ondralbc Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Sem nachytal satana v podvlíkačkách:-D Díky díky.Už docela dlouho fotím Olympusem OM-D E-M5. Je to ta jejich bez zrcadlovka, micro systém... Malý, lehký, skladný, supr do ruky, slušnej výkon, výběr spousta objektivů. Sem s tim moc spokojenej... Tak ještě jednu klasickou volantovku:-)Mrda foto! Super hodinek ! Slintam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Klidně bych to tu moh s klidným srdcem zabalit a bejt do konce dnů spokojenej chronoparchant... kdyby se mi chtělo... naštěstí se mi nechce:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Gratulace k sehnání jubilee, je to nejlepší kombinace Jinak super fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Pepsi jubilee, lepší kombo lunety a tahu není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 (upraveno) Gratulace k sehnání jubilee, je to nejlepší kombinace Jinak super fotky Pepsi jubilee, lepší kombo lunety a tahu není Díky kluci!! Vánoční cukroví? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. prosince 2015 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Famózní fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Taky smekam. Moc pekna fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Ale prd. Aspoň svíčku sem měl zapálit. Viděl sem ten stojan, napadlo mě, že by to mohla bejt zajímavá fotka, ale neměl jsem moc času... Tak jsem to tam naházel cvaknul bez přípravy šest fotek a jedna z toho jakštakš vyšla... Ale díky kluci:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 (upraveno) Pekné foto, šťastné a veselé Upraveno 23. prosince 2015 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 (upraveno) Pekné foto, šťastné a veselé Z tohohle mraku nezaprší:-) Pač s tebou prakticky ve všem souhlasim. Jo práce kvapná málo platná:-) Edit: Ten původní koment byl lepší... Falešný plácání po zádech nemam rád Upraveno 23. prosince 2015 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Nie je to falošné plácanie. Časovanie mi vyšlo úplne presne a čítal ho ten, čo mal . Tak šťastné a veselé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Díky, šťastné a veselé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Staví se staví:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Svet se v prdel obraci, kdyz se v nasich koncinach koncem prosince muze diky pocasi stavet. Se nebojis takovy krasky valet po tvarnici ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Svet se v p...l obraci, kdyz se v nasich koncinach koncem prosince muze diky pocasi stavet.Se nebojis takovy krasky valet po tvarnici ?!Jo tráva se zelená, sluníčko svítí a domy rostou... Ale mě to přijde letos vhod Pokládal jsem je s nejvyšší opatrností, nebuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 NADHERA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Renovační Prim Igen jsou prudce návykový... Vostrej konkurent pro Moony i GMT Master. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 (upraveno) Legendy 2. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. února 2016 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Tohle je ovšem sen, moc se mi to líbí. Tyhle tahy jsou prostě nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se