tombed Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Hmmm, champions league je holt něco jiného než župní přebor Mrakouši...
marekparek111 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 (upraveno) neskutecne paradni hodinky! gratuluji Upraveno 6. ledna 2014 uživatelem marekparek111
African Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Právě jsem si sednul na zadek, krásné hodinky, překrásné
F.B. Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Takže ďalšie PP na fóre, parádička. I ja skladám poklonu... F.
Dali Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Mohl by jsem poprosit nějaké foto na ruce?
mrakodrap Odesláno 9. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 V 9. 1. 2014 v 7:37, Dali napsal: Mohl by jsem poprosit nějaké foto na ruce?
Toams Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 ... som ich videl nazivo v Interlakene, s tmavym cifrom, nadherna praca, velky respekt
StanoBare Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Kam to čumím, keď mi ujde takýto kus. Krásne fotky z úvodnej strany.
pavel23 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Neni co k tomu dodat! Prostě nádhera!
martar Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Tak fajn, půl roku to v sobě tutlám, ale už to nevydržím a zeptám se: víte někdo, proč je nápis na můstku tak rozházený? (P ATE K P HIL IP P E) Jde o to, že hodinky jsou dokonalé, designem, funkčností i zpracováním, takže nepochybuji o tom, že tato podoba nápisu je úmyslná....jen nevím proč. Je to nějaký odkaz k historické podob? gravírovani, nebo co? Fakt doufám, že za tu otázku nebudu exkomunikován :-) tohle jsou a vždy budou mé dreamwatch, jen mi to vrtá hlavou...
Dali Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Kdyby jsi na to neupozornil, tak si toho určitě nevšimnu. Nejsi ty nějakej ten hnidopich? Přemejšlel jsem nad nějakou teorií vzdálenosti písmen, ale je to blbost na ciferníku i na i na sponě je to vpohodě. Tak už mě jen napadá, že buď se vožral ten co má nápis na svědomí, nebo subdodávka z Číny ? Asi prostě nedokonalost ruční práce jiné věrohodné vysvětlení mě nenapadá.
martar Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 To se mi u velkého P nechce věřit, určitě by to neprošlo výstupní kontrolou. Navíc se gravírovaná písmenka pak ještě zlatila, to by musela být ožralá celá firma :-) podle mě je to schválně, taková úmyslná nedokonalost toho technického fontu. Možná je k tomu nějaký příběh, a my ho jen neznáme..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se