr. Forsytha. To jsou všechno nesmrtelné filmy. Ale chci se zeptat, pamatuju si z dětství na detektivku, kde se vraždilo šídlem (dělala to snad nějaká bába) - nevzpomínáte si někdo? A pak ještě na jednu detektivku (seriál?), kde dvě dámy na katamaránu kleply hlavního zlosyna kladivem když se koupal. Utkvěly mi jen ty scény, ale rád bych k nim dohledal zbytek. Děkuju předem.
redd Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Klasika je Zinnemmanův Den šakala podle románu Fr. Forsytha. Jeden z mála filmů, kdy se filmové zpracování vyrovná knižní předloze.
rubus32 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Po shlédnutí amerického snímku Podezření (2000) s mým oblíbeným Genem Hackmanem a Morganem Freemanem jsem dostal chuť na původní francouzskou předlohu Svědek (1981) http://www.csfd.cz/film/32569-svedek/ s Lino Venturou. Film skromnější, komornější, víceméně rozhovor dvou mužů, ale o to silnější mimoverbální komunikace a požitek z ní. Žádná velká akce, spíš velmi dobrý psycho o manipulaci lidské mysli. Myslím, že tenhle film je neprávem zapomenutý stejně jako jeho skvělý remake (Hackman si tu roli záporáka fakt užil). Jinak mně překvapilo, jak moc se amíci drží předlohy, vlastní invence minimální (super byly jen ty přeskoky z vyšetřovny do reality), lehce nasládlý závěr.
igorio Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Klasika to neni, ale neni to spatne. FEMME FATALE (2002), rezie Brian De Palma, v hl. r. Rebecca Rpmijn a Antonio Banderas.
Návštěvník Snow Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Zdalipak jste nezapomněli na pecku Dotek Medusy (Medusa Touch) s nezapomenutelným Richardem Burtonem a Lino Venturou v hlavních rolích.
dagou Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Zdalipak jste nezapomněli na pecku Dotek Medusy (Medusa Touch) s nezapomenutelným Richardem Burtonem a Lino Venturou v hlavních rolích. Jako nesmrtelnej film se mi líbil kdysi dávno animovanej Král a pták. Nemáte někdo aspoň tuchu, kde to sehnat?
kamilb Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 (upraveno) Včera jsem viděl fr.film "EDY" u nás pod názvem - "Modlitba za mrtvé". Měl sice takové pomalejší tempo ale hodně depresivní, výborná muzika Tak mě to dorazilo,ideální pro večer o samotě. Jinak poslední film Philippa Noire. Upraveno 1. července 2010 uživatelem kamilb
Lukas84 Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Odesláno 14. června 2012 (upraveno) Válka policajců se mi také líbila a přidal bych třeba Nikita (u nás Brutální Nikita), ale ne v US verzi. Jako poslední FR film jsem viděl Sky Fighters, což je takový Top Gun na Mirage. Hmm, nezaregistroval jsem, co nosí tam nosí elitní letci. Asi na to budu muset mrknout ještě jednou sky fighters - při přeletu třech Mirage se dívá na hodinky - Tissot Touch Upraveno 14. června 2012 uživatelem Lukas84
mondeo2 Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 sky fighters - při přeletu třech Mirage se dívá na hodinky - Tissot Touch No sláva po pěti letech.......................
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se