panedge Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 vanderB.-já jsem na to viděl reklamu v nějakým časáku,že tam bude mít Barbour svůj butik.
Návštěvník Mitak Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Takzě jestli to správně chápu, tak z Classic Bedale se časem po převoskování stane obyč Bedale :-)
vanderB. Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 vanderB.-já jsem na to viděl reklamu v nějakým časáku,že tam bude mít Barbour svůj butik. Aha, dik.
nickolas Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Dobrá zpráva s tím Myslbekem...teda možná, uvidíme co ceny. Ale mohli bychom s nima vstoupit do jednání o nějaké hromadné slevě - při současné Barbour vlně na Chronomagu
ego alter Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 hlasim novy prisrustek...ani neni takova siroka ....
warann Odesláno 3. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi Bedale / Classic Bedale ? Na oficiálních stránkách jsem žádný smysluplný rozdíl nenašel, oboje jsou relaxed fit a oboje mi po vyzkoušení sedí plusmínus stejně. Vím, že existuje ještě Slimfit Bedale a tam je mi rozdíl jasný.To je teda variant. Já ještě našel toto: http://www.countryattire.com/barbour-heritage-men-s-sl-bedale-jacket-sage-mwx0734sg91.html nebo to je totéž cos myslel tím Slimfit modelem? Dobrá zpráva s tím Myslbekem...teda možná, uvidíme co ceny. Ale mohli bychom s nima vstoupit do jednání o nějaké hromadné slevě - při současné Barbour vlně na Chronomagu Máš malé cíle kolego ;-). Já bych rovnou oslovil Barbour s žádostí o nějakou limitku, jako třeba Bedale for Chronomag. hlasim novy prisrustek...ani neni takova siroka ....Dobrý, co je to za model?
nickolas Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Máš malé cíle kolego ;-). Já bych rovnou oslovil Barbour s žádostí o nějakou limitku, jako třeba Bedale for Chronomag. s podpisem královny vyšitým na límci
warann Odesláno 3. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Hele, už se staly podivnější věci .... no, vlastně mě napadají jenom dvě: samovznícení starosty Varšavy v roce 1546 a ve 12. století incident v Burgundsku, kdy pršeli sledi. Takže asi nic :-)
Andrew Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Zvláštní timing... jako je to sice před Vánocema, ale ... http://www.mediaguru.cz/aktuality/britska-znacka-barbour-otevira-svuj-vlastni-obchod/#.VmBOqnYveHs
Návštěvník Mitak Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 To je teda variant. Já ještě našel toto: http://www.countryattire.com/barbour-heritage-men-s-sl-bedale-jacket-sage-mwx0734sg91.html nebo to je totéž cos myslel tím Slimfit modelem?Jojo, tohle je slim fit verze, stačí když si rozklikneš popis. Do toho Myslebeku bych se i zajel podívat, i když jen tak z plezíru se mi do Prahy po těch několika letech nechce :-) Ale asi to bude lepší zastoupení, než co jsem byl ve Vídni v SCS u Kettnera, kde mají jen Bedale a Classic Bedale oboje v zelené, i když aktuálně vybírám právě tímto směrem. Nejdřív ale o obrazím i další vídeňské obchody a pak se uvidí, vždyť do další podzimní sezóny daleko.
addalbert Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 slyšeli jste, že bude Barbour v Myslbeku? Nebo už je? vanderB.-já jsem na to viděl reklamu v nějakým časáku,že tam bude mít Barbour svůj butik. Dobrá zpráva s tím Myslbekem...teda možná, uvidíme co ceny. Ale mohli bychom s nima vstoupit do jednání o nějaké hromadné slevě - při současné Barbour vlně na Chronomagu Takova vyhra to nebude. Je za tim stejna firma, co v CR prodava Gant, La Martina ci Peakperformance. Jinymi slovy to bude prepalene.
Frantik Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Pro turisty dobry :-) Pro ostatní ideální na odzkouseni velikosti a pak objednávka z provereneho e-shopu :-)
Hasňa Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Pokud přepálí, tak budou fungovat jako testovací salón na velikosti. Taky dobrý.
addalbert Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Značku Barbour zastupuje společnost Vermont Holding, která vlastní na českém, slovenském a maďarském trhu výhradní zastoupení také pro značku Gant, La Martina, Peak Performance, Chaps, Tiger of Sweden, Nautica a Odd Molly.http://www.mediaguru.cz/aktuality/britska-znacka-barbour-otevira-svuj-vlastni-obchod/#.VmrHgdXhC70
stepecken Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Prečo som toto čítal.. Nestačí, že vďaka tomuto fóru som nakúpil kopu hodín, časom single malt a teraz Barbour... Ale stojí to za to.. Kúpené NOS stock z AT Border A200 aj s teplou vložkou a hned na to Classic Moorland... Jeden deň a dve bundy.. Dikicko
Vajt Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Barbour Myslbek: Dnes jsem se byl mrknout, sháním Bedale a nemám dobré zprávy. Moc pěkná prodavačka , bohužel když jsem se zeptal na "bídejl", ani netušila která to je. Voskovaných bund pár, místo klasik spíš edice Land Rover atd... Velikosti skoro všech bund jen L, pár M... Bedale a vlastně všechny voskovaný bundy byly za 10 000 Kč... Třeba se to zlepší, s českým Lewinem a Barkerem mám super zkušenosti a doufal jsem, že Barbour dotáhl stejný majitel. Bohužel. Dotaz: nosí tu někdo malej a hubenej Bedale? Jestli jo, tak prosím, o kolik čísel je potřeba jít dolu .
stepecken Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Barbour PandorfPredavačky starsie a v pohodeVýber? Plno prešivanych ale s olejakov iba divne modely.. Bedale, Beaufort, Border ani kus ani ich pani nepoznali veľkosti od L hore XL väčšina
jankoxxx Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Slim Bedale zaujim aj mna. Len s tymi velkostami je to kadejake.. tiez ju budem musiet vyskusat pred kupou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se