JR_2010 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 A s těma flaškama ne? Honza je vracel do výkupu a za ty prachy si pak kupoval hodinky...
organic Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 (upraveno) Neštvete mě s vašima porothermama, před 14 dny jsem převzal jeden europanelový projektík, za týden kolauduju. Začátek stavby 30.10., předání díla 23.12. Ještě chybí pár drobností, ale jsem spokojený. Žádné tepelné mosty, stavební dozor říkal, že lepší dřevostavbu za loňský rok nedozoroval, dneska chlápek na podlahy zíral, že stěny jsou na milimetr přesné. Jeden 2kW přímotop vytopí objekt na na 25°C, když je venku - 2°C. Vyzkoušeno při termovizní kontrole. edit: na severním šítu chybí fasáda, kterou jsem nechal na jaro, kdyby náhodou mrzlo, což poslední dny nevypadá... Upraveno 9. ledna 2014 uživatelem organic
lub Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Neštvete mě s vašima porothermamapěknej domek
organic Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 To je chatička. Užitná plocha 85m2 + 20m2 terasa
decebal Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Pěkný, kdo to dělal (pokud to není tajná informace)? Něco podobného právě rozmýšlím....
organic Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Tak dvě malá zvířátka doma mám, ale ten portál mám do 800m zahrady, "abych splynul s přírodou"
organic Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Pěkný, kdo to dělal (pokud to není tajná informace)? Něco podobného právě rozmýšlím....SZ
FrantisekH Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Jinak hezký až to bude komplet..jen ty ateliérový okna nebo jak se tomu říká mě děsí..
CEGY Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 http://www.naturaspace.com/ delaj neco podobnyho. Vcelku pekne projekty.
organic Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Jinak hezký až to bude komplet..jen ty ateliérový okna nebo jak se tomu říká mě děsí..No já jsem vyškrábl z pozemku 60 let starou chatu, vykopal nové sítě, pozemek je momentálně hnus. Regenerace zahrady předpokládám tak 3 roky
organic Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 http://www.naturaspace.com/ delaj neco podobnyho. Vcelku pekne projekty.Nechtěl jsem linkovat, ale jsou to oni. Modulární variabilita je velká, já chtěl letní domek 6x9 a stačí to.
Návštěvník dlubix Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Vypadá to trochu jak pavilonek, který máme tady v Plzni v zoošce, ale líbí se mi to. PS: ta tvoje chatička, je tvl. větší jak můj byt teďka, bych se tam klidně nastěhoval
FrantisekH Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 organic no toho jsem si ani moc nevšímal spíš mě rozesmálo to zábradlí, schody z palet a dveře jak do kotelny..proto mi to připomnělo zoo...
organic Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Tak já bych se tam taky nastěhoval, ale mám malé děti, kluk jde letos do školy a je odtamtud trochu blbá dostupnost (1km pěšky na pražskou MHD ). Jinak za chatičkou je 8km jenom les a les a les...
organic Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 schody tam nejsou kvůli nedodělané fasádyorganic no toho jsem si ani moc nevšímal spíš mě rozesmálo to zábradlí, schody z palet a dveře jak do kotelny..proto mi to připomnělo zoo...
decebal Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Chlapi, jak je to se stavebním povolením, když to nemá pevné základy?
organic Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Tohle je postaveno na zemních vrutech. Je to normálně na ohlášku. Já, protože jsem 5 metrů od lesa, musel jsem na stavební povolení a územní rozhodnutí. Jediné, čemu se vyhneš je radon, díky tomu, že nejsi v kontaktu se zemí.
organic Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Tak ještě jedna z fotogeničtějšího úhlu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se