Lamiczka Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 (upraveno) Protože jsem řešil budnu, tak jsem si říkal, že mrknu co na těch barbourech máte. No ještě jsem to nepobral, ale při pátrnání na netu jsem narazil, že na mall na ně mají celkem velký slevy, což mě popravdě i dost překvapilo, že něco takovýho prodávají zrovna tam. Nicméně nevím jak dlouho to už je a jesti to nejsou nějaký lowend modely https://www.mall.cz/panske-bundy-kabaty?b%5B%5D=barbour Upraveno 25. října 2016 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Tak voskovana je jen jedna, jestli jsem se spravne dival, a vychazi z "ceske" ceny. Takze to za co ji prodavaji je sice cena slusna, nicmene vylozeny zazrak to IMHO neni. Ty prosivane nevim, tam se neorientuju. Teda i v tech voskovanych se orientuju jen podle toho za kolik jsem koupil ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Vypadá super, jen ta přezka na krku je divná. uvedomil som si ze prezku mam aj na barbour presivanej bunde a vobec mi tam nevadi, ani som neregistroval ze tam je.No a WAS ?306.60 NOW ?245.28 a k tomu free shipping na slovensko je argument, voci ktoremu sa tazko nieco namieta. Paci sa mi ta vnutorka presivana vystelka, ako stvorene do najblizsich mesiacov. Skoda len ze je tam napevno a neda sa odopnut a vybrat. Cize celorocne nosenie to nebude. Tak som zvedavy, uz nech to tu je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Ani ja som neodolal a práve objednal - Barbour Duke waxed jacketDúfam, že bude dobrá veľkosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 No ak si stihly, snad hej...international by mali mat dost dlhe rukavy a zaroven maju vcelku priliehavy strih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 tak neviem, ja sa cítim skôr štíhly, ale objektívne údaje = 185 cm/ 88-91 kg- kedy jak, ale mám skôr silnejšie nohy ako vrchnú časť tela, horné končatiny asi trocha dlhšie v pomere k trupu, lebo dosť často sú mi veci dobré na ramenách a hrudníku, ale krátke rukávy, prípadne naopak. rukávy dobré, ale už na telo dosť široké. aspoň teda ja to tak cítim.už je objednané, počkám, vyskúšam...a pak se uvidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Bladerunner z toho co pises hladaj veci co maju tailored cut, urcite nie relaxed a asi regular tiez nie. Teda pokial pod tou bundou neplanujes nosit dva svetre a vestu. Tuto pisu ze to je dokonca slim fit, objednal si L alebo XL ? https://www.outdoorandcountry.co.uk/mens-barbour-duke-waxed-jacket.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Barbour v bratislavskom auparku otvoreny. Taky skor mensi ako vacsi. Zasobeny tak ze maju od vselicoho daco (bundy, gate, kosele atd). To co ma countryattire v nejakej zlave je tu zhruba za dvojnasobne cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Majú v Auparku aj vosk v plechovke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 nepoviem ti to takto z hlavy, ale mari sa mi ze pri pokladni mali piksle volacoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 objednal som L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 tak neviem, ja sa cítim skôr štíhly, ale objektívne údaje = 185 cm/ 88-91 kg- kedy jak, ale mám skôr silnejšie nohy ako vrchnú časť tela, horné končatiny asi trocha dlhšie v pomere k trupu, lebo dosť často sú mi veci dobré na ramenách a hrudníku, ale krátke rukávy, prípadne naopak. rukávy dobré, ale už na telo dosť široké. aspoň teda ja to tak cítim.už je objednané, počkám, vyskúšam...a pak se uvidí...Duke je o dosť štíhlejší model oproti napr. Trooperu. Na obvode hrudníka je v "L" medzi nimi rozdiel cca 15 cm. Ak máš obvod hrudníka do 110 cm tak je Duke v L veľkosti OK, pri obvode 115 cm už tam bude asi problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 objednal som LNo asi budes dost napasovany...potom daj vediet, barbour slim strih som na sebe este nemal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Duke som mal v XL. Ale vratil som ju.mam cca 180/92kg...ako pise Ivan...aj mas hrudnik tak ako 105/110...L mas tak s trickom.Moc mi nesadla...dlzka aj rukavy OK, ale daka vrecoidna. Zena povedala, ze vyzeram ako bezdomovec co ju nasiel pri kontajneri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Ono ked to porovnavam..ta bunda mi prisla az moc "olejova" skor ako voskovana. Siel som do Belstaff, kde mi ta povrchova uprava WAX bund sedi viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 kukam vtedy stala Duke 159 GBP teraz 190 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 dopr..kenka, dufam ze L tailored cut bude na 192/85 akurat, ze dam podto aj nieco viac ako natelnik, a hlavne ze rukavy schovaju tu kost na zapasti. Ked budu az potal, budem stastny. A 159 poundov na countryattire stoji duke aj teraz, je v zlave,. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Skor by som povedal, ze ti bude kratka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Skor by som povedal, ze ti bude kratka.... Nebude. Dufam. Letny Bedale unwaxed mam tiez L a je uplne super, aj rukavy, aj celkova dlzka. Ale pri tychto barburoch neni L ako L. To je skoro jak redwingsove boty s tymi velkostami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Pánové, netušíte jakej je rozdíl mezi těmahle Dukama?:Black MWX0337BK91 http://www.countryattire.com/sale/mens/barbour-international-men-s-duke-wax-jacket-black-mwx0337bk91.htmlSage MWX0337SG91http://www.countryattire.com/sale/mens/barbour-international-men-s-duke-wax-jacket-sage-mwx0337sg91.html#collapseFourDrRustic MWX0337RU52 http://www.countryattire.com/sale/mens/barbour-international-men-s-duke-jacket-rustic-mwx0337ru52.html Potřebuju náhradu za Enfielda, kterej je po třech letech nošení na vyhození... S velikostí si taky moc nevim rady. Teď mám L, rukávy, ramena dobrý, ale v pase to plandá... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se