Přejít na obsah

PATEK PHILIPPE WORLD TIME 5130R

mrakodrap

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Tak fajn, půl roku to v sobě tutlám, ale už to nevydržím a zeptám se: víte někdo, proč je nápis na můstku tak rozházený?

(P ATE K P HIL IP P E) Jde o to, že hodinky jsou dokonalé, designem, funkčností i zpracováním, takže nepochybuji o tom, že tato podoba nápisu je úmyslná....jen nevím proč. Je to nějaký odkaz k historické podob? gravírovani, nebo co?

Fakt doufám, že za tu otázku nebudu exkomunikován :-) tohle jsou a vždy budou mé dreamwatch, jen mi to vrtá hlavou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby jsi na to neupozornil, tak si toho určitě nevšimnu. Nejsi ty nějakej ten hnidopich? :rolleyes:

Přemejšlel jsem nad nějakou teorií vzdálenosti písmen, ale je to blbost na ciferníku i na i na sponě je to vpohodě. Tak už mě jen napadá, že buď se vožral ten co má nápis na svědomí, nebo subdodávka z Číny ? :D  :D  :D  :D

Asi prostě nedokonalost ruční práce jiné věrohodné vysvětlení mě nenapadá.

Odkaz ke komentáři

To se mi u velkého P nechce věřit, určitě by to neprošlo výstupní kontrolou. Navíc se gravírovaná písmenka pak ještě zlatila, to by musela být ožralá celá firma :-) podle mě je to schválně, taková úmyslná nedokonalost toho technického fontu. Možná je k tomu nějaký příběh, a my ho jen neznáme..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...