spineshank Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 líbí se mi č 1 a 2 z tvého příspěvku,ale nejvíc pecka je dle mě toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Modrá klasika na krokodílovi je to pravé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilot77 Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Souhlas. Když Monaco tak modrá s krokodýlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilot77 Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 I když gulfy mají taky něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Rozhodne racing remen..tah mi k tomu vubec nejde! Mam pocit,ze z nich dela "tuctovky". Ale to co postnul kolega Spineshank je skutecna nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidn Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 2.rada 1.kus, ty jsou super 1.rada 1.kus jsou taky good, ale na me uz moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Když se řekne Monaco, tak vždy vidím jen ty McQueenovky na krokodýlu. Ale asi bych dokázal přivřít oko i nad jakoukoliv jinou variantou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Za mne osobne modra klasika na krokodylu. Jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Já osobně bych volil druhou řadu na racing řemenu. Myslím, že to je to pravé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Já jsem pro modré na racing řemenu...nebo origo krokouš, ale toho nenosím :-) Modrá je DOBRÁ!!! I v tomhle mizerném kanclsvětle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Oživím tuhle mrtvolu a šoupnu sem Monaca na tahu, abych usnadnil kolegovy rozhodování. Za mě teda spíš ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Nedobre děláš :-). Od všech jsem slyšel, že jsou to me nejhezčí hodinky a nemám se jich zbavovat (polemizovat bych, ale nemělo by to cenu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Monaca jsou skvělý, o tom žádná. Jen ten náramek mě k nim nějak nepasuje Ale ty seš na ně vysazenej, takže to máš jinak, to je naprosto v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Monaca jsou skvělý, o tom žádná. Jen ten náramek mě k nim nějak nepasuje Ale ty seš na ně vysazenej, takže to máš jinak, to je naprosto v pořádku Mám a nemám. Jsem tahovej, ale tady, no není to úplně ono. Ale když už byl tak kurna drahej a blbě se zkrachoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 A já asi půjdu proti proudu, ale myslím, že tenhle tah k nim sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 A já asi půjdu proti proudu, ale myslím, že tenhle tah k nim sedne Samozrejme :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Nad tahem k nim porad premyslim... Libi se mi, ale ta cenovka je dost vysoka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Podle mě na tahu moc dobře nevypadají.Mám to stejně i s pilotkami (IWC Mark na tahu mi přijdou jako děsný zvěrstvo), ale každý máme jiné vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 https://www.ablogtowatch.com/tag-heuer-announces-monaco-heuer-02-and-monaco-calibre-12-final-edition-watches/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Monaco šlo cca o 10% nahoru - ze 136 900 na 150 900,- https://www.helvetia-hodinky.cz/zbozi/tag-heuer-monaco-caw211p-fc6356/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se