Tag Heuer LV Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Ahojte, mam vyhliadnute pouzivane hodinky. Su s krabicou, s papiermi atd. Ide mi o to, ze ako zistim ci papiere su k tym hodinkam. Malo by tam byt vyrobne cislo, ktore musi suhlasit niekde s vyrazenym cislom na hodinkach?Chcem si overit hlavne ci su prave a aj to, ze podla datumu kupy by mali mat 3,5 roka takze aby neboli papiere z inych hodin a tie co kupim budu mat napr. 7 rokov. Dakujem a budem rad aj za rady na co vsetko si dat pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 u autorizovaného dealera hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Takze pojdem do predajni kde predavaju v tomto pripade Tag Heuer a oni mi to na pockanie preveria ci vsetko sedi? Alebo to daju nejakemu hodinarovi co pre nich robi a tym padom to bude trvat ovela dlhsie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryten Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Myslím,že záleží k jakému hodináři půjdeš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Takze pojdem do predajni kde predavaju v tomto pripade Tag Heuer a oni mi to na pockanie preveria ci vsetko sedi? Alebo to daju nejakemu hodinarovi co pre nich robi a tym padom to bude trvat ovela dlhsie...Ja som mal v plane kupu hodiniek mimo forum a autorizovany predajca v Bratislave by posielal hodinky hodinarovi a na vysledok by sa cakalo niekolko dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 První věc je, než hodinky koupíš, tak ukážeš fotografie hodinek a řekneš, kdo hodinky prodává. To je první věc, kterou můžeš zjistit, zda to má smysl kupovat. Pak až hodinky dorazí, zjistíš, zda dotyčný poslal skutečně to, co je na fotografii. Ověření pravosti u prodejce je možné často i bez otevření hodinek, záleží, zda a který prodejce se tím bude chtít zabývat, protože TAG prodávají snad i v trafice, obrazně řečeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Josef01: K tomu ověření, co jsi psal. Teď jsem řešil ověření pravosti za poslední dva měsíce třikrát. A vždy se hodinky otevírali a odborně zavřeli. Důvodem bylo to, že u Dušáka říkal pán na servisu, že se jim v nedávné době stalo, že ověřovali pouze vizuálně a pohledově, ale nakonec když otevřeli jedny hodinky, tak zjistili, že jsou navenek naprosto v pořádku a uvnitř FAKEový strojek, od té doby je prý i otevírají, aby je ověřili komplet. Takže troje hodinky ze třech byly otevřeny - i k mému údivu, ale zase je chápu, že se tím kryjí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Nechce se mi věřit, že se nedá zvenku poznat fejk. Nedává mi smysl, že by někdo do originálního pouzdra dal fejk kalibru, ten cenový rozdíl v kalibru přece není podstatný, pokud se bavíme o hodinkách s ETA kalibry. Pokud dám hodinky na vibrograf, musí být jasně vidět rozdíl mezi kvalitním kalibrem a fejkem.Navíc otevření hodinek by si zasloužilo alespoň tlakovou zkoušku. Těším se, až budu mít někdy v ruce nepoznatelný fejk, všude se o tom píše, dokonce jsem viděl fotky, ale ty se pak ukázaly jako fotky originálních hodinek a ve skutečnosti poslal prodejce něco jiného. Jaké hodinky tedy nepoznali u Dušáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Jozefe netuším, co to bylo za značku, ale v podstatě jsme tam u toho byli tři z toho jeden místní člen, jež mi hodinky prodával, také jsme se oba divili. Ale o jakou značku šlo Ti nepovím v tu chvíli jsem se soustředil hlavně na doladění obchodu. Nicméně po tom, co jsem četl zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/page-1991#entry1035607 bych se skutečně ničemu nedivil. Ale nejsem hodinář, takže nedokážu posoudit, prostě na můj dotaz, proč hodinky otevírají se mi dostalo této odpovědi. Jestli je to pravda či nikoliv, nedokážu posoudit, nicméně já mám klid . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Jozefe netuším, co to bylo za značku, ale v podstatě jsme tam u toho byli tři z toho jeden místní člen, jež mi hodinky prodával, také jsme se oba divili. Ale o jakou značku šlo Ti nepovím v tu chvíli jsem se soustředil hlavně na doladění obchodu. Nicméně po tom, co jsem četl zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/page-1991#entry1035607 bych se skutečně ničemu nedivil. Ale nejsem hodinář, takže nedokážu posoudit, prostě na můj dotaz, proč hodinky otevírají se mi dostalo této odpovědi. Jestli je to pravda či nikoliv, nedokážu posoudit, nicméně já mám klid . Ty vogo tvoje příspěvky mě vždycky dokáží dojmout. Tys od někoho zde kupoval hodinky, udělali jste sezení u Dušáka, ale nevíš, cos vlastně chtěl koupit? To je snad ještě lepší příběh než volba rohlíky vs Breitli geny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Díky za info. Každopádně průhledné dýnko má v takovém případě svoje výhody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Nechce se mi věřit, že se nedá zvenku poznat fejk.Také jsem tomu nevěřil - do té doby než jsem držel v ruce AP divers a neměl šanci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 3. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Dakujem vam vsetkym za odpovede a rady. Takze vidim, ze si treba davat poriadny pozor ked je potrebne hodinky aj otvorit. Videl som napodobneniny, ktore boli fakt na prvy pohlad otrasne. Ale ked uz su aj take fejky, ze s nimi ma problem hodinar tak to uz je co povedat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Ty vogo tvoje příspěvky mě vždycky dokáží dojmout. Tys od někoho zde kupoval hodinky, udělali jste sezení u Dušáka, ale nevíš, cos vlastně chtěl koupit? To je snad ještě lepší příběh než volba rohlíky vs Breitli geny...Možná by sis měl Sphinxxův příspěvek přečíst ještě jednou, pak by ti mohlo dojít, že nemluví o hodinkách, co byly předmětem jeho transakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Také jsem tomu nevěřil - do té doby než jsem držel v ruce AP divers a neměl šanci.... Opravdu jsi měl vedle sebe pravý a fejkový APčka Royal Oak Diver a lupou jsi nepoznal rozdíl až po otevření hodinek? Pokud někdo tohle padělá tak dokonale, pak padělat Rolexy jsou proti tomu hračka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Pepo, jak jsem psal, já jsem se s tím nesetkal, ale vzhledem k tomu, že hodinky otevírali, tak k tomu mají asi pádný důvod to kontrolovat i zevnitř. A navíc nám řekli, že kdybychom chtěli potvrzení o pravosti, tak se s tímto máme obrátit na soudního znalce, prý už to nevystavují nikomu. Svědkem mi byl Martin22, který na to koukal stejně, jako já. Nevím jestli to takhle dělá jen Dušák, protože jsem nikde jinde nebyl, ale prý se s tím setkali. A paradoxem všeho je, že papíry, respektive digi kartu zkoukli jen okem a spíš se soustředili na hodinky samotné. Proč to píšu, měl jsem totiž vždy za to, že se porovnají údaje a čísla, co jsou zvenčí hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Tak nová zkušenost s ověřováním pravosti u Hanáka. Otevření zjištění stavu, kompletace, tlakovka za poplatek 500,- kč. Ke všemu dán papír (tj. tlakovka + ověření pravosti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Tak to není spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 (upraveno) Deal v Ostravě ještě lepší (AD Omega): otevření + kontrola pravosti + přidání jednoho dílku + tlakovka = 440 Kč. Upraveno 5. února 2016 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Tak to příště provedu ověření raději v Dealu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se