lexa Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 http://horbiter.com/en/the-2013-citizen-promaster-altichron/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 nepřehledné, za mě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 tak přetechnizované, že mám trochu problém s odečtem času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Se v tom absolutně ztrácím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 26. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Ja narazil nekde na reklamu v cz za 20k , tak jsem kouknul na net, daj se koupit za 500$, jinak jsou to IMHO asi hodne ucelove tool watch, kompas,vyskomer, atd, ta prehlednost bude asi horsi, ale z videi a lepsich fotek bych usoudil ze nazivo se rozhodne o hodne zlepsi, i kdyz samozrejme tech cisel tam je az az, ale zas to nejsou asi hodinky na kazdodenni noseni, kupce si asi najdou, me se libej, ale nenosil bych je, nemam kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Nejšílenější šílenost.Nevim,kde hledat hlavu a kde patu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Proste riadny cirkus, ako ma byt. Kebyze rucky zvyraznia, tak zase nimi zakryju kopu dolezitych informacii, bez ktorych sa clovek bezne nezaobide :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnb01 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 moc preplacane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 cele dobre. toto by nosil bear grylls, keby nebol vonava babovcicka v goretexovych hozentrogloch http://youtu.be/DJknZrg87Zo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
east_dream Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Zaujimave, ale dost neprehladne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Budu opakovat co už bylo řečeno. Je toho moc najednou na analogové zobrazení a když člověk jen letmo jukne kolik je, tak neví. Pořád jsou to přeci jen hodinky a od hodinek většinou chci, aby ukazovaly hlavně čas. Z toho důvodu si taky třeba nikdy nepořídím skeletonové hodinky, ikdyž se mi líbí. Při letmém pohledu bych nikdy nevěděl kolik je. Jinak konkrétně funkce Altichron se mi líbí, ale design a funkce nejdou ruku v ruce s přehledností. Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Je jich plná ebay v průměru za 10k. Spíš než čitelnost bych asi řešil průměr 51,5 a tím nositelnost tak možná na lýtku. http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XCITIZEN+Promaster+Altichron&_nkw=CITIZEN+Promaster+Altichron&_sacat=0&_from=R40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Z toho videa je celkem zřejmé, že díky 'hloubce' ciferníku je odečet času bezproblémový. Já na tenhle typ hodinek nejsem ale řekl bych, ze jsou i mnohem méně přehledné hodinky...mimo jiné i řadě promaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimmer Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Me se to libi, ale uz to mam nejak moc tlacitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Viděl jsem je na živo a vypadají supr a ta přehlednost není zas tak strašná a je to jen otázka času pro majitele. Jinak první co mne napadlo tak je toto "Takový Richard Mille po japonsku.". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Tiež musím povedať, že naživo odpočet času úplne v pohode, biele ručičky veľmi výrazné, kontrastné farby. Aj dobre vyzerajú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Panove Citizeny uz doma nejaky mam a ikdyz uznavam ze citelnejsi hodinky s podobnyma funkcema budou jiste nejake casia ProTrek,tak klobouk dolu pred hlavama v citizen a urcite se na ne letos k vanocum chystam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Náhodou, nevypadají špatně. Nejsou úplně univerzální (myslím pro každou příležitost), ale jsou podle mě vyřešeny dobře. Vzhledem k tomu, co všechno mohou ukázat... Rozhodně bych jim dal přednost před nějakými švýcarskými. Ty jsou mnohdy daleko méně přehledné a přitom neumí ukázat o moc víc než jen čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Za mne dost chaoticke, nechci se nekoho dotknout, ale za mne nebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Docela me potesila cena ktera uz je prijatelna a ikdyz mam ted v merku jiny citizen tak na tyhle stoprocentne dojde a doufam ze se budou nosit stejne dobre jak vypadaji..... Protoze pak uz je nesundam!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se