ivan_989 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 AKUC Leclerc dobra vybava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) Tak jsem si právě do Beauforta přiobjednal vložku uvnitř s tartanemA to už mám od Sibiře to Cowen commando zatracený vláknonež jsem se sem dostal , myslím na chronomag a to už je pár let , ani jsem netušil co všechno nutně potřebuji Jak praví písmo- blažená nevědomost jež hříchu nečiní- a má recht Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 AKUC Leclerc dobra vybava ale waxed ešte pribudne určite ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Tak moje pani je od dnesniho dne take clenem tohoto klubu :-)Moc ji slusi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 AKUC Leclerc dobra vybava A přesto bych řekl, že mi ještě nějaká chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Že já sem lezu....objednáno z CA, tak jsem zvědavej....To je model Orangutan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 To je model Orangutan. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 A přesto bych řekl, že mi ještě nějaká chybí...Aj tebe ?Su ludia co si kupuju z jedneho modelu 2 velkosti. Jednu na tricko/pulover a vacsiu na koselu so sakom. Do tohto stadia sa nechcem dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 ja by som sa nechcel dostat do stadia aby som zase behal v saku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 To je model Orangutan.No jo, kožená kukla k tomu hold není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomír Pánek Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 No jo, kožená kukla k tomu hold neníTy si to pamatuješ? :D K tomudle by stačila zrzavá paruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Ty si to pamatuješ? :D K tomudle by stačila zrzavá paruka. Samozřejmě že to pamatuju,tenkrát tu bundu Milis koupil jenom kvuli té kukle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tak moje pani je od dnesniho dne take clenem tohoto klubu :-) Moc ji slusi!Martine ta je výborna, co to je zač? Já akorát objednávám svetr, líběj se mi ty lokty Objednáno na: www.valentitractor.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Samozřejmě že to pamatuju,tenkrát tu bundu Milis koupil jenom kvuli té kukle.To sem já, ten Lubomír Pánek, mně se to blbě přihlásilo. A tu kuklu sem ve skutečnosti nikdy neměl ale je fakt, že ten maník, co kupoval tu bundu vo ní jevil velkej zájem. Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 To sem já, ten Lubomír Pánek, mně se to blbě přihlásilo. A tu kuklu sem ve skutečnosti nikdy neměl ale je fakt, že ten maník, co kupoval tu bundu vo ní jevil velkej zájem.Doufám že je to pouze přepísknutá fotka a nebudu v tom se svým pupkem vypadat jako medvídek Pů. Už jsem se lekl že jsi se přihlásil pod svým jménem, to si naštěstí pamatuju protože se tak jmenuje jeden známej co má jednu nohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Objednáno na: www.valentitractor.com ale ta stranka je nejaka divna. Neviem najst ziadny kontakt na predajcu a anglictina ze " If you have anything problem about we Shop Barbour Clothing UK Online Sale online store." mi dost smrdi. Vypada to ako scam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) A ty ceny jsou víc než podezřelý... Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem Leclerc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Díky kluci za upozornění, napsal jsem to, že objednáno, ale měl sem napsat objednáváno a naštěstí pak byla schůzka, takže mohu napsat neobjednáno a raději to teda vezmu na https://www.outdoorandcountry.co.uk Tohle má na google 98% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Podezřelé je slabé slovo tam bych se bál koupit cokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Díky kluci za upozornění, napsal jsem to, že objednáno, ale měl sem napsat objednáváno a naštěstí pak byla schůzka, takže mohu napsat neobjednáno a raději to teda vezmu na https://www.outdoorandcountry.co.uk Tohle má na google 98%Teď jsem bral 3 věci od coutryattire a max.spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se