Maxel Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 (upraveno) V 25. 10. 2015 v 18:53, tommi napsal: Ahoj Maxele, jak jsem psal kdesi výše, nechal jsem to uležet do konce října, tedy ještě pár dní. Problém je, že je nás málo, abychom dosáhli na množstevní slevu (50 ks), chci poslatdotaz na cenu pokud by triček bylo jen současné množství - pokud dobře počítám, takjen 18 ks. Já bych byl ochotný akceptovat cenu do 400,-Ks (+ cena výšivky), jak jsi na tom ty a vy ostatní? Jak budu mít odpověď, ozvu se. Jo a co se týká doručení, nemám problém pražákům trička vyzvednout a po dohodě každému někdepředat (každý by ušetřil 100,-Kč za kurýra). Díky za zprávu. To info ohledně uležení jsem nějak přehlédl.Cena za triko kolem 400,- Kč bez nášivky je pro mně osobně OK. //edit: možná bych tomu na fóru udělal větší reklamu (info do statusu, apod.), třeba se ještě někdo přidá Upraveno 27. října 2015 uživatelem Maxel
Radek.VV Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Pokud to dopadne, vzal bych 1ks XL.
nicename Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 zdravim pani, ak mozem pomoct s vyrobou triciek tak od vcera sa to da uz aj u mna v plnej sile, foto sice offtopic ale pre ukazku to asi stacit bude, pokial by niekto mal svoj dizajn - necital som cele vlakno, no mam pocit ze na konkretnom ste sa nedohodli, tak sa da u mna tlacit aj od 1ks aj na tmave tricka. pouzivam adler standardne unisex, basic co je myslim165g/m2 a heavy 200 to je 200g/m2 a taliansky payper sunset zatial 150g/m2 offtopic foto
Beet Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Přidávám sebe a Radka.VV do seznamu varjag L heather grey Radimk 3XL ? 3XL ? tano XL turquoise wizard-ov 3XL ? 3XL ? vojta1 M černá M navy M classic red rastike 2XL denim 2XL navy Mr.BSE L grey Lobber L turquoise tommi XL sky blue Maxel L navy Koza_c M Turqucise B&C Radek.VV XL Beet M pistachio B&C
tommi Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Zdravím, dotaz na výrobce ohledně menší objednávky zaslán. Pokud počítám i Honzu Mantu, bylo by to 20 ks.Vkládám znovu tabulku se zájemci (RadkuVV - jakou barvu?), neb něco vypadlo: Varjag L heather greyRadimk 3XL ? 3XL ?tano XL turquoisewizard-ov 3XL ? 3XL ?vojta1 M černá M navy M classic redrastike 2XL denim 2XL navyMr.BSE L greyLobber L turquoisetommi XL sky blue XL bottle greenMaxel L navyKoza_c M TurquoiseRadek.VV XLBeet M pistachio B&CHonza.Manta 2ks?
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Varjag L heather greyRadimk 3XL ? 3XL ?tano XL turquoisewizard-ov 3XL ? 3XL ?vojta1 M černá M navy M classic redrastike 2XL denim 2XL navyMr.BSE L greyLobber L turquoisetommi XL sky blue XL bottle greenMaxel L navyKoza_c M TurquoiseRadek.VV XLBeet M pistachio B&CHonza.Manta 1 x XL black a 1 x XL bright royal
Radek.VV Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 doplnil jsem barvu.... Varjag L heather greyRadimk 3XL ? 3XL ?tano XL turquoisewizard-ov 3XL ? 3XL ?vojta1 M černá M navy M classic redrastike 2XL denim 2XL navyMr.BSE L greyLobber L turquoisetommi XL sky blue XL bottle greenMaxel L navyKoza_c M TurquoiseRadek.VV XL bottle greenBeet M pistachio B&CHonza.Manta 2ks?
p3k Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Varjag L heather greyRadimk 3XL ? 3XL ?tano XL turquoisewizard-ov 3XL ? 3XL ?vojta1 M černá M navy M classic redrastike 2XL denim 2XL navyMr.BSE L greyLobber L turquoisetommi XL sky blue XL bottle greenMaxel L navyKoza_c M TurquoiseRadek.VV XL bottle greenBeet M pistachio B&CHonza.Manta 2ks?p3k M denim
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 V 1. 11. 2015 v 12:16, Radek.VV napsal: doplnil jsem barvu.... Jo a vymazal mojí volbu. Varjag L heather greyRadimk 3XL ? 3XL ?tano XL turquoisewizard-ov 3XL ? 3XL ?vojta1 M černá M navy M classic redrastike 2XL denim 2XL navyMr.BSE L greyLobber L turquoisetommi XL sky blue XL bottle greenMaxel L navyKoza_c M TurquoiseRadek.VV XL bottle greenBeet M pistachio B&CHonza.Manta 1 x XL black a 1 x XL bright royalp3k M denim
guzmic Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Varjag L heather greyRadimk 3XL ? 3XL ?tano XL turquoisewizard-ov 3XL ? 3XL ?vojta1 M černá M navy M classic redrastike 2XL denim 2XL navyMr.BSE L greyLobber L turquoisetommi XL sky blue XL bottle greenMaxel L navyKoza_c M TurquoiseRadek.VV XL bottle greenBeet M pistachio B&CHonza.Manta 1 x XL black a 1 x XL bright royalp3k M denimguzmic M Navy
tommi Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Zdar pánové, tak čistá aktuální cena samotného trika pro objednávku 20 ks je kupodivu o 5,-Kč dokonce nižší (byli bychom s objednávkou zřejmějiž mimo sezónu), takže činní : 273,-Kč bezDPH, s DPH 330,30,-Kč + nutno jako předtím rozpočtítat mezi kusy náklady na výšivku 500,-Kč / 22 ks - 22,72,-Kč celkem tedy +- halíře 353,-Kč. Já bych do toho šel, souhlasíte?
tano Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Ja urcite, mame pro osvezeni foto, nebo obrazek toho loga?
tommi Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Ku.va chlapi, vy jste rychlý. Tady to je tano.
Maxel Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) V 2. 11. 2015 v 16:54, tommi napsal: ...Tady to je tano. Není Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem Maxel
tommi Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Ku.va chlapi, vy jste rychlý. Tady to je tano. Aaa, tak není, pošlu Honzovi, aby vložil, nevím proč, stále mi nejdou vkládat obrázky.
tano Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 V 2. 11. 2015 v 16:56, tommi napsal: Ku.va chlapi, vy jste rychlý. Tady to je tano. Aaa, tak není, pošlu Honzovi, aby vložil, nevím proč, stále mi nejdou vkládat obrázky.Diky:).
wizard-ov Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Varjag L heather greyRadimk 3XL ? 3XL ?tano XL turquoisewizard-ov 3XL heather gray B&C 3XL pistachio B&Cvojta1 M černá M navy M classic redrastike 2XL denim 2XL navyMr.BSE L greyLobber L turquoisetommi XL sky blue XL bottle greenMaxel L navyKoza_c M TurquoiseRadek.VV XL bottle greenBeet M pistachio B&CHonza.Manta 1 x XL black a 1 x XL bright royalp3k M denimguzmic M Navy Dík...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se