straspol Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 se pak nediv, že platíš plnou cenuKlidně si to mysli dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 first target - 10% - achieved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Tyjo, už jsem měl na Igenech ledacos, ale udělat řemen z hadru na podlahu mě ještě faakt nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Jo, ale vypadá velmi sexi. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Tyjo, už jsem měl na Igenech ledacos, ale udělat řemen z hadru na podlahu mě ještě faakt nenapadlo me celkem bavi, je to canvas od zrnice, code name 'drban' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Jó, jó ty barvy "drbana" a indexů jdou k sobě a kdyby k tomu bylo ještě zlacený pouzdro, tak by to myslím bylo suprově sladěný ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 No- proti gustu žádnej dišputát. Asi se to teď na Východě takhle nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Prostě hodinky na causual friday :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrpetr Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Na tom hadru vypadají dost dobře,plánuji snad letos taky Prim Sporty a ten řemen je velká inspirace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Igen No Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Luxus, fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Tak jsem nakonec došel k názoru, že je stejně jednou musím mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Pokud někomu doma zbyl bonus cifr, který by chtěl zastavět do hodinek, tak dejte vědět, říkal jsem si, že by to šlo vyřešit hromadně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Opet nuda v Brne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Sibiř po pěti letech zjistil, že má doma i Igeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Ale howno, ale hodinar si daval nacas, PVDecko trvalo, atd atp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Peklo zmrzlo - nejikoničtější ambassador ROLEXu ve štatlu má na ruce PRIMky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 před 4 hodinami, sibirnaya napsal: Ale howno, ale hodinar si daval nacas, PVDecko trvalo, atd atp... A nebyla by lepší volba DLC? Takhle je to jak z plastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkshort Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 13/33Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se