Návštěvník LukeD Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Ty vole, to je typ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 v tý beranici to je hroznej krutor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Toho drobka už jsem někde viděl, každopádně z těch fotek je vidět, že ty jeho ,,kukačky" dostávaj zřejmě pěkně zabrat. Ale musim uznat, že působí jako sympaťák chlap, zvlášť ještě se svym vkusem pro hodinky. A přidávám se ke gratulantům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Jsem byl tuze hodný a pod stromečkem jsem našel hrnek s Čerčilem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Děkuji pánové. Na U2 mě baví, že většina firem si kupuje ty ambassadory, tudle Di Caprio, támhle Bolt, tady Šarapova, tuhle Uma Thurman, tady Federer a Sinn U2 má samozvaného Timothy Patrick z Kanady. Byl tak oblaženej Sinn U2, že napsal Lotharu Schmidtovi otevřený dopis na WUS, že ty jeho kukačky jsou ok P7120032-tile.jpg IMG_0711.JPG demonickej ambasador --- urcite bratranec od Maxe Cavalery:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Děkuji pánové. Na U2 mě baví, že většina firem si kupuje ty ambassadory, tudle Di Caprio, támhle Bolt, tady Šarapova, tuhle Uma Thurman, tady Federer a Sinn U2 má samozvaného Timothy Patrick z Kanady. Byl tak oblaženej Sinn U2, že napsal Lotharu Schmidtovi otevřený dopis na WUS, že ty jeho kukačky jsou ok P7120032-tile.jpg IMG_0711.JPG hoho, som v tomto vlakne nebol vecnost. nuz tento typek vyzera ze by sa s nim dalo co to popit a pokecat o hodinkach.. nejako mi je povedomy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Instantní selfie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 WP_20150215_030.jpg WP_20150215_041.jpgVymazlena fota, bravo. Jinak ten ambasador Sinn U2, to je sakra dobrej kolik. Mam v nej uplnou duveru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 V Orlických se řiká: "U nás jako v pohádce" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Instantní selfie ? z toho praskaju obrazovky mobilom ale rano tusim nieco podobne uvidim v zrkadle, hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 V Orlických se řiká: "U nás jako v pohádce" WP_20150215_015.jpg WP_20150214_14_54_39_Pro.jpg WP_20150214_002.jpg WP_20150215_031.jpg WP_20150215_034.jpgOrlicke hory mam moc rad, mam tam vzpominky na detstvi i kdyz vlastne je to prevazne na podhuri Orlickych - Dobrusku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Grahamy vydržely moje nekalé úmysly je prodat. Teď jsem ve stavu, že jim nesmím dát jméno. Pak bych je už nikdy neprodal . Okolo nich se trošku zarotovalo. Eterna kontiki odpluly do Prahy a Seiko MM 300 do Ostravy. Prostě spravedlivé dělení. A peníze, co po nich zbyly, mě pálily jako čert. Spring drive. To je to, co jsem ještě neměl. A Wizard-ov v manické fázi. Proběhly dva telefonáty a já se na ně jel podívat na otočku do Ostravy. V pátek večer. Moje pani mlčela, a myslela si svoje... Sedli jsme si s čarodějem do baru a já za dvě hodinky odjížděl s tím, že je kupovat nebudu. Neměl jsem v hlavě urovnané, jak je budu nosit. Lehká schíza. Zamiloval jsem si je na první pohled, ale nehodily se mi. Za čtyři dny sedím s Wizard-ovem v olomoucké Olympii a přebírám je naproti MM300 s doplatkem. První dojmy. Jsou velké, ale pěkně sedí na ruce. Jsou vysoké, ale ne nenositelné. Panerai 1950, Rolex deep sea a PO chrono jsou vyšší. Nejsou těžké , příjemných 165 gramů. A jsou precizně zpracované. Lépe zpracované hodinky jsem asi neměl. Když připočtu spring drive, naprostá přesnost, 72 h. power reserve s indikátorem a true gmt, nebylo co moc řešit. Decentní hodinky mi neutečou a asi inklinuju k výrazným hodinkám. Nu což.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Dobře jsi zvolil. Nebýt toho, že už jedny SD mám a na mě trochu výraznější GMT ručky (a koneckonců dvoje GMT by byly asi taky zbytečný), asi bych je taky zkusil...tak si jich pořádně užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Já byl překvapanej, že za chvíli tu GMT skoro nevnímáš. Nemá lumi a není rámované, takže je taková utlumená. Ty dvě lezou asi výrazn?ji kupředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Máš pravdu, není to zas tak hrozný a k těm hodinkám to tak nějak zkrátka patří.....ale stejně bych chtěl vidět tu ručku třeba v barevným provedení, jsem hold "barvičkář" a drobnej barevnej prvek na hodinkách mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Přesně tak - ta GMT ručička je provedena geniálně. Fotkama se to nedá zachytit, ale je to jak říká Roman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 myšlenka se vkrádá, že bych ne vyměnil, ale dokoupil ještě jeden spring drive a zavřel za sebou potichu hodinkové dveře.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Planujes Snezenky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se