Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky, ještě jsem do poslední chvíle upravoval ty ceny (zapomněl jsem odpočítat poštovné při více kusech) Nyní je to OK.

kilosunky: Myslel jsem spíše pro Bratislavu. Pro toho kdo chce balík domů platí podmínky popsané výše.

Odesláno

Vzhledem k tomu, že není velikost 3XL a 2XL je o hodně menší, musím svou objednávku bohužel zrušit. I tak ale děkuji...

Jsem na tom stejně - ruším. A já se tak těšil... PS: díky za snahu, Ondro.

Odesláno

Ondro jeste poznamka, barvy zustavaji? Na tom odkazu neni ve vzorniku antracitova, dost lidi ji tu ma:

http://www.danielson.cz/katalog/polokosile-single-j-180

Takže finále - kvalita dle doporučení je stejná - jedná se o prestiž značky (James Nicholson), takže v tomto kole zůstaneme u Adlera:

Adler Single Jersey, Unisex, materiál: 100%BA, 180g/m2, veľkosť: S-XXL, balená do sáčku + výšivka (model Single Jersey ? D002.056 na www.danielson.cz)

Pozor není velikost XXXL :/

Tabulka velikostí:

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

U mě beze změn :

2x Black L

1x Navy L

Finance odeslány !

dabelM

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

Diky, peníze odeslány

Odesláno (upraveno)

Vzhledem k tomu, že přicházíme o počty, které jsem nahlásil je dočasně otevřeno, kdyby se chtěl někdo nový přidat.

(ať nedáváme zbytečně prostor reklamce hýbat s cenou)

Upraveno uživatelem ondralbc
Odesláno (upraveno)

No nic, z důvodu absence 3XL ruším objednávku... škoda no, dost jsem se těšil  :(

EDIT: dívám se, že 3XL bylo 20 z celkového počtu 177, to opravdu nebyla jiná možnost než Adler ?

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odesláno

No nic, z důvodu absence 3XL ruším objednávku... škoda no, dost jsem se těšil  :(

EDIT: dívám se, že 3XL bylo 20 z celkového počtu 177, to opravdu nebyla jiná možnost než Adler ?

Ano bylo, ale v každé další variantě je x dalších proměnných. Od teď bude vše jednodušší, už máme 2 grafický návrhy. Uděláme další vlnu s různými verzemi. Tohle je pilot, kdy si tu reklamku vyzkoušíme jak funguje.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...