mates 1979 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Hmmm, champions league je holt něco jiného než župní přebor Mrakouši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 (upraveno) neskutecne paradni hodinky! gratuluji Upraveno 6. ledna 2014 uživatelem marekparek111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Právě jsem si sednul na zadek, krásné hodinky, překrásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Takže ďalšie PP na fóre, parádička. I ja skladám poklonu... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Mohl by jsem poprosit nějaké foto na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 9. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Mohl by jsem poprosit nějaké foto na ruce? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Krásné foto nádherných hodinek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Na jednicku s hvezdickou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicename Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Tak toto je tazka machrovina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 ... som ich videl nazivo v Interlakene, s tmavym cifrom, nadherna praca, velky respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Paráda, krásny strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Kam to čumím, keď mi ujde takýto kus. Krásne fotky z úvodnej strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Neni co k tomu dodat! Prostě nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 jsou unikatni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 chci je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Ta setrvačka je neskutečná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Tak fajn, půl roku to v sobě tutlám, ale už to nevydržím a zeptám se: víte někdo, proč je nápis na můstku tak rozházený? (P ATE K P HIL IP P E) Jde o to, že hodinky jsou dokonalé, designem, funkčností i zpracováním, takže nepochybuji o tom, že tato podoba nápisu je úmyslná....jen nevím proč. Je to nějaký odkaz k historické podob? gravírovani, nebo co? Fakt doufám, že za tu otázku nebudu exkomunikován :-) tohle jsou a vždy budou mé dreamwatch, jen mi to vrtá hlavou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Kdyby jsi na to neupozornil, tak si toho určitě nevšimnu. Nejsi ty nějakej ten hnidopich? Přemejšlel jsem nad nějakou teorií vzdálenosti písmen, ale je to blbost na ciferníku i na i na sponě je to vpohodě. Tak už mě jen napadá, že buď se vožral ten co má nápis na svědomí, nebo subdodávka z Číny ? Asi prostě nedokonalost ruční práce jiné věrohodné vysvětlení mě nenapadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 To se mi u velkého P nechce věřit, určitě by to neprošlo výstupní kontrolou. Navíc se gravírovaná písmenka pak ještě zlatila, to by musela být ožralá celá firma :-) podle mě je to schválně, taková úmyslná nedokonalost toho technického fontu. Možná je k tomu nějaký příběh, a my ho jen neznáme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se