Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I když je fakt, že černý cifr se bude dát líp prodat, bude-li rovnou s ručkami, takže to až zase tak nevadí. Škoda, že není volba, buď černý anebo červený, takhle tady pak budou v prodejním vlákně lítat separé ciferníky a a jaksi devalvovat limitku. Ale to už zase rýpám do krvavé rány.

cervenej cifr mas navic jako bonus. pokud prodas zvlast cernej, uz nemas limitku.

• Odpovědi 703
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nasadit červený a černý pustit je imho velmi nerozumné...postrádá to smysl všeho co se tu připravovalo.

S tím zcela souhlasím, můj dotaz, který možná tuhle diskuzi částečně vyvoval, směřoval k otázce ruček na druhé - červené - hodinky. Limitka má bez diskuze cifr černý.

Odesláno

Já sem požádal v objednávce o nasazení červeného ciferníku a černý poslat zvlášť. Žil jsem v tom, že výplň lumi se přizpůsobí nasazenému ciferníku, a že nebudu muset přikupovat nové ručky. Napsal jsem paní Krskové, zdali by to tak nemohlo být, tedy, že si koupím pouze jedny bombírované se žlutou výplní odpovídající červenému ciferníku. Prozatí mi neodpověděla, možná to s Tebou, Davide, řešila? S těma ručkama navíc se to zase o dost prodražuje :(. Byl bych rád, kdyby volba výplně ruček byla volná.

Podle mých dosavadních zkušeností je s paní Krskovou velice dobrá komunikace a dohoda, je ochotná a určitě Ti vyjde vstříc aby sis mohl nakombinovat dle Tvého gusta.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Z druhý strany

attachicon.gifDSCN64531.JPG

Ten je parádní, Davide. Původně jsem zlacení nefandil za A/ proto, že mi to k typu hodinek prostě nešlo, za B/ jsem si říkal, že zanikne ten kontrast setrvačky ze žlutého kovu proti stříbrnému podkladu, detail , na který se dlouho vydržím dívat. Bod A/ už je pod tíhou samotné krásy toho strojku upozaděn, bod B/ se vyřešil do jisté míry kontrastem natahovacího soukolí na zlatému podkladu. No a červeným nápisem dohromady ten strojek pošle šlověka do kolen.

Alespoň mám nějaký cíl, až mě hodinky omrzí, je tady ještě level, který je posune dál.

Odesláno

Ten vůbec nevypadá marně.

Jinak mi přišla ke schválení faktura, ale měl jsem tam navíc řemínek, který jsem nechtěl, tak jsem to reklamoval. Ale ledy se hýbou.

já už chcu taky fakturu. ty už má strojek v eltonu?

Odesláno

Přátelé,nechci být kverulant,vážím si práce všech kdo to vymysleli,zařídili a dali nám šanci získat neobyčejné hodinky.Dnes mi ing.Krskova. poslala vyúčtování a zároveň upozornila na to,že zlaceni na strojcich je vicebarevne.Na fotu mého strojku je to zřejmé.Pro mne jako majitele pruhledneho dynka to bude zajímavý pohled.Nicméně nechápu,jak takový strojek mohl opustit ruce toho,kdo strojky zlatil a upozorňují,že prý to je na více strojcich.Jak to vidíte ostatní?

Odesláno

Tvůj strojek zlatil Valjoux - případné dotazy na něho. Mně osobně je to úplně jedno - zlatil strojky staré řádově čtyřicet let a asi každý kus materiálu stárnul jinak a podle toho se asi najdou jiné odstíny zlaté barvy.

Odesláno

Na to že se zlatily starý hujdy, jsem to čekal horší. Změny v odstínech jsou dány zejména kvalitou podkladu.

Bych si i přál, aby výstupní kontrola Eltonu byla stejně tak kvalitní, jako ta vstupní.

Pro info - modřilo se přes 300 ks šroubků

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...