McStinger Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Docela me potesila cena ktera uz je prijatelna a ikdyz mam ted v merku jiny citizen tak na tyhle stoprocentne dojde a doufam ze se budou nosit stejne dobre jak vypadaji..... Protoze pak uz je nesundam!!! Tak neviem, tano píše, že nebrať . Mal som ich na ruke a veľmi málo chýbalo, aby som ch kúpil. Sú veľké, ale na ruke mi sedeli dobre, keďže majú krátke nožičky (obvod zápästia 18,5). Guma je mäkká, finiš puzdra výborný, prehľadnosť výborná, aj keď z fotiek to tak nevyzerá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 pre nas medvede su cele dobre. podvyziveni hipsteri vzlykaju, ale musime byt pevni a nenechat sa obmakcit zzenstilymi lamentami. Odkedy ma Jankoxxx Damaska, svita iskricka nadeje ze nie su vsetci strateni. Chlpate chrbty budu zase v mode, treba len verit! mam nutkanie na nejaku elektriku od citizenu. v pondelok som v HK, tak az vyjde cas skusim obzriet nazivo. jakozto arciambasador japonskej znacky by som mal mat nieco elektricke na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 pre nas medvede su cele dobre. podvyziveni hipsteri vzlykaju, ale musime byt pevni a nenechat sa obmakcit zzenstilymi lamentami. Odkedy ma Jankoxxx Damaska, svita iskricka nadeje ze nie su vsetci strateni. Chlpate chrbty budu zase v mode, treba len verit! mam nutkanie na nejaku elektriku od citizenu. v pondelok som v HK, tak az vyjde cas skusim obzriet nazivo. jakozto arciambasador japonskej znacky by som mal mat nieco elektricke na rukuno tak samozřejmě, jinak ti bude vstup do bývalé britské korunní kolonie zcela zapovězen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Tak neviem, tano píše, že nebrať . Mal som ich na ruke a veľmi málo chýbalo, aby som ch kúpil. Sú veľké, ale na ruke mi sedeli dobre, keďže majú krátke nožičky (obvod zápästia 18,5). Guma je mäkká, finiš puzdra výborný, prehľadnosť výborná, aj keď z fotiek to tak nevyzerá.Ja to nemyslel zle, na mne je tam moc napisu a ukazatelu. Kdyz se nekomu libi, tak proc ne)). Nazivo jsem je ale nevidel, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 pre nas medvede su cele dobre. podvyziveni hipsteri vzlykaju, ale musime byt pevni a nenechat sa obmakcit zzenstilymi lamentami. Odkedy ma Jankoxxx Damaska, svita iskricka nadeje ze nie su vsetci strateni. Chlpate chrbty budu zase v mode, treba len verit! mam nutkanie na nejaku elektriku od citizenu. v pondelok som v HK, tak az vyjde cas skusim obzriet nazivo. jakozto arciambasador japonskej znacky by som mal mat nieco elektricke na ruku Tak je. Do módy prídu chlpaté chrbty, hrude a podpazušia. Gilette skrachuje a prim na trhu získa moja firma, vyrábajúca verné nálepky s chlpami pre tých menej šťastných. Najprv pre mužov, potom pre ženy.HK ti závidím, dávno som tam nebol. Už sa pár rokov chystám na veľtrh a skutek utek, resp. nikdy nie je čas. Tak niečo pekné prines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Z HK leda bacila (byvam na wanchai, aj firmu mam v tejto bohumilej stvrti).. Opacil som v dubaji na letisku. Titanova verzia na jednotku. Velkost paradna, prudko nositelne, na ruke akoby neboli (cestujem s A17 na tahu, cize 250g). Fakt sa mi zapacili. Pre porovnanie fotky, zapastie nemam o moc vacsie, ak vobec. Fotky skreslene mobilom, nazivo posobia MENSIE. Gumovy remen uplne makky, dlhy tak ze sa daju zapnut asi aj cez bundu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Vypadají dobře, ovšem pro barvoslepé asi nepoužitelné. Zajímala by mě odolnost, Casia jen s LCDisplayem musí vydržet více a v noci je mohu osvětlit. Asi bych se bál, že je někde na skále poškrábu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Sakra to jsem neměl vidět, mně se fakt líběj.. ale co bych s tim dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Přesně tak. Díval jsem se po těch s červenou lunetou, ale pak jsem si řekl kua proč ? V géčkách mám to samé, ultraoutdoorista nejsem... ale já na to stejně jednou příjdu, proč je potřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Tak to je úlet... nicméně u japonců mě přednostně vadí, že stopují ve většině do 60minut... , ale u tohoto modelu nevím jak bych stopoval i kratší časy , i když asi chápu, že zrovna tento kousek má asi své jiné přednosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Sakra to jsem neměl vidět, mně se fakt líběj.. ale co bych s tim dělal?Nosil. Fakt sú dobré, raz si ich kúpim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Nosil. Fakt sú dobré, raz si ich kúpim. Tuším si nekecal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Johoo, ty ich už máš Stinger? Takto skromne si tu dáš fotku, alebo mi niečo ušlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Johoo, ty ich už máš Stinger? Takto skromne si tu dáš fotku, alebo mi niečo ušlo?Dnes som si ich vyzdvihol. Už som po nich dlho pokukoval, ale mám teraz trochu iné finančné preferencie. než hodinkové. Ale človeku to nedá, tak som sa pred cca dvomi týždňami rozkýval a objednal ich. Som si povedal, že trochu zábavnej japonskej elektroniky neuškodí P.S. Záchod mám 180 m n.m. Upraveno 2. června 2015 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Pekny jsou,ja cekam na Aqualandy(JP2000) a koukal jsem na vintazni Altichrony do komba;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 McStinger - výborné!! Na oko sú trochu prehustené, ale to je u Citizen obvyklé, že na vlastné oči to tak nie je a všetko tam má opodstatnenie. Keď budeš mať čas nasekaj tu pár fotiek a neskôr aj pár dojmov, zaujíma ma to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 McStinger - výborné!! Na oko sú trochu prehustené, ale to je u Citizen obvyklé, že na vlastné oči to tak nie je a všetko tam má opodstatnenie. Keď budeš mať čas nasekaj tu pár fotiek a neskôr aj pár dojmov, zaujíma ma to.Keď som videl prvé fotky, tiež sa mi zdali prehustené. Potom som ich videl naživo a zistil som, že sú to perfektne spracované a výborne čitateľné hodinky. Odpočet času je bleskovka, na ostatné funkcie sa samozrejme treba sústrediť viac. Fotky uvidím, pár ich teda spravím. Som si povedal, že už na fotenie hodiniek kašlem. U týchto značiek mimo hlavný prúd obľúbenosti je to plýtvanie časom. Babreš sa s fotkami, aby potom prakticky nepozreté zapadli behom pár dní dozadu. Viď napr. Iztapove vlákno s 29er v Galérii. Perfekné fotky a má 176! pozretí. Ale pár fotiek spravím, že si to ty . Mali by sme príležitostne nejaký zraz dať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Budem len rád. Tu sa stalo zvykom, že sa hlavne vykecáva v nepodstatných vláknach. Kašli na to, ešte stále tu sú takí, čo nás tieto novinky zaujímajú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Gratuluju, to bude tak rok, co jsme o nich mluvili... Je to mašina. Líbí se mi, že jdou svojí cestou, rozhodně se nepletou s něčím jiným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Pekný orientačný detail farebného označenia tlačidiel a ručičiek. Alti Cirrus je tiež pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se