Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Neštvete mě s vašima porothermama, před 14 dny jsem převzal jeden europanelový projektík, za týden kolauduju. Začátek stavby 30.10., předání díla 23.12.  

Ještě chybí pár drobností, ale jsem spokojený. Žádné tepelné mosty, stavební dozor říkal, že lepší dřevostavbu za loňský rok nedozoroval, dneska chlápek na podlahy zíral, že stěny jsou na milimetr přesné. Jeden 2kW přímotop vytopí objekt na na 25°C, když je venku - 2°C. Vyzkoušeno při termovizní kontrole.

edit: na severním šítu chybí fasáda, kterou jsem nechal na jaro, kdyby náhodou mrzlo, což poslední dny nevypadá...

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Jinak hezký až to bude komplet..jen ty ateliérový okna nebo jak se tomu říká  mě děsí..

No já jsem vyškrábl z pozemku 60 let starou chatu, vykopal nové sítě, pozemek je momentálně hnus. Regenerace zahrady předpokládám tak 3 roky

Návštěvník dlubix
Odesláno

Vypadá to trochu jak pavilonek, který máme tady v Plzni v zoošce, ale líbí se mi to.

PS: ta tvoje chatička, je tvl. větší jak můj byt teďka, bych se tam klidně nastěhoval :D

Odesláno

Tak já bych se tam taky nastěhoval, ale mám malé děti, kluk jde letos do školy a je odtamtud trochu blbá dostupnost (1km pěšky na pražskou MHD :) ). Jinak za chatičkou je 8km jenom les a les a les...

Odesláno

schody tam nejsou kvůli nedodělané fasády

organic no toho jsem si ani moc nevšímal spíš mě rozesmálo to zábradlí, schody z palet a dveře jak do kotelny..proto mi to připomnělo zoo...

Odesláno

Tohle je postaveno na zemních vrutech. Je to normálně na ohlášku. Já, protože jsem 5 metrů od lesa, musel jsem na stavební povolení a územní rozhodnutí. Jediné, čemu se vyhneš je radon, díky tomu, že nejsi v kontaktu se zemí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...