Radek124 Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 (upraveno) Powermatic 80 rozhodně není šunt, většina jeho provedení hravě strčí do kapsy veterány s 2824/2836 a Hayekovi cifršpioni to sakra dobře vědí. Bohužel se to netýká ultra-lowcost řešení C07.111 s plastovou kotvou (tam kde to chtějí zamaskovat si stačí všimnout nižšího počtu šutrů) - kde se holt počítá s tím že při prvním velkém servisu a nebo poruše půjde ven celý strojek …Který mimochodem stojí doslova pár šušňů a i výměna za lepší provedení dnes vyjde autorizovaný servis levněji než matroš+čas na klasický servis, viz příslušné vlákno v poradně. Že se něco podobného vyskytuje i u “značkových švýcarských hodinek” v kategorii ~1000€ (pro levnější Swatch mají ještě větší voser “Sistem51”, u kterého už se nepředpokládá ani ta výměna a jdou rovnou do popelnice) je samozřejmě trapas, popírající celý smysl “nadčasových a teoreticky nesmrtelných” mechanických hodinek. Upraveno 5. září 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Jasne a prave u toho jsem myslel na tebe jako na odbornika. Uz parkrat jsme to probirali. @Ale porad nevim co tyhle Tissoty. Pisou ve specce zalozeno na C07.111 - ale 25 sutru?! Tak co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 V 5. 9. 2021 v 18:25, Radek124 napsal: Powermatic 80 rozhodně není šunt, většina jeho provedení hravě strčí do kapsy veterány s 2824/2836 a Hayekovi cifršpioni to sakra dobře vědí. Bohužel se to netýká ultra-lowcost řešení C07.111 s plastovou kotvou (tam kde to chtějí zamaskovat si stačí všimnout nižšího počtu šutrů) - kde se holt počítá s tím že při prvním velkém servisu a nebo poruše půjde ven celý strojek …Který mimochodem stojí doslova pár šušňů a i výměna za lepší provedení dnes vyjde autorizovaný servis levněji než matroš+čas na klasický servis, viz příslušné vlákno v poradně. Že se něco podobného vyskytuje i u “značkových švýcarských hodinek” v kategorii ~1000€ (pro levnější Swatch mají ještě větší voser “Sistem51”, u kterého už se nepředpokládá ani ta výměna a jdou rovnou do popelnice) je samozřejmě trapas, popírající celý smysl “nadčasových a teoreticky nesmrtelných” mechanických hodinek. Tohle je smutné čtení. Vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Tohle je moje představa univerzálních hodinek. BB36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Souhlas. Nic jiného nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Jj, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 @exell Parádní Na stříbrné jsem se původně koukal, nakonec zvítězila černá klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 @Navros já to měl přesně naopak, ale když jsem se pak šel podívat naživo, tak mě ta stříbrná dostala. Nicméně oboje jsou parádnický, tak ať ti tikaj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 @exell to jo díky a nápodobně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Dneska by se spíš hodily nějaké potápky, venku lije už od včerejšího večera, zatím ale na ruce nic jiného než bb36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Jedna altánová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Jedna ze zoo. Kdo tam vymyslel lanove centrum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 nebudu vám nic nalhávat, taky asi u těch bb36 skončím rolex je mimo rozpočet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 btw. nenajde se tu někdo, kdo by měl bicolory? Rád bych je viděl naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 @krži to můžu podpořit, určitě je vyzkoušej, ideálně bicolory, ať tady tu galerii máme pestřejší docela z toho zde děláme BB36 club Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisan Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 ahoj, přidávám se do klubu po potápkách jsem chtěl přejít na něco formálnějšího a zjistil jsem, že na mojí miniaturní ruce vypadá všechno nad 40 mm blbě... neznáte nějaký moonphase hodinky do 39 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 @krži @exell Dobré ráno pánové, navrhuji přesun někam do Tudor sekce, ať to tu neplevelíme, hm? Taky jsem kdysi koukal po R, rychle jsem ale vystřízlivěl a nakonec tyhle bb36 jsou takové skoro jako baby Expy (vtip) Bicolor není nic pro mě, proti gustu každého ale nelze nic namítat. Ani jsem nevěděl, že existují, až jsem je zahlédl na ruce Lady Gaga tuším. Naživo jsem neměl tu čest. Myslím bicolor, ne Lady Gaga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 (upraveno) @Navros toš dobré ráno pane a souhlasím, přesuneme spamování do brandové sekce. Ostatně je to tam docela přePelagosováno a přeBB58áno (sám se teď podivuji, co za patvar jsem to vytvořil) a je na čase vlákno obohatit. Zde poslední foto na rozloučenou. A ohledně cesty od R (OP36) k BB36 to mám podobně jako vy. Tento model je dle mého jeden z posledních, navazujících na původní ideu značky Tudor (kvalitní zpracování, ETA inside, poloviční cena). Lze tedy s jistou nadsázkou konstatovat, že jsme chudí Upraveno 26. září 2021 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 2x 36tky, dnes a včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Dobré ráno s 36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se